Feest ideeŽn Feest tips
4FEEST

Home | Trouwlocatie

Trouwlocatie Zuid-Holland

Op 4Feest.nl vinden jullie exclusieve en unieke trouwlocaties in Zuid-Holland waar jullie elkaar het ja-woord kunnen geven.
Jullie willen natuurlijk een mooie trouwceremonie organiseren. De professionele organisaties die in deze rubriek worden gepresenteerd, bieden een mooie locatie
om een prachtige huwelijksplechtigheid te beleven. Daarnaast bieden diverse locaties de mogelijkheid om uw receptie, diner en feest op dezelfde locatie te laten
plaatsvinden. Het team van 4Feest.nl wenst jullie een fantastische trouwdag op een mooie trouwlocatie in de provincie Zuid-Holland!

Trouwlocatie

Trouwlocatie Zuid-Holland

Trouwlocatie kasteel

Trouwlocatie kasteel

Trouwen aan boord

Trouwen op het water

Trouwen op het strand

Trouwen op het strand

Beachclub Natural High - trouwlocatie op het strand in Ouddorp, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland


Trouwen op het strand

Altijd al willen trouwen op het strand? Beachclub Natural High is een prachtige nieuwe strandtent op het Noordzeestrand aan de Brouwersdam in Ouddorp, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland.

Onze Beachclub is een officiŽle trouwlocatie. Dat betekent dat de bruid en bruidegom, onder toezien van trouwambtenaar, elkaar het jawoord kunnen geven in de Beachclub, op het terras, of misschien wel op het strand...

Wij beschikken over een uitgestrekt terras met een prachtig uitzicht over het Noordzeestrand. Het restaurant binnen biedt ook enorm veel ruimte en kent een unieke inrichting en ambiance. Horeca van hoog niveau, een sfeervol interieur, vriendelijk personeel en een prachtige uitgestrekte omgeving staan garant voor een sprookjesachtige bruiloft.

Er is bij ons ruim voldoende gratis parkeergelegenheid, direct achter onze Beachclub.

Check onze website of neem contact op voor meer info!

http://www.natural-high.nl/trouwen-op-het-strand/

Telefoonnummer: 06 – 41 36 92 09

E-mail: beachclub@natural-high.nl


 

Beachclub Natural High
Beachclub Natural High trouwlocatie Ouddorp

 


 

’t Proeflokaal van Schiedam - trouwlocatie in Schiedam, van de bruidstaart en champagne tot een compleet buffet


Zoekt u een locatie voor uw traditionele huwelijk of gaat uw voorkeur uit naar een eigenzinnige omgeving?
Het Proeflokaal van Schiedam is de ideale locatie voor u.

Het Proeflokaal is door de gemeente aangewezen als officiŽle huwelijkslocatie. Bijzonder, omdat het zo typisch Schiedams is. Stijlvol, omdat het Proeflokaal in een volledig gerenoveerd grachtenpand is ondergebracht. Praktisch, omdat ‘t Proeflokaal van Schiedam ook zeer geschikt is voor een receptie, buffet en feest. Stel je voor: na het jawoord kan het feest meteen beginnen.

Kruidenzolder
Naast het Proeflokaal ligt de Kruidenzolder. Een charmante zolder met fantastisch uitzicht op de Lange Haven. Omdat het direct aan het Proeflokaal grenst, is een combinatie van deze twee ruimtes mogelijk. De houten vloer en het lage balkenplafond zorgen voor een knusse en gezellige sfeer. En wie wil, kan hier met zijn neus even aan vanille, anijs, venkel en kruidnagel snuffelen. Kruiden die een belangrijke rol spelen in de jeneverproductie.

Capaciteit
ē Max. 70 personen
ē Max. 140 personen in combinatie met het Proeflokaal (50 zittend, 90 staand/zittend)

Op de Kruidenzolder zijn al flink wat stellen in het huwelijk getreden. Vaak in combinatie met een receptie of diner in het Proeflokaal; een ideale plek om de bruidstaart aan te snijden. Nadat jullie elkaar hier of op een andere locatie het jawoord hebben gegeven, is het tijd om met familie en vrienden te toosten. Over de catering hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij hebben nauwe banden met goede cateraars en banketbakkerijen en regelen alles voor de receptie van uw huwelijk, van de bruidstaart en champagne tot een complete buffetten of een exclusief diner.

Contact
't Proeflokaal van Schiedam
Lange Haven 74-76
3111 CH Schiedam
Tel. 010 473 04 85

info@proeflokaalschiedam.nl

http://proeflokaalschiedam.nl

 

Proeflokaal van Schiedam trouwlocatie
Proeflokaal van Schiedam feestlocatie

 


 

Strandpaviljoen De Zeemeeuw - trouwlocatie Noordwijk aan Zee


Strandpaviljoen “DE ZEEMEEUW” vind je in Noordwijk aan zee, aan de voet van de vuurtoren.

Door de hogere ligging op het strand heb je een prachtig uitzicht op zee. Het gebruik van de natuurmaterialen hout, riet en bamboe, palmen en decoratieve scheepsmaterialen zorgt voor een warme sfeer.

Wij zijn gespecialiseerd in barbecueparty’s, warme en/of buffetten tot 300 personen, bruiloftsfeesten, bedrijfsuitjes met of zonder sportieve activiteiten, familiereŁnies, etc.

Ook kunnen wij tegen een aantrekkelijke prijs een DJ, inclusief licht- en geluidsinstallatie aan u leveren. Feesten tot 300 personen kunnen wij een (gratis) overdekte plaats aanbieden bij slechte weersomstandigheden.

Strandpaviljoen “DE ZEEMEEUW” is ook een officiŽle trouwlocatie van de gemeente Noordwijk. Bruidsparen kunnen niet alleen hun feest bij ons vieren, maar ook door de ambtenaar van de burgerlijke stand ‘in de echt verbonden’ worden!

Strandpaviljoen “De Zeemeeuw”
Koningin Wilhelminaboulevard 108, afrit 18

Telefoon strand: 071-3625295

E-mail: info@zeemeeuw.com

Website: www.zeemeeuw.com

 

Strandpaviljoen De Zeemeeuw Noordwijk
De Zeemeeuw trouwlocatie Noordwijk

 


 

Landhuis De Oliphant


Temidden van veel groen staat het uit 1592 daterende landhuis ‘De Oliphant’ in het Charloise Zuiderpark. De belangstelling om in ‘De Oliphant’ te trouwen is groot.
Sinds 1977 zijn dan ook in de prachtige trouwzaal vele honderden huwelijken gesloten. Maar er kan meer!

De locatie voor een feest! Bruidsparen kunnen gebruik maken van de unieke mogelijkheden voor het geven van een party, diner en/of receptie aansluitend op de huwelijksvoltrekking. De diverse zalen en kamers verschillen in grootte en sfeer.

Franse tuin en terras
Uiteraard kan ook gebruik gemaakt worden van het terras en van de prachtige Franse tuin.
Heerlijk in de zon uw toost uitbrengen, uw bruidstaart aansnijden of uw receptie geven behoort ook tot de mogelijkheden.

Van een sfeervol diner vanaf 10 personen tot een enorm feest van 50 tot 250 personen.

Bel met telefoonnummer 010-4290889 voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. Graag heten wij u van harte welkom in ons Landhuis.

E-mail: info@oliphant.nl

Website: www.oliphant.nl


 

Landhuis De Oliphant trouwlocatie Rotterdam
Landhuis De Oliphant buiten trouwen

Trouwlocatie

Home

Trouwfeest

Trouwlocatie

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Trouwvervoer

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland