Feest ideeën Feest tips
4FEEST

Home | Trouwlocatie

Trouwlocatie Groningen

Op 4Feest.nl vinden jullie exclusieve en unieke trouwlocaties in Groningen waar jullie elkaar het ja-woord kunnen geven.
Jullie willen natuurlijk een mooie trouwceremonie organiseren. De professionele organisaties die in deze rubriek worden gepresenteerd, bieden een mooie locatie
om een prachtige huwelijksplechtigheid te beleven. Daarnaast bieden diverse locaties de mogelijkheid om uw receptie, diner en feest op dezelfde locatie te laten
plaatsvinden. Het team van 4Feest.nl wenst jullie een fantastische trouwdag op een mooie trouwlocatie in de provincie Groningen!

Trouwlocatie

Trouwlocatie in Groningen

Trouwlocatie kasteel

Trouwlocatie kasteel Groningen

Trouwen aan boord

Trouwen op het water in de provincie Groningen

Trouwen op het strand

Trouwen op het strand

’t Waarhuis Aduaderzijl - trouwlocatie en feestlocatie in de gemeente Winsum, tot 50 personen


Het 3 eeuwen oude Waarhuis (sluiswachterhuis) staat op één van de mooiste plekjes in de provincie Groningen. Op de kruising van het in de 14e eeuw gegraven Aduarderdiep en oorspronkelijke Reitdiep, één van de oudste nog bestaande meanders in Europa.

Aanvankelijk in gebruik als rechtshuis (scheppershuis) later dienst doende als sluishuis, café en kleinveebedrijf, is het sinds enige jaren omgetoverd tot een klein cultuurparadijsje, waar exposities, concerten en kleinkunst voorstellingen plaatsvinden.

Tevens is het “het huis der gemeente” (Winsum) alwaar huwelijken voltrokken kunnen worden, al of niet met een glaasje champagne of een heuse bruidstaart e.d.

In het Waarhuis kunt u uw bijzondere dag komen vieren met een diner, buffet, lunch een thee- of koffietafel.
Of wat zegt u van een proeverij met bijv. wildhapjes of tapas.
Maar misschien hebt u zelf nog andere ideeën omtrent de invulling van uw dag.

Tot maximaal 50 personen kunnen wij ontvangen en culinair verwennen.
In het Waarhuis zijn nooit twee gezelschappen tegelijk. U bent bijzonder.

Website: www.waarhuis.nl


 

't Waarhuis trouwlocatie Winsum
't Waarhuis buiten trouwen gemeente Winsum

 


 

Streekhistorisch centrum | Huize ter Marse - trouwlocatie in de gemeente Stadskanaal


De villa als trouwlocatie

Bent u op zoek naar een trouwlocatie in een sfeervolle omgeving?

U kunt uw huwelijk in Huize ter Marse laten voltrekken.

Op verzoek verzorgen wij daarbij een passend koffie- of champagne-arrangement.
Huis en tuin lenen zich bovendien uitstekend voor een bijzondere trouwreportage.

Huwelijken worden voltrokken door een ambtenaar van de gemeente Stadskanaal.

Voor meer informatie over de tarieven en beschikbare data kunt u contact opnemen met de afdeling Burgerzaken in het gemeentehuis, tel. 0599-631631.

Website: www.streekhistorischmuseum.nl

 

Huize ter Marse trouwlocatie Stadskanaal

 


 

Landgoed Fraeylemaborg - landgoed trouwlocatie in Slochteren voor ongeveer 40 gasten


De Fraeylemaborg te Slochteren is gelegen op een landgoed dat in hoofdzaak dateert uit de 19e eeuw. Het park is aangelegd in Engelse landschapsstijl. Hierbij zijn restanten van de formele barokke aanleg bewaard gebleven, zoals de karakteristieke middenas.
Op het voorterrein staat het schathuis waarin nu een restaurant is gevestigd. Er tegenover staat het koetshuis, momenteel in gebruik als galerie. Achter het koetshuis staat de orangerie waarin de kuipplanten ’s winters onderdak vinden.
De borg werd in de middeleeuwen als steenhuis gesticht en groeide uit tot een imponerend gebouw met invloedrijke bewoners.
De laatste adellijke bewoners verkochten de borg in 1972 aan de Gerrit van Houten Stichting. Na restauratie werd de Fraeylemaborg museum.

Naast stijlkamers worden er ook vertrekken benut voor exposities. De Grote Zaal wordt gebruikt voor concerten en ontvangsten, terwijl de Kleine Zaal in gebruik is als trouwzaal.
In de Fraeylemaborg worden jaarlijks zo’n 200 huwelijken gesloten. Dit betreft alle huwelijksvoltrekkingen vanuit de gemeente Slochteren en daarnaast een ruim aantal zogenaamde gasthuwelijken. Vanuit het hele land kiezen bruidsparen deze fraaie locatie voor hun “grote dag”. De huwelijksvoltrekkingen vinden plaats in de Kleine Zaal van de borg, een mooi vertrek met grote vensters die uitzicht geven op het park. Een groot staatsieportret van Queen Mary Stuart uit 1691 hangt boven de haard. In dit vertrek is plaats voor ongeveer 40 gasten.

Op loopafstand van de huwelijksvoltrekking in de Fraeylemaborg een bruisend bruiloftsfeest organiseren? Op loopafstand van de borg van een besloten huwelijksdiner genieten? Op loopafstand van de borg een huwelijksfotoreportage maken?
Dat kan allemaal bij Restaurant De Boerderij.

Website www.fraeylemaborg.nl

 

Landgoed Fraeylemaborg trouwlocatie Slochteren

Trouwlocatie

Home

Trouwfeest

Trouwlocatie

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Trouwvervoer

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland