Feest ideeŽn Feest tips
4FEEST

Home | Trouwlocatie

Trouwlocatie Drenthe

Op 4Feest.nl vinden jullie exclusieve en unieke trouwlocaties in Drenthe waar jullie elkaar het ja-woord kunnen geven.
Jullie willen natuurlijk een mooie trouwceremonie organiseren. De professionele organisaties die in deze rubriek worden gepresenteerd, bieden een mooie locatie
om een prachtige huwelijksplechtigheid te beleven. Daarnaast bieden diverse locaties de mogelijkheid om uw receptie, diner en feest op dezelfde locatie te laten
plaatsvinden. Het team van 4Feest.nl wenst jullie een fantastische trouwdag op een mooie trouwlocatie in de provincie Drenthe!

Trouwlocatie

Trouwlocatie in Drenthe

Trouwlocatie kasteel

Trouwlocatie kasteel Drenthe

Trouwen aan boord

Trouwen op het water in de provincie Drenthe

Trouwen op het strand

Trouwen op het strand

Landgoed Lemferdinge Paterswolde - trouwlocatie en feestlocatie in de gemeente Tynaarlo, tot 160 personen


Landgoed Lemferdinge, gelegen aan de rand van de bossen van Paterswolde, is een prachtig landgoed waar voor de burgerlijke stand getrouwd kan worden omdat het een officiŽle trouwlocatie is binnen de Gemeente Tynaarlo.
Landgoed Lemferdinge heeft ooit als schathuis gefungeerd in een echte Havezate uit 1447 en heeft daarom nog steeds haar sfeervolle uitstraling en zijn de verschillende zalen licht klassiek ingericht. Het idyllische Landgoed met haar rijke historie en prachtige eeuwenoude tuin kunnen exclusief voor al uw aangelegenheden en feestelijkheden gereserveerd worden. Uw gehele huwelijksdag, een compleet vergaderarrangement, de viering van uw verjaardag, uw 25-jarig huwelijk, uw jubileum of een bijzonder bedrijfsfeest.

Exclusiviteit
Exclusiviteit biedt het voordeel dat u op een bijzondere, maar drukke dag uw gehele programma op ťťn plek in alle rust kan laten plaatsvinden en zo meer tijd overhoudt om te genieten van de speciale momenten.

Onze mogelijkheden
Landgoed Lemferdinge kan op alle gebieden in uw wensen voorzien en wij bieden u als de Mediterrano Wolthaeghe groep een scala aan mogelijkheden. Van de officiŽle ceremonie, een schitterende bruidstaart met een diner dansant (max. 45 pers.), een dansfeest met DJ of een intiemer feest met een band die voor de gewenste achtergrond zorgt. In totaal kunnen in de verschillende zalen partijen georganiseerd worden tot maximaal 160 gasten.
Vanwege de uitgebreide mogelijkheden zien alle aangelegenheden er verschillend uit en leggen wij u daarom graag een passend programma en een offerte op maat voor.
Wat wij erg belangrijk vinden, is dat wij in samenwerking met u voor een prachtige en onvergetelijke dag zorgen.
Persoonlijke aandacht staat dan ook hoog bij ons in het vaandel.
Graag nodigen wij u uit voor een geheel vrijblijvende afspraak en een kleine rondleiding op onze bijzondere Landgoed om uw wensen door te nemen. Tevens kunnen wij dan voor u nagaan of uw specifieke datum bij ons nog vrij is van planningen.

Tel: 050 - 3091377

info@landgoedlemferdinge.nl

www.landgoedlemferdinge.nl


 

Landgoed Lemferdinge trouwlocatie Paterswolde

 


 

Restaurant De Drentsche Aa - trouwlocatie en feestlocatie in de gemeente Aa en Hunze, van 25 tot 300 personen


Schitterend gelegen bij bos en hei in het stroomdal van de Drentsche Aa, met een groot terras aan het water en ruime parkeergelegenheid. Voor bruiloften en partijen, lunch/diner, vergaderingen, buffetten, personeels- en andere feesten, eventueel in combinatie met verschillende activiteiten, kunt u bij ons terecht.

U gaat trouwen? Dat kan bij ons op locatie! In een romantische sfeer, omringd door de natuur. Schitterend gelegen bij bos en hei in het stroomdal van de Drentsche Aa, met een groot terras aan het water en ruime parkeergelegenheid.

Kom langs en overtuig u zelf van onze schitterende feestzaal met uitzicht over bos en heidevelden.
(capaciteit van 25-300 personen)

Website: www.de-drentsche-aa.nl

 

Restaurant De Drentsche Aa trouwlocatie Aa de Hunze

 


 

Gasterij De Schildhoeve - trouwlocatie en feestlocatie in de gemeente Hoogeveen, van 40 tot 350 personen


Wij bieden u een compleet assortiment feestelijkheden.
Bruiloften, Bedrijfsfeesten, Vergaderingen, Catering, Productpresentaties, Themafeesten, Recepties, Barbecues... en nog veel meer!

Trouwen in Hoogeveen
Elkaar het ja-woord geven: het beloofd een onvergetelijke dag! Het moet een perfecte dag worden. De Schildhoeve in Hoogeveen helpt hier graag aan mee. Met haar sfeervolle zalen, de prachtige parktuin en haar gastvrijheid is De Schildhoeve de perfecte trouwlocatie in Hoogeveen.

Trouwfeest locatie Drenthe
De SchildHoeve in Fluitenberg (Hoogeveen) is de uitstekende feestlocatie voor jullie bruiloft! Met sfeervolle zalen kunnen wij groepen van 40 tot ruim 350 personen een geweldig feest bieden, uiteraard ter ere van jullie bruiloft! Jullie trouwerij is jullie feest! Wij zullen er voor zorgen dat het feest zal gaan, zoals jullie dat willen! Het feest een thema geven? Niets is ons te gek! Informeer naar de mogelijkheden.

Activiteiten
De SchildHoeve organiseert ook talloze (teambuilding) activiteiten: van Schotse Highlandgames, mountainbike-clinics, GPS toertochten, huifkartochten, fietsarrangementen (met bijv. beauty-arrangement), etc.
Voor de minder actieve mensen organiseren wij ook workshops, zoals schilderworkshop, dansworkshops, workshop sieraden maken, etc.

Het is onze uitdaging om uw feest tot een geslaagd feest te maken. Over een goed feest wordt immers lang nagepraat!

Wij kunnen ieder feest op maat maken!

Website: www.deschildhoeve.nl

 

Gasterij de Schildhoeve trouwfeest locatie Hoogeveen
Gasterij De Schildhoeve Thema trouwfeest

Trouwlocatie

Home

Trouwfeest

Trouwlocatie

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Trouwvervoer

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland