Feest ideeën Feest tips
4FEEST

Home | Trouwlocatie

Trouwlocatie Friesland

Op 4Feest.nl vinden jullie exclusieve en unieke trouwlocaties in Friesland waar jullie elkaar het ja-woord kunnen geven.
Jullie willen natuurlijk een mooie trouwceremonie organiseren. De professionele organisaties die in deze rubriek worden gepresenteerd, bieden een mooie locatie
om een prachtige huwelijksplechtigheid te beleven. Daarnaast bieden diverse locaties de mogelijkheid om uw receptie, diner en feest op dezelfde locatie te laten
plaatsvinden. Het team van 4Feest.nl wenst jullie een fantastische trouwdag op een mooie trouwlocatie in de provincie Friesland!

Trouwlocatie

Trouwlocatie in Friesland

Trouwlocatie kasteel

Trouwlocatie kasteel

Trouwen aan boord

Trouwen op het water

Trouwen op het strand

Trouwen op het strand

Landgoed De Klinze Oudkerk - landgoed trouwlocatie in Aldtsjerk, hotel, bruiloft feestlocatie in Friesland


In Friesland, op deze prachtige locatie in Oudkerk, vlakbij Leeuwarden gelegen, ligt Landgoed De Klinze – Hampshire Classic.
In ons 4-sterren hotel kunt u in alle rust comfortabel overnachten. De Klinze is een sfeervol landgoed waar onze medewerkers gastvrijheid graag koppelen aan luxe en een ontspannen ambiance.

Landgoed De Klinze biedt vele mogelijkheden, u kunt heerlijk dineren in ons restaurant, ontspannen bij "Beauty & Wellness De Klinze", uw complete huwelijksdag vieren of vergaderen in alle rust en ruimte. Ook beschikken wij over een kosteloze, ruime parkeergelegenheid.

Uw complete huwelijksdag
De ruim 350 jaar oude state is sinds 1997 Huis Der Gemeente, waardoor het mogelijk is uw huwelijk op Landgoed De Klinze te laten voltrekken. U kunt hierbij kiezen uit één van de sfeervolle trouwzalen die de state rijk is. Ook voor uw kerkelijke inzegening kunt u bij De Klinze terecht, aangezien het pittoreske kerkje van Oudkerk op loopafstand ligt.
Bruidsparen komen niet alleen naar Landgoed De Klinze om te trouwen, maar verblijven de gehele dag of zelfs een heel weekend op deze romantische trouwlocatie om samen met hun familie en vrienden deze onvergetelijke huwelijksdag te vieren.

Landgoed De Klinze beschikt over:
- Bruidssuite met jacuzzi
- 22 luxe hotelkamers, 2 Statekamers en 2 Suites
- 3 trouwzalen
- Privé diner zalen
- Feestlocatie
- 2 terrassen
- Park
- Achtertuin en terras
- Beauty & Wellness met zwembad, sauna, Turks stoombad en whirlpool
- Ruime en gratis parkeergelegenheid
- Gratis draadloos internet

Tel. 058 256 10 50

Website: www.klinze.nl

 

Landgoed De Klinze Friesland
Landgoed De Klinze trouwlocatie

 


 

Landgoed Zofier Nieuweschoot - landgoed trouwlocatie regio Heerenveen, boerderij, groepen tot 100 personen


Stelt u zich voor dat u uw gasten ontvangt in onze Friese monumentale boerderij te midden van een indrukwekkende collectie kunst. Ongetwijfeld een spraakmakende en onderscheidende entourage voor uw vrienden of relaties. Landgoed ZoFier biedt de mogelijkheid om de galerieruimte en de beeldentuin te gebruiken voor formele en informele bijeenkomsten.

In de galerieruimte, op het terras of in de tuin vindt u alle ruimte om uw programma in te vullen zoals u dat wilt. ZoFier heeft contacten met een aantal uitstekende cateraars die uw bijeenkomst kunnen verzorgen. Voor andere wensen en ideeën voor de invulling van uw programma denken wij graag met u mee. Zo kunt u bijvoorbeeld uw programma aanvullen met een lezing van of sessie met een van onze kunstenaars.

Landgoed ZoFier is zeer goed bereikbaar voor uw gasten.
Vanuit bijvoorbeeld Utrecht of Amsterdam bent u in de regel in 5 kwartier ter plaatse.

Trouwen op Landgoed ZoFier

Trouwen te midden van een indrukwekkende kunstcollectie

Landgoed ZoFier is een aantal dagen per week beschikbaar als exclusieve trouwlocatie.

Onze karakteristieke Friese boerderij en de imposante collectie kunst bieden een unieke entourage voor een bijzondere dag. Ontvang uw gasten in een monumentale kop-hals-rompboerderij te midden van het werk van de top van de Nederlandse figuratieve kunst. ’s Zomers kunt u tevens de beeldentuin gebruiken voor uw huwelijksvoltrekking of uw receptie.

Landgoed ZoFier werkt samen met een aantal uitstekende cateraars om uw bruiloft te verzorgen.

Onze galerie biedt ruimte aan groepen tot 100 personen.

Informeert u naar de mogelijkheden bij info@zofier.nl of op telefoonnummer 0513 681616.

Website: www.zofier.nl

 

Landgoed ZoFier trouwen Heerenveen
Landgoed ZoFier trouwlocatie Heerenveen

 


 

Klipper Koh-ï-Noor - trouwen aan boord in Harlingen, trouwen op Vlieland, trouwen op Terschelling


Vrijheid, avontuur, één zijn met de elementen.
Dat beleeft u aan boord van de schitterende Koh-ï-Noor. Deze diamant onder de zeilende passagiersschepen maakt een dagje varen tot een onvergetelijke gebeurtenis. Steek met ons van wal en geniet van de rust van de Waddenzee, de pittoreske plaatsjes aan het IJsselmeer of de veelzijdige wateren van Zeeland.

De Koh-ï-Noor, van oorsprong een Scandinavische kustzeiler, is van alle moderne gemakken voorzien. Comfortabele hutten, luxe ingerichte salons en uitstekende maaltijden: onze gasten ontbreekt het aan niets. Wilt u met familie of vrienden eens lekker uitwaaien? Zoekt u een sfeervolle locatie om te vergaderen?

Droomt u van een huwelijksfeest om nooit te vergeten? Monster dan aan op de Koh-ï-Noor. Een trouwdag om nooit te vergeten.

Het JA-woord aan boord!

De mooiste dag van je leven wil je natuurlijk vieren op de perfecte plaats. De gemeente Harlingen heeft het predikaat officiële trouwlocatie afgegeven aan de Koh-ï-Noor. Hierdoor kunt u trouwen op het water en elkaar daar het JA-woord geven.
Een ambtenaar van de burgerlijke stand van Harlingen verbindt jullie op het water in de echt. Vervolgens is het tijd om de bruidstaart aan te snijden. De ambtenaar gaat van boord en de trossen gaan los voor een heerlijke ontspannen zeiltocht. Met z'n allen de zeilen hijsen en een toast uitbrengen op het kersverse bruidspaar. Je hebt daarna het roer van je eigen huwelijksboot in handen.

Willen jullie naar Vlieland of naar Terschelling?
In een ontspannen en ongedwongen sfeer geniet je van een onvergetelijke zeiltocht. Een prachtig feest volgt aan boord van het sfeervolle schip.

De indrukwekkende natuur, de uitstekende catering en de onovertroffen sfeer maken jullie bruiloft tot een unieke gebeurtenis. Neem voor meer informatie contact op met Koh-ï-Noor.

Tel. 0517 - 38 48 38

Website: www.koh-i-noor.nl

 

Koh-ï-Noor zeilschip trouwen

 


 

Landgoed Epemastate - landgoed trouwlocatie, regio Zuidwest-Friesland


Een landhuis met een rijke historie

Trouwen op Landgoed Epemastate, is trouwen op een bijzondere locatie! De lange oprijlaan, het prachtige landgoed, de adellijke state, de Poortwachterssuite en de mooie parktuin vormen het decor van uw huwelijksdag.

Trouwen in de Rode Salon
Deze salon met haar unieke dames en heren fauteuil is een officiële trouwlocatie van de Gemeente SudWest Fryslân. De rode salon is intiem ingericht met circa 50 zitplaatsen rondom de ceremonietafel. De wanden zijn gevuld met 17de en 18de eeuwse beeltenissen.

U reserveert uw ceremonie rechtstreeks bij de afdeling Burgerzaken van de Gemeente SudWest Fryslân.
Trouwen is het gehele jaar mogelijk van maandag t/m zaterdag op 09.00 - 10.00 - 11.00 - 14.00 - 15.00 - 16.00 uur.
Indien gewenst organiseren wij na de ceremonie uw huwelijksprogramma op de state.

Epemastate biedt u met haar authentieke Friese state dé ambiance en dé perfecte locatie voor uw meest onvergetelijke dag!
Het prachtig terras met een parkachtige tuin voor uw receptie en fotoreportage en diverse stijlkamers, pagodetenten en koetshuis voor uw feestavond. Na het walking dinner, diner of buffet, of mogelijk een combinatie van beide, kan het feest beginnen. Na dit wervelende feest kunt u gaan genieten van een welverdiende bruidsnacht in onze Poortwachterssuite. Uiteraard bieden wij ook gelegenheid voor overnachtingen voor uw gasten in samenwerking met Van der Valk Hotel Sneek.

Wij ontvangen slechts één bruidspaar per dag op de state en garanderen hiermee uw exclusiviteit.

Graag bespreken wij met u uw droomdag tot in de kleinste details.

Tel. 0515 412475

Website: www.epemastate.nl

 

Landgoed Epemastate Zuidwest-Friesland
Landgoed Epemastate feestlocatie Friesland

 


 

Rondvaartbedrijf M. van der Werf - trouwlocatie Sneek, trouwen op het water, regio Zuidwest-Friesland


Rondvaartbedrijf M. van der Werf is, sinds 1940 een vertrouwd adres voor uw rondvaart in Sneek. Anno 2015 beschikken wij over de meest moderne, veelzijdige en comfortabele rondvaartboot van Friesland. Bij ons voelt u zich thuis op het water!

Trouwen in Friesland is trouwen op het water!

Uw ja-woord geven op de prachtige Friese meren in een sfeervolle ambiance; aan boord van de Toerist V is het mogelijk.
De Toerist V is officieel "Huize der Gemeente" voor de gemeente Sûdwest Fryslân.

U kunt al varende de huwelijksplechtigheid door een ambtenaar van de burgerlijke stand laten voltrekken op wateren welke binnen de gemeente grenzen van de gemeente Sûdwest Fryslân vallen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trouwen met uitzicht op de waterpoort, trouwen op het Slotermeer, Heegermeer, de Witte Brekken en het Sneekermeer, maar ook de Geeuw bij IJlst of de wateren bij Woudsend, Heeg en Uitwellingerga zijn mogelijk.

De Toerist V kan vertrekken vanuit elke gewenste plaats in Friesland, waarna koers gezet wordt naar de wateren van de gemeente Sûdwest Fryslân. De ambtenaar van de burgerlijke stand komt aan boord en al varende zal het huwelijk worden voltrokken. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen het schip voor anker te laten gaan op de locatie van uw keuze.
Na de huwelijksvoltrekking zal de ambtenaar van de burgerlijke stand van boord gaan en kunt u samen met uw gasten bijvoorbeeld de bruidstaart en een glaasje champagne nuttigen.
Natuurlijk kunt u ook de gehele dag bij ons aan boord blijven voor eventueel diner, receptie en/of feest.

Graag leggen wij de loopplank voor u uit en hopen u en uw gasten te mogen ontvangen voor een prachtige boottocht.

Tel. 0515 415379

Website: www.rondvaartvanderwerf.nl

 

Rondvaartbedrijf van der Werf Friesland
Rondvaartboot trouwlocatie Sneek

Trouwlocatie

Home

Trouwfeest

Trouwlocatie

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Trouwvervoer

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland