Feest ideeŽn Feest tips
4FEEST

Home | Trouwlocatie

Trouwlocatie Noord-Holland

Op 4Feest.nl vinden jullie exclusieve en unieke trouwlocaties in Noord-Holland waar jullie elkaar het ja-woord kunnen geven.
Jullie willen natuurlijk een mooie trouwceremonie organiseren. De professionele organisaties die in deze rubriek worden gepresenteerd, bieden een mooie locatie
om een prachtige huwelijksplechtigheid te beleven. Daarnaast bieden diverse locaties de mogelijkheid om uw receptie, diner en feest op dezelfde locatie te laten
plaatsvinden. Het team van 4Feest.nl wenst jullie een fantastische trouwdag op een mooie trouwlocatie in de provincie Noord-Holland!

Trouwlocatie

Trouwlocatie Noord-Holland

Trouwlocatie kasteel

Trouwlocatie kasteel

Trouwen aan boord

Trouwen op het water

Trouwen op het strand

Trouwen op het strand

Ottenhome B.V. Kortenhoef (Wijdemeren) - trouwlocatie Loosdrechtse Plassen, feestlocatie aan het water


Ottenhome: Weg van Water
Alles is water bij Ottenhome. Bij elke activiteit, bij elk arrangement, bij elke faciliteit hebben de mensen van Ottenhome zich afgevraagd hoe ze hun gasten nog intenser zouden kunnen laten genieten van de watersport en de sfeer aan het water.
Voor jong en oud, ter ontspanning, vermaak of inspiratie. Met haar fantastische locatie heeft Ottenhome alles in huis voor een geslaagd feest, een gezellige barbecue, een effectieve vergadering, een fantastisch diner, een spetterend event en ga zo maar door.

Bruiloften en feesten
De feestlocaties van Ottenhome zijn helemaal van deze tijd – compleet met loungebanken, zitzakken en steigerhouten statafels.. en de feestarrangementen zijn voor iedereen betaalbaar.
Voor de surpriseparty voor je partner, voor je 40ste verjaardag, voor als je 50 wordt, voor ‘n babyborrel, voor je zilveren huwelijksfeest of voor je afscheidsfeest als je gaat beginnen aan je wereldreis.. Ook eindejaarsfeest en nieuwjaarsborrel behoren tot de mogelijkheden.

Je kunt bij Ottenhome letterlijk en figuurlijk in je huwelijksboot stappen. We zijn een officiŽle trouwlocatie van de gemeente Wijdemeren – dus je hele huwelijksdag kan bij en door Ottenhome worden verzorgd –vanaf het ja-woord tot en met je huwelijksdiner en feestavond. Romantisch met rondvaart,bruidstaart op de Vecht of een Walking dinner met een loungefeest ter afsluiting – je bepaalt zelf hoe je huwelijksdag bij Ottenhome er uit ziet.

Graag bespreken wij ook uw wensen met onze mogelijkheden. We kijken uit naar uw komst.

Ottenhome BV
Zuwe 20
1241 NC KORTENHOEF
tel 035 – 58 233 31

info@ottenhome.nl

www.ottenhome.nl

 

Ottenhome feestlocatie Noord-Holland
Ottenhome feestlocatie Loosdrechtse plassen

 


 

Kasteel-Museum Sypesteyn - landgoed trouwlocatie Loosdrecht, receptie, diner, intiem feest


De intimiteit van het kasteel en de prachtige inrichting van de Lage Zaal met zeventiende-eeuwse meubelen en portretten maken voor veel bruidsparen Sypesteyn tot de romantische locatie bij uitstek voor de voltrekking van hun huwelijk. Deze trouwzaal biedt plaats aan maximaal 50 gasten. Daarnaast kan op vrijwel elke ‘plek’ in tuin of bos worden getrouwd.

Het terras voor het kasteel biedt exclusieve mogelijkheden voor receptie, diner en intiem feest (tot 150 personen).
Ook beschikken wij over feestelijke plekken in het park voor uw receptie (tot 40 personen) Hiervoor kunt u contact opnemen met onze cateraar Spoon op Sypesteyn (06-47238516). Mochten de weersomstandigheden niet rooskleurig zijn, dan kunnen er in overleg tenten worden gehuurd.

Tevens is het mogelijk om diner of receptie in de gewelfde theehuiskelder (tot 30 personen) of in de Lage Zaal (trouwzaal) te laten plaatsvinden (tot 40 personen).

De tuinen van het kasteel zijn eveneens in oude stijl aangelegd met vele bijzondere boomsoorten, een slottuin en een doolhof. Deze tuinen lenen zich uitstekend voor het maken van een zeer romantische trouwreportage. Indien er op het kasteel getrouwd wordt, krijgt het bruidspaar de gelegenheid om de trouwreportage gratis in de tuinen van het kasteel te maken. Voor de bruiloftsgasten is het mogelijk om een rondleiding door het museum te volgen, bijvoorbeeld gedurende de bruidsreportage.

Kasteel-Museum Sypesteyn
Nieuw Loosdrechtsedijk 150
1231 LC Loosdrecht
Tel. 035-5823208

info@sypesteyn.nl

www.sypesteyn.nl

 

Kasteel Museum Sypesteyn Loosdrecht

 


 

De Petruskerk - trouwlcoatie in Amsterdam, receptie, diner, feest


Trouwen in de Petruskerk

Omgeven door hoge kantoren van Teleport pronkt de Petruskerk als een romantische oase aan de Spaarndammerdijk.
Rond 1450 gebouwd, verwoest in 1572 door de Watergeuzen en weer opgebouwd in 1578 is de Petruskerk vandaag de dag voor velen het decor van “de mooiste dag van hun leven”. Na de laatste grote restauratie is het kerkje net als vroeger weer het bruisende middelpunt van het “dorpje” Oud-Sloterdijk.

U kunt er o.a. trouwen, zoals de grootouders van Vincent van Gogh dat hier deden.
De Petruskerk is een van de weinige trouwlocaties in Amsterdam waar u al dan niet aansluitend op de huwelijksvoltrekking een receptie, een diner en/of feest kunt geven.
Dit kan verrassende en onverwachte mogelijkheden bieden. Op verzoek wordt de rode loper uitgerold, de torenklok geluid en de vlag voor u gehesen.

Website: www.oudsloterdijk.nl

 

De Petruskerk trouwlocatie Amsterdam

 


 

Museum Broeker Veiling - trouwlocatie Broek op Langedijk, feestlocatie, receptie, diner, feest, rondvaart


Sluit uw huwelijk in de oudste groenteveiling ter wereld: De Broeker Veiling.

In het afmijnlokaal van het museum worden huwelijken voltrokken. Deze veilingzaal uit 1912 ademt de sfeer van toen, met zijn eenvoudige houten bankjes en de Jugendstil elementen. De veilingklok uit 1903 vormt als topstuk het schitterende decor voor een geslaagde plechtigheid.

De ambtenaar van de burgerlijke stand spreekt het aanstaande echtpaar toe vanaf de plaats waar zich normaal gesproken de veilingmeester bevindt. Het bruidspaar wordt binnengevaren op een houten tuinderschuit. Veel letterlijker kan het huwelijksbootje niet worden uitgebeeld!
Het veilinglokaal is uniek in zijn soort en daarom de meest originele locatie die denkbaar is.

Tip: Maak, aansluitend op de huwelijksvoltrekking, een rondvaart!
Museum Broeker Veiling heeft een gesloten boot (tot max. 65 personen) en een open boot (tot max. 30 personen). Een glas champagne aan boord behoort tot de mogelijkheden.

Uw diner, receptie en feest kan moeiteloos plaatsvinden in de Broeker Veiling.
Het restaurant kan tot 250 personen herbergen.

Tel. 0226 31 38 07

Website: www.broekerveiling.nl

 

Museum Broeker Veiling trouwlocatie
Museum Broeker Veiling rondvaart

Trouwlocatie

Home

Trouwfeest

Trouwlocatie

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Trouwvervoer

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland