Feest ideeŽn Feest tips
4FEEST

Home | Trouwlocatie

Trouwlocatie Noord-Brabant

Op 4Feest.nl vinden jullie exclusieve en unieke trouwlocaties in Brabant waar jullie elkaar het ja-woord kunnen geven.
Jullie willen natuurlijk een mooie trouwceremonie organiseren. De professionele organisaties die in deze rubriek worden gepresenteerd, bieden een mooie locatie
om een prachtige huwelijksplechtigheid te beleven. Daarnaast bieden diverse locaties de mogelijkheid om uw receptie, diner en feest op dezelfde locatie te laten
plaatsvinden. Het team van 4Feest.nl wenst jullie een fantastische trouwdag op een mooie trouwlocatie in de provincie Noord-Brabant!

Trouwlocatie

Trouwlocatie in Drenthe

Trouwlocatie kasteel

Trouwlocatie kasteel Drenthe

Trouwen aan boord

Trouwen op het water in de provincie Drenthe

Trouwen op het strand

Trouwen op het strand

Kasteel Henkenshage / Aubergerie de Leesthoeve - trouwlocatie Sint-Oedenrode en Veghel


Kasteel Henkenshage is het mooiste Kasteel van Brabant en Aubergerie de Leesthoeve een prachtige 18e eeuwse boerderij met een prachtige binnenplaats, beide zijn sprookjesachtige trouwlocaties, waar het Burgerlijk huwelijk zowel binnen als buiten voltrokken kan worden.

Deze locaties beschikken over drie prachtige zalen. Om Uw bruiloft helemaal compleet te maken, slaapt U bij ons in de zeer romantische bruidsuite.
Het Kasteel heeft de capaciteit tussen de 20 en de 600 personen en Aubergerie de Leesthoeve heeft de capaciteit tussen de 20 en de 400 personen.
De lokaties zijn altijd exclusief voor uw gasten gereserveerd en zijn voorzien van onze voortreffelijke catering service en party catering.

La Casserole exclusieve partycatering verzorgt op deze locaties diverse soorten ontvangsten, zoals; huwelijksfeesten, themafeesten, seminars, productpresentaties, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, galafeesten, vergaderingen of recepties.

Trouwlocatie
Feestlocatie Eeckaerde
Partycentrum

La Casserole exclusieve party catering
Centraal informatienummer: 0499-37.55.37

info@la-casserole.nl

La Casserole


 

Kasteel Henkenshage Trouwlocatie Brabant

 


 

Kasteel Heeswijk Bernheze - trouwlocatie regio ’s-Hertogenbosch, bruiloft feestlocatie


Enigszins verscholen in het bosrijke Brabantse land tussen 's-Hertogenbosch en Eindhoven ligt het formidabele Kasteel Heeswijk.
De voormalige waterburcht uit de 11e eeuw staat er na de meest recente restauratie karakteristieker en fraaier bij dan ooit tevoren en toont zich, al naar gelang de lichtval, ieder seizoen net weer even van een andere kant. Hij verandert - ongemerkt haast - telkens van kleur.

Het indrukwekkende en tegelijkertijd intieme Kasteel Heeswijk is de uitgelezen historische locatie voor het vieren van een feest.
Het kasteel biedt gastvrijheid, inspiratie en ruimte aan gezelschappen van 5 tot 250 personen. Warm hart van alle exclusieve feestelijke ontmoetingen, partijen en recepties zijn de stijlvolle Keldergewelven van het kasteel.

Huwelijkssluiting
Trouwen in een kasteel. Het is een droom die uitkomt in Kasteel Heeswijk en begint met de plechtige ceremonie in de stijlvolle Wapenzaal. De Gemeente Bernheze heeft de Wapenzaal van Kasteel Heeswijk als officiŽle trouwlocatie aangewezen.
De intieme en stijlvolle ruimte biedt plaats aan 60 tot 80 huwelijksgasten. De verstilde ambiance en de prachtige akoestiek dragen in niet geringe mate bij aan het indrukwekkende karakter van jullie huwelijkssluiting.

Een exclusief feest, receptie of diner
Wat is er mooier als je na de huwelijkssluiting door de grote deuren naar buiten komt en dan op de binnenplaats je bruidstaart en champagne klaar ziet staan. Je hele trouwfeest op ťťn locatie biedt veel voordelen. Binnen onze muren kunnen wij een volledig verzorgd programma bieden voor maximaal 250 mensen.
Of jullie nu kiezen voor een gezellige middagborrel en een intiem diner of voor een spetterend feest of misschien wel alles, het wordt tot in de puntjes verzorgd.

Tel. 0413-292352

info@kasteelheeswijk.nl

www.kasteelheeswijk.nl


 

Kasteel Heeswijk feestzalen Brabant
Kasteel Heeswijk feestlocatie Brabant

 


 

Kasteel Geldrop - trouwlocatie in Geldrop-Mierlo, omgeving Eindhoven, bruiloftsfeest, stijlkamers


Kasteel Geldrop is de meest stijlvolle trouwlocatie van de gemeente Geldrop-Mierlo.

Het kasteel met het omliggende prachtige 130-jaar oude park vormt het decor van nostalgie, rust en romantiek. De plek spreekt tot de verbeelding en is mede daardoor erg geliefd bij bruidsparen uit het hele land.

Op Landgoed Kasteel Geldrop kun je elkaar het jawoord geven in de romantische appelboomgaard, onder de eeuwenoude bomen, in het sprookjesachtige kasteel of in een van de mooie zalen van de Kasteelhoeve. Tijdens je grote dag kun je toasten in de sfeervolle Oranjerie, je prachtige bruidstaart aansnijden in een van de stijlkamers van het Kasteel, barbecuen op het met kaarslicht verlichte terras en de liefde tot in de vroege uurtjes vieren met je vrienden en familie in de Pronkzaal. De mooiste dag van je leven beleef je tijdens je huwelijksdag op Landgoed Kasteel Geldrop!

Uw huwelijk wordt door ťťn van buitengewoon ambtenaren voltrokken in de sfeervolle trouwzaal, voorheen de salon van de baron en barones. Daarnaast kunt u op het kasteel uw gehele bruiloft vieren of een deel daarvan, al dan niet in combinatie met uw huwelijkssluiting. Als u kiest voor Kasteel Geldrop, kiest u voor de verschillende zalen en stijlkamers die uw champagnetoast, diner, receptie of uw bruiloftsfeest een bijzonder en intiem cachet geven.

Wij nodigen u uit om onze locatie te komen bekijken en met ons uw voorkeuren te bespreken, zodat wij, samen met u uw trouwdag tot een unieke feestdag kunnen maken.

Tel.: 040 7874561

E-mail: info@kasteelgeldrop-evenementen.nl

Website: www.kasteelgeldrop.nl


 

Kasteel Geldrop feestlocatie Brabant
Kasteel Geldrop trouwlocatie Brabant

 


 

Koetshuis Anneville Ulvenhout -  trouwlocatie Breda, trouwen op het landgoed Anneville


Trouwen in een mooie landelijke omgeving, goed bereikbaar en voorzien van ruime parkeergelegenheid.
Dat kan in het koetshuis op het landgoed Anneville.

Het sluiten van het huwelijk vindt plaats in onze grote zaal, waar ruimte is voor grote groepen
genodigden, maar die ook ingericht kan worden voor kleine gezelschappen, zonder dat u in de ruimte ‘verdwijnt’.

Na afloop bestaat er in onze Achterzaal of (bij mooi weer) op het terras gelegenheid tot feliciteren, al dan niet met een kop koffie of het aansnijden van de taart.

Het Koetshuis is geen locatie voor de receptie, diner of huwelijksfeest.

Koetshuis Anneville kan uitsluitend worden bezocht op afspraak. Een bezichtiging kan ook 's avonds of in het weekeinde plaats vinden als u dat beter uit komt. Wij maken graag kennis met u.

Tel. 076-5653318
Tel. b.g.g. 076-5612711

info@koetshuisanneville.nl

www.koetshuisanneville.nl

 

Koetshuis Anneville trouwlocatie gemeente Breda
Koetshuis Anneville trouwen in Ulvenhout

Trouwlocatie

Home

Trouwfeest

Trouwlocatie

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Trouwvervoer

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland