Feest ideeŽn Feest tips
4FEEST

Home | Trouwlocatie

Trouwlocatie Limburg

Op 4Feest.nl vinden jullie exclusieve en unieke trouwlocaties in Limburg waar jullie elkaar het ja-woord kunnen geven.
Jullie willen natuurlijk een mooie trouwceremonie organiseren. De professionele organisaties die in deze rubriek worden gepresenteerd, bieden een mooie locatie
om een prachtige huwelijksplechtigheid te beleven. Daarnaast bieden diverse locaties de mogelijkheid om uw receptie, diner en feest op dezelfde locatie te laten
plaatsvinden. Het team van 4Feest.nl wenst jullie een fantastische trouwdag op een mooie trouwlocatie in de provincie Limburg!

Trouwlocatie

Trouwlocatie in Drenthe

Trouwlocatie kasteel

Trouwlocatie kasteel Drenthe

Trouwen aan boord

Trouwen op het water in de provincie Drenthe

Trouwen op het strand

Trouwen op het strand

Galerie de Hoeve - trouwlocatie in Venlo, trouwfeest locatie, zalen, boomgaard, receptie, diner


Galerie de Hoeve is gevestigd in een meer dan 100 jaar oude kloosterhoeve, prachtig gelegen aan de rand van Venlo. De Hoeve is gezegend met een unieke binnenplaats. Als u door de grote oude toegangspoort deze binnenplaats betreedt, proeft u al meteen de sfeer van vroegere tijden. Onze sfeervolle zalen zijn te multifunctioneel te gebruiken als feestzaal voor uw feest, bruiloft of vergaderzaal. Aan de zijkant van De Hoeve is een ruim terras dat grenst aan de prachtige boomgaard van het nabij gelegen klooster. Deze boomgaard is bij mooi weer perfect te gebruiken voor een onvergetelijk feest receptie of diner om uw huwelijksfeest extra bijzonder te maken.

Galerie de Hoeve is uitermate geschikt voor uw feest, bruiloft, huwelijk, of zelfs huwelijkssluiting. Ook willen wij uw aandacht vestigen op onze zakelijke mogelijkheden. Tevens kunnen wij u voor de verzorging van exclusieve catering bij u thuis of op kantoor van dienst zijn. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Uw trouwfeest op maat

Galerie de Hoeve kan uw trouwfeest geheel op maat voor u invullen en verzorgen. Er zijn tal van mogelijkheden om van een trouwfeest iets speciaals te maken en uw gasten aangenaam te verrassen. Informeer voor een op maat gesneden advies.

Enkele voorbeelden:

ē Diner of receptie in de boomgaard.
ē Italiaans diner op de binnenplaats.
ē Met een koets naar het Zwarte water en een hapje eten in het gras aan het water.
ē Een feest bij u thuis.

Galerie de Hoeve
T 077 3545560

info@galeriedehoeve.nl

www.galeriedehoeve.nl


 

Galerie de Hoeve trouwlocatie Venlo
Galerie de Hoeve trouwfeest locatie in Venlo

 


 

Hotel Restaurant Kasteel Doenrade - trouwlocatie regio Schinnen, bruiloft feestlocatie, zalen


In Limburg ligt het kasteelhotel op de breuklijn van Zuid- naar Midden-Limburg. Kasteel Doenrade is geen hotel, maar een kasteel waar men zich thuis voelt.
Een unieke plek voor jong en oud. Het kasteel ligt in een prachtige landelijke omgeving. U kunt in de omgeving diverse fiets- en wandeltochten maken en genieten van het Zuid-Limburgse landschap, terwijl steden als Sittard, Roermond(outlet), Maastricht, Heerlen, Maasmechelen(outlet), Luik en Aken op een steenworp afstand gelegen zijn.

Kasteel Doenrade weet een weekendje weg of midweek te voorzien van een romantische touch die men niet gauw vergeet. Gelegen in het kloppend hart van Bourgondisch Limburg, waar de spreekwoordelijke Limburgse gastvrijheid nog groots wordt gevierd, weet dit hotel u te verrassen.
Voor zakelijke gasten zijn rust, privacy en faciliteiten onontbeerlijk. Kasteel Doenrade herbergt het hele pakket. De service is ‘tailor made’, hetgeen inhoudt dat u zelf aangeeft waar u als gast behoefte aan heeft. Wenst u te midden van fluitende vogels met uw laptop wireless te werken op het terras, dan kan dat. Geniet u liever van de privacy van uw kamer, met ook WIFI internet, dan is dat ook mogelijk.

Kasteel Doenrade is ook een perfecte locatie voor bedrijfsfeesten of bedrijfsuitjes. Door de rustige ligging vormt het kasteel steeds vaker een ideale plek voor inspirerende ‘vergaderingen op de hei’ of andere teambuildings activiteiten. Ook voor een ongestoorde vergadering is het de uitgelezen plek. Rust, ruimte, maar ook voldoende mogelijkheden voor culinair genot maken een zakelijk verblijf tot een compleet pakket.

‘Dat het leven gevierd moet worden’ weten ze bij Kasteel Doenrade, gelegen in het idyllische hart van gastronomisch en Bourgondisch Zuid-Limburg, als geen ander. Bijzondere momenten verdienen bijzondere plekken. Trouwen is een heel romantisch moment, waaraan Kasteel Doenrade op originele wijze glans geeft.
Romantiek en Kasteel Doenrade vormen twee kanten van dezelfde medaille: het goede leven.

Website: www.kasteeldoenrade.nl

 

Kasteel Doenrade feestlocatie
Kasteel Doenrade feestzalen

 


 

Kasteel Oost - trouwlocatie Valkenburg aan de Geul, trouwen op een kasteel, feestlocatie


Kasteel Oost combineert gastronomische verwachtingen met de veelzijdigheid van de accommodatie.
Gelegen op een historische locatie heeft hier de tijd allerminst stil gestaan. Wij weten wat de gasten verlangen. Wij kaderen dit in een uniek decor in. Ieder moment dat vraagt om een feestelijk tintje wordt onvergetelijk.

Kasteel Oost is niet alleen een exclusieve locatie voor een huwelijk of evenement, het is tevens het thuisadres van The International Butler Academy. Mede daardoor krijgen u en uw gasten professionele butlerservice aangeboden. Niet voor niets boekt u soms een locatie buiten de deur. Nieuwe inzichten voor belangrijke beslissingen krijg je nu eenmaal sneller in een inspirerende omgeving. Voor vergaderingen, workshops, lezingen, presentaties en andere bijeenkomsten biedt Kasteel Oost uitstekende mogelijkheden. In verschillende zalen zijn opstellingen mogelijk voor 2 tot 120 personen. Wij verzorgen tevens uw lunch of diner.

Kasteel Oost is een officiŽle trouwlocatie. De huwelijksvoltrekking kan dus plaatsvinden op ons Landgoed. Op uw mooiste dag is het belangrijk dat u geniet en ontspant. Kasteel Oost voorziet uw dag geheel naar uw wensen. De ceremonie kan plaatsvinden in de mooie Trouwzaal maar ook buiten. Rondom het kasteel ligt een prachtige tuin die een intieme sfeer oproept. Omdat de mooiste dag van uw leven iets heel persoonlijks is, verzorgen onze butlers deze dag van begin tot het eind naar jullie wensen. Dit leggen we vooraf vast in een draaiboek, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Een compleet kasteel exclusief tot uw beschikking. Die mogelijkheid biedt Kasteel Oost. Een sprookjesachtig decor voor huwelijksvoltrekkingen, recepties, diners en bruiloftsfeesten. Of u nu kiest voor een enkele zaal of voor het hele kasteel.
Voor een klein of voor een groot gezelschap. Het betoverende Kasteel Oost staat exclusief tot uw beschikking.

Website: www.kasteeloost.nl

 

Kasteel Oost Valkenburg aan de Geul

 


 

Kasteel Hoensbroek - trouwlocatie regio Heerlen, trouwen op een kasteel, feestlocatie voor 15 - 1.400 gasten


Kasteel Hoensbroek in Zuid-Limburg is een van de grootste en mooiste kastelen van het land. Dit enorme slot is een kasteelmuseum. U dwaalt er door meer dan veertig(!) kasteelvertrekken. Voor jong en oud, met of zonder kinderen is in dit kasteel van alles te beleven! Het kasteel is het best bezochte museum van Limburg winnaar van de VVV Zuid-Limburg innovatieprijs 2011!

Mogelijkheden voor groepen

Kasteel Hoensbroek biedt leuke programma's voor grote en kleine groepen en is prima toegankelijk voor jong en oud.
Bezoek met uw gezelschap het prachtige kasteel met meer dan 40 ruimtes. Van de duistere kerker tot de top van de toren! Er is een rondleidingsboekje met achtergrondinformatie te koop waarmee u zelf de route door het kasteel bepaalt.
Wilt u meer informatie over de geschiedenis en de inwoners van het kasteel en leuke feiten en wetenswaardigeheden horen?
Volg dan een rondleiding met een van onze gidsen. Meer informatie over een rondleiding in het Kasteel.
Ook zijn er een aantal leuke, interactieve workshops in en rond het kasteel voor uw gezelschap.

Trouwen, feesten & trouwfoto's

Kasteel Hoensbroek is een officiŽle trouwlocatie van de gemeente Heerlen. U kunt in kasteelstijl trouwen in het kasteelvertrek "boven het groot salet".
Extra feestelijk trouwen? Ontvang uw gasten met een middeleeuwse acteur, los een echt kanonschot of steek uw gasten in historische kledij!

U kunt bij Van Melick Quality Catering terecht voor de gehele invulling van uw feestelijke dag. Met bijvoorbeeld een uitgebreide koffietafel, officiŽle receptie en een onvergetelijke feestavond met artiesten en muziek in een van de prachtige kasteelzalen.

De locatie Kasteel Hoensbroek biedt u tal van mogelijkheden om uw kasteelbezoek onvergetelijk te maken. Vier uw jubileum, bruiloft, verjaardag of andere feestelijke gebeurtenis in de feestsaelen van de kasteelhoeve. Wij zullen u een onvergetelijke dag bezorgen. Deze karakteristieke accommodatie biedt mogelijkheden van 15 tot 1.400 gasten.

Website: www.kasteelhoensbroek.nl

 

Kasteel Hoensbroek trouwen Heerlen

 


 

Kasteel TerWorm Hotel & Restaurant - trouwlocatie Heerlen, bruiloft feestlocatie, salons, diner


Kasteel TerWorm is gelegen op een 220 ha groot landgoed.

Kasteel TerWorm is een kasteel voor fijnproevers.

Kasteel TerWorm heeft zoveel te bieden; comfortabel overnachten, heerlijk dineren en gezellig op stap in de omgeving. Met onze speciale arrangementen combineren wij het beste, tegen de meest gunstige prijs!

Stijlvol trouwen op een historische locatie

Trouwen op Kasteel TerWorm, is trouwen op een bijzondere locatie! De lange oprijlaan, het prachtige landgoed, het idyllische kasteel en de romantisch bloeiende Rococotuin vormen het decor van uw huwelijksdag.

Het Ja-woord geeft u elkaar in de Oranjerie, gelegen in de Rococotuin. In het kasteel staat ons spontane team volledig tot uw beschikking. Een champagnetoast met bruidstaart, een uitgebreid diner, overnachten in een van onze luxe suites en tot slot heerlijk ontbijten … U hoeft alleen te kiezen, wij doen de rest!

Gastvrijheid met een thuisgevoel, gekoppeld aan culinair genieten staan bij ons boven in het kasteel vaandel. Of het nu alleen gaat om het sluiten van uw burgerlijk huwelijk of om een bruiloft van A tot Z: Wij zeggen Ja!

Tel. 045 400 11 11

Website: www.terworm.nl

 

Kasteel TerWorm trouwlocatie Heerlen
Kasteel TerWorm Heerlen

 


 

Landgoed Jachtslot de Mookerheide Molenhoek - trouwlocatie op de grens van Limburg en Gelderland


Trouwen op een sprookjesachtig slot

Een sprookjeshuwelijk midden in de bossen en op de hei, dat kan bij Jachtslot de Mookerheide! Het kasteel Jachtslot is vlak bij Nijmegen gelegen, en daarmee ook zeer centraal voor uw gasten uit het hele land.

De huwelijksvoltrekking vindt, als het weer het toelaat, plaats in onze prachtige binnentuin of anders in de Willem van Oranjezaal. In overleg met de ambtenaar zijn er nog meer mogelijkheden. U neemt plaats in de koninklijke zetels en geeft ten overstaande van uw gasten uw jawoord.

Aansluitend wordt er op u getoost en wordt de bruidstaart aangesneden, gevolgd door een diner in een van onze sfeervolle dinersalons. Tot slot een feest in de Willem van Oranjezaal of Stoeterij. Liever een iets intiemere ruimte? Geen probleem, bijna alles is mogelijk bij het Jachtslot! Eventueel ter afsluiting met uw geliefde en select gezelschap een borreltje in onze lounge waarna u zich terugtrekt in de bruidssuite van het kasteel.

Wij helpen u het programma samen te stellen dat het beste bij u past. Van stijlvol tot ongedwongen, van intiem tot uitbundig.

Graag maken we samen met u een voorstel op maat voor uw bruiloft, precies zoals u de mooiste dag van uw leven in zou willen vullen.

Tel. 024 358 30 35

Website: www.mookerheide.nl

 

Jachtslot De Mookerheide Molenhoek
Jachtslot de Mookerheide feestlocatie

Trouwlocatie

Home

Trouwfeest

Trouwlocatie

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Trouwvervoer

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland