Feest ideeën Feest tips
4FEEST

Home | Trouwlocatie

Trouwlocatie Zeeland

Op 4Feest.nl vinden jullie exclusieve en unieke trouwlocaties in Zeeland waar jullie elkaar het ja-woord kunnen geven.
Jullie willen natuurlijk een mooie trouwceremonie organiseren. De professionele organisaties die in deze rubriek worden gepresenteerd, bieden een mooie locatie
om een prachtige huwelijksplechtigheid te beleven. Daarnaast bieden diverse locaties de mogelijkheid om uw receptie, diner en feest op dezelfde locatie te laten
plaatsvinden. Het team van 4Feest.nl wenst jullie een fantastische trouwdag op een mooie trouwlocatie in de provincie Zeeland!

Trouwlocatie

Trouwlocatie in Drenthe

Trouwlocatie kasteel

Trouwlocatie kasteel Drenthe

Trouwen aan boord

Trouwen op het water in de provincie Drenthe

Trouwen op het strand

Trouwen op het strand

Fletcher Landgoed Hotel Renesse - trouwlocatie Schouwen-Duiveland, trouwen op een landgoed


Landgoed Hotel Renesse is gelegen op Landgoed Moermond. Het landgoed bestaat uit een 45 hectare groot fraai grondgebied met daarop het sfeervolle hotel waar u prinsheerlijk overnacht en het klassieke Slot Moermond op 300 meter afstand van het hotel. Hier bevinden zich verschillende zalen voor alle mogelijke zakelijk of feestelijke aangelegenheden.

Trouwlocatie in Zeeland

Slot Moermond is niet voor niets een van de bekendste trouwlocaties van Zeeland, want wie droomt er nu niet van om kasteelheer of -vrouw te zijn op de mooiste dag van uw leven! In de trouwzaal kunt u uw huwelijk laten voltrekken door een ambtenaar van de burgerlijke stand en het feest viert u in een van de zalen, de tuinkamer of de slottuin.

De schitterende tuin en het slot met haar sfeervolle zalen staan uiteraard ook tot uw beschikking voor een bijzondere receptie, familiefeest, barbecue, tuinfeest of high tea. De Frans georiënteerde keuken serveert in overleg met u een ruime keus aan royale, smakelijke gerechten.

Na afloop kunnen uw gasten in stijl overnachten in het hotel, slechts een korte wandeling van het slot verwijderd. Om de volgende ochtend in alle rust na te genieten van een vorstelijk ontbijt in Orangerie.

Onze medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden.

• 44 comfortabele hotelkamers, waarvan 19 met terras en uitzicht over het landgoed
• Sfeervol à la carte restaurant
• Gezellig terras
• Sauna, jacuzzi en dompelbad
• 8 multifunctionele feestzalen
• Gratis wifi en parkeergelegenheid

Tel: +31(0)111-46 17 88

info@fletcherlandgoedhotelrenesse.nl

www.fletcherlandgoedhotelrenesse.nl

 

Fletcher Landgoed Hotel Renesse
Fletcher Landgoed Hotel Renesse trouwlocatie

 


 

muZEEum - trouwlocatie Vlissingen, trouwlocatie met zeezicht


Het is mogelijk om uw huwelijk te laten voltrekken in het muZEEum te Vlissingen.
U vindt het muZEEum in Vlissingen, het maritieme bolwerk van Zeeland, met zijn boulevards, havens en scheepsbouw. Vlissingen is de enige stad in Nederland die met het historische hart direct aan zee ligt.

Het muZEEum is gevestigd in een gebouwencomplex met panden uit de 16e, 17e, 18e en 21ste eeuw. Deze panden zijn door moderne architectuur op bijzondere wijze met elkaar verbonden.
Het schitterend gerestaureerde Lampsinshuis uit 1641 vormt het hart van het muZEEum. In dit voormalige stadspaleisje uit de Gouden Eeuw maakt u kennis met de grootste maritieme geschiedenis van Zeeland. Geniet van het adembenemende uitzicht op zee vanaf het dakbalkon met het unieke 17e eeuwse uitkijktorentje.

Trouwen met zicht op zee? De prachtige Pronkzaal in het muZEEum is beschikbaar!

Het muZEEum in Vlissingen bezit een gewilde trouwlocatie: de prachtige Pronkzaal van het bijzondere Lampsinshuis, gebouwd in 1641. Vanuit de zaal kijkt u uit over de jachthaven en de Westerschelde. De unieke sfeer van de zaal en het gebouw maken uw trouwdag tot een onvergetelijke gebeurtenis. De zaal biedt plaats aan ruim 50 personen.

Ook een aansluitende receptie is in het muZEEum te organiseren, Zoekt u een originele locatie voor de trouwfoto's? Dat kan ook in het muZEEum.

Interesse in deze historische trouwlocatie in het muZEEum in Vlissingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Tel. 0118 41 24 98

Website: www.muzeeum.nl

 

muZEEum trouwen in Vlissingen met zeezicht
muZEEum Vlissingen trouwlocatie

Trouwlocatie

Home

Trouwfeest

Trouwlocatie

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Trouwvervoer

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland