Feest ideeŽn Feest tips
4FEEST

Home | Trouwlocatie

Trouwlocatie Flevoland

Op 4Feest.nl vinden jullie exclusieve en unieke trouwlocaties in Flevoland waar jullie elkaar het ja-woord kunnen geven.
Jullie willen natuurlijk een mooie trouwceremonie organiseren. De professionele organisaties die in deze rubriek worden gepresenteerd, bieden een mooie locatie
om een prachtige huwelijksplechtigheid te beleven. Daarnaast bieden diverse locaties de mogelijkheid om uw receptie, diner en feest op dezelfde locatie te laten
plaatsvinden. Het team van 4Feest.nl wenst jullie een fantastische trouwdag op een mooie trouwlocatie in de provincie Flevoland!

Trouwlocatie

Trouwlocatie in Flevoland

Trouwlocatie kasteel

Trouwlocatie kasteel

Trouwen aan boord

Trouwen op het water

Trouwen op het strand

Trouwen op het strand

BoatHouse Almere - trouwlocatie in Almere, bruiloft feestlocatie, restaurant, trouwen aan het water


Waar anders dan aan de oevers van het water hoort deze accommodatie thuis?
We noemen het BoatHouse, een indrukwekkend gebouw, dat in al z’n elementen en uitstraling aan de karakteristieke watersportverenigingen van weleer doet denken die destijds de oevers van grote Amerikaanse en Engelse rivieren sierden.

Ruim en robuust van opzet. Gastvrij voor passant en watersporter. Plek om in alle rust - binnen bij de openhaard of buiten op het terras - bij te praten over wat geweest is en wat komen gaat...
De gasten van BoatHouse kunnen in alle rust genieten van eigentijdse gerechten en dranken.
De voornaamste ingrediŽnten voor BoatHouse zijn een geweldig uitzicht, watersport en een ‘business meets pleasure’-mentaliteit.

Heeft u een feest voor de boeg? Ga dan in zee met BoatHouse en vier uw partij in ťťn van de drie multifunctionele zalen.
Bij BoatHouse heeft elke feestzaal zijn eigen buitenterras aan het water, waardoor elke bijeenkomst een succes wordt.
Alles kan: lunch, borrel, diner met of zonder entertainment of een boottocht, u zegt het maar.

Natuurlijk is BoatHouse een unieke locatie voor het vieren van uw bruiloft.
De mogelijkheden zijn legio en ongekend.
U komt met uw limousine aan bij BoatHouse, via de prachtige tuin wordt u verwelkomd door uw gasten. Of u kiest voor een spectaculaire aankomst over het water en bereikt uw gasten via de brede aanlegsteiger. Vervolgens vloeit er natuurlijk Champagne en wordt de verdiepingshoge taart aangesneden. Dat alles met een wijds uitzicht over de Noorderplassen, wŠt een beleving! Uw receptie, intieme diner of bruisende partij verzorgen wij graag voor u en durven met recht te stellen dat het niet alleen voor u als bruidspaar, maar ook voor uw gasten een onvergetelijke happening zal worden.

Een speciale zaal met alle denkbare faciliteiten en een gezellige mooie bar waar u met gemak 200 mensen op een receptie kunt vragen. Of tot 120 mensen voor een uitgebreid diner. Er zijn ook kleinere ruimten voor gezelschappen van 10 tot respectievelijk 100 personen. Welke ruimte u ook kiest, u heeft uitzicht op die heerlijke Noorderplassen. Alles kan: lunch, borrel, diner met of zonder entertainment of een boottocht, u zegt het maar. Parkeren is ook al geen probleem of aanmeren met uw boot. Kortom, het wordt een party waar uw gasten nog lang en met plezier over napraten. Wanneer komt u eens langs voor een voorproefje?

BoatHouse biedt uitstekende parkeerfaciliteiten.

Tel. 036 - 530 50 00

Website: www.boathouse.nl

 

BoatHouse partycentrum Almere
BoatHouse Almere feestlocatie

 


 

Partycentrum De Meeuwenhoeve - trouwlocatie Lelystad, bruiloft feestlocatie, zalen, dineren, feesten


Partycentrum De Meeuwenhoeve is gehuisvest in een fraai ingerichte boerderij. Rustiek gelegen in het groene hart van Flevoland, grenzend aan het Knarbos. Gemakkelijk met de auto te bereiken; een kwartiertje van Lelystad, Harderwijk, Zeewolde en Almere.

De Meeuwenhoeve is dť gelegenheid voor uw feest. Of het nu gaat om een huwelijksfeest, receptie, jubileum of een familiefeest. Zowel voor grote maar ook voor kleinere groepen is er een geschikte zaal, elk met een eigen karakter. Er zijn een aantal zalen waar u uw gasten kunt ontvangen. De Melkstal is een knusse zaal voor maximaal vijftig personen. De Stal biedt veel mogelijkheden en is geschikt vanaf vijftig personen. De Wagenberging, heeft uitzicht over de landerijen en biedt plaats aan maximaal 100 personen. Deze zaal is uitermate geschikt voor familiefeesten.

Trouwlocatie in Lelystad
De Meeuwenhoeve is een unieke trouwlocatie midden in het groen van Flevoland.
Zeg 'ja' in onze mooie locatie. Maak foto's rondom onze boerderij. Snijd de bruidstaart aan op het terras en ga met uw daggasten heerlijk eten in "De Wagenberging". Daarna kunt u de dag gezellig afsluiten met een spetterend feest met live-muziek of een DJ. Wij denken graag met u mee.

Familiedag
Wat dacht u er bijvoorbeeld van als wij iedereen ontvangen met koffie, thee en een lekkere boerencake. Daarna kunt u starten met een van de vele activiteiten die De Meeuwenhoeve biedt zoals Swingolf, een GPS wandeling, Klootschieten of een Agrarische zeskamp.

Neem gerust contact met ons op en laat eens vrijblijvend een voorstel maken. U zult aangenaam verrast zijn voor wat allemaal binnen uw budget mogelijk is. Wij zijn u graag van dienst!

Tel. 0320-288246

Website: www.demeeuwenhoeve.nl

 

De Meeuwenhoeve Feestlocatie Lelystad
De Meeuwenhoeve zalen Lelystad

 


 

De Bataviawerf - trouwlocaties in Lelystad, fotogenieke locatie, restaurant


De Bataviawerf in Lelystad is een prachtig decor voor het organiseren van uw huwelijksvoltrekking, een spetterend feest en voor het maken van een trouwreportage.

Bataviawerf trouwlocaties in Lelystad

Commandeurskamer
De fraaie Commandeurskamer kenmerkt zich door een grote eikenhouten tafel in het midden van de ruimte, met daarboven twee werfeigen lampen. De ligging op de eerste etage aan de voorzijde, biedt een schitterend uitzicht over de werf, het schip de Batavia en het Markermeer. De zaal biedt ruimte aan maximaal 40 personen.

Punt van aandacht: De eerste etage in het hoofdgebouw is alleen te bereiken per trap en is niet geschikt voor rolstoelgebruikers en/of gasten die slecht ter been zijn. Op de overloop treft u een garderobe en een dames- en herentoilet.

Grote Kajuit op De Batavia
Het is mogelijk om de Grote Kajuit van het VOC-schip Batavia als trouwlocatie in te zetten. Een schitterende en originele ruimte met status, bijzonder geschikt voor speciale gelegenheden. De Grote Kajuit is met name geschikt om in intieme setting de huwelijksvoltrekking te laten plaatsvinden en biedt plaats aan zo’n 20 personen.

Punt van aandacht: De Batavia is alleen per trap te bereiken en is niet geschikt voor rolstoelgebruikers en/of gasten die slecht ter been zijn. Aan boord van de Batavia zijn geen faciliteiten als toiletten en garderobe beschikbaar. Hiervoor kunt u natuurlijk wel in het hoofdgebouw terecht.

Tentoonstellingszaal “De Ruyter
In de tentoonstelling kunt u elkaar het jawoord geven in een sfeervolle en prachtig aangeklede zaal. Uw gasten nemen plaats op een kleine tribune, waardoor iedereen goed zicht heeft op de ceremonie. Het pronkstuk van de tentoonstelling is de spiegel van de 7 ProvinciŽn en dient direct als prachtige achtergronddecoratie tijdens uw ceremonie. De zaal biedt ruimte aan maximaal 50 personen.

Fotoreportage
De Bataviawerf is een bijzonder fotogenieke locatie voor uw huwelijkreportage. Ook als de plechtigheden elders plaatsvinden, bent u van harte welkom om de fotoreportage op de Bataviawerf te maken.
Wij laten u graag de mogelijkheden zien in een vrijblijvend gesprek. Neemt u ook vooral uw fotograaf mee, zodat hij of zij een goede indruk krijgt van de mogelijkheden.

Catering
Ons restaurant Hajť de Taveerne biedt vele mogelijkheden om uw bruiloft ook culinair te laten slagen. Onze medewerkers van de afdeling reserveringen adviseren u hier graag in.

Telefoon: 0320-261409

Website: www.bataviawerf.nl

 

Bataviawerf Commandeurskamer
De Batavia Kajuit trouwlocatie

Trouwlocatie

Home

Trouwfeest

Trouwlocatie

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Trouwvervoer

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland