Feest ideeŽn Feest tips
4FEEST

Home | Trouwlocatie

Trouwlocatie Gelderland

Op 4Feest.nl vinden jullie exclusieve en unieke trouwlocaties in Gelderland waar jullie elkaar het ja-woord kunnen geven.
Jullie willen natuurlijk een mooie trouwceremonie organiseren. De professionele organisaties die in deze rubriek worden gepresenteerd, bieden een mooie locatie
om een prachtige huwelijksplechtigheid te beleven. Daarnaast bieden diverse locaties de mogelijkheid om uw receptie, diner en feest op dezelfde locatie te laten
plaatsvinden. Het team van 4Feest.nl wenst jullie een fantastische trouwdag op een mooie trouwlocatie in de provincie Gelderland!

Trouwlocatie

Trouwlocatie Gelderland

Trouwlocatie kasteel

Trouwlocatie kasteel

Trouwen aan boord

Trouwen op het water

Trouwen op het strand

Trouwen op het strand

Kasteel Ophemert - exclusieve trouwlocatie in de regio Tiel, Geldermalsen


Kasteel Ophemert is een officiŽle Trouwlocatie waar in principe maar ťťn huwelijksfeest per dag georganiseerd wordt.

Na de Huwelijks Ceremonie kunt u de gehele dag exclusief op het kasteel verblijven van bruidstaart tot feest.

De locatie heeft veel mogelijkheden:

     *  Huwelijksvoltrekking in het kasteel of in onze prachtige tuin
     *  Receptie op de binnenplaats
     *  Overheerlijk huwelijksdiner of barbecue
     *  Spetterend avondfeest
     *  Overnachting in het kasteel voor maximaal 24 gasten

Er zijn diverse overnachtings mogelijkheden waaronder een hele mooie Bruidssuite.

Trouwlocatie Kasteel Ophemert

OfficiŽle Trouwlocatie Kasteel Ophemert

Trouwen Locaties Kasteel


 

Kasteel Ophemert Trouwlocatie
Trouwlocatie Kasteel Ophemert bij nacht

 


 

Villa Sonsbeek - trouwlocatie landgoed Arnhem, feestlocatie, zalen, gezelschappen tot 350 personen


Een monumentaal pand, met een schilderachtig en magnifiek uitzicht over een even monumentaal park en de stad Arnhem.

Bovenop de Hartjesberg staat Villa Sonsbeek, in de volksmond ook “Witte Villa” of “Huis Sonsbeek” genoemd. In 1744 gebouwd en sinds 2000 een prachtige plek om u en de uwen heerlijk te laten verwennen. Een perfecte plek om na een lange wandeling in het mooiste stadspark van Nederland, te genieten van een lekker kopje koffie, goed glas wijn of een verfrissend biertje.
Onze onlangs vernieuwde lunch- en dinerkaart zullen zeker tot de verbeelding spreken, dus laaft u zich aan al het heerlijks dat onze keukenbrigade te bieden heeft.

Villa Sonsbeek leent zich eveneens uitstekend voor het organiseren van een feestelijk samenzijn. Dus bent u binnenkort jarig, wilt u gaan trouwen, of heeft u iets anders te vieren? En heeft u thuis de ruimte niet, of geen zin in de rompslomp die het allemaal met zich meebrengt? Reserveer dan een van de stijlvol aangeklede ruimtes in Villa Sonsbeek. Wij kunnen de lunch, borrel, diner of feestavond volledig naar uw wensen verzorgen.

Ook voor uw zakelijke bijeenkomsten bent u bij Villa Sonsbeek aan het juiste adres! Wij beschikken over compleet ingerichte zalen; te reserveren van 2 tot 350 personen.

Graag tot ziens in Villa Sonsbeek!

Website: www.villasonsbeek.nl

 

Villa Sonsbeek trouwlocatie Arnhem

 


 

Kasteel Ter Horst - trouwlocatie gemeente Apeldoorn, trouwzaal, kapel, receptie & feest, bruidsreportage


EEN SPROOKJE KOMT UIT…
Trouwen in een romantisch kasteel of in een prachtige kapel. Elkaar het Ja- woord geven in een unieke omgeving. De mooiste dag in Uw leven wordt bij Kasteel en Landgoed Ter Horst mogelijk gemaakt.

Burgerlijk & Kerkelijk Huwelijk
Zowel het officiŽle burgerlijke huwelijk als ook een kerkelijke inzegening zijn bij ons mogelijk. Elke woensdag van 17.00 uur tot 18.30 uur bent U van harte welkom op Kasteel Ter Horst om de trouwzaal, de kapel en de rest van onze locatie vrijblijvend te bezichtigen. Een afspraak is hiervoor niet nodig. Voor een afwijkend tijdstip vooraf graag even contact met ons opnemen.

TROUWEN IN DE TROUWZAAL
In de klassieke trouwzaal uit 1557 kunt U de liefde voor elkaar officieel laten bezegelen. Dit wordt gedaan door een ambtenaar van de burgerlijke stand. Via de brug, met optioneel een rode loper, betreedt U het kasteel om elkaar het Ja-woord te geven.

Gasten

De wijnkleurige trouwzaal biedt plaats aan 50 gasten. Deze is op verzoek uit te breiden tot 70. Onze enthousiaste gastvrouw begeleidt Uw ceremonie en de gasten.

TROUWEN IN DE KAPEL
In deze unieke kapel met zijn rijke historie, kunt U voor het authentieke altaar uit 1792 elkaar het ja woord geven. Uw eeuwige verbintenis ingezegend door een kerkelijke voorganger. Ook is het hier mogelijk Uw huwelijk te laten bezegelen door een ambtenaar van de burgerlijke stand. De kapel biedt ruimte aan ca. 50 personen.


DE BRUIDSREPORTAGE
Ons landgoed met zijn romantische Engelse tuinen en sprookjesachtige omgeving biedt de perfecte achtergrond om de mooiste herinneringen vast te laten leggen in een bruidsreportage.

Een ronduit prachtige fotolocatie welke omgeven wordt door waterpartijen, tuinen, de koetshuizen, de oranjerie en natuurlijk het kasteel. U mag gratis gebruik maken van de locatie als U de huwelijksplechtigheid bij ons laat voltrekken.
Voor bruidsparen zonder boeking vragen wij wel een bijdrage.

Bellen blazen of bloemblaadjes strooien mag. Helaas geen confetti of rijst. Om Uw mooiste dag compleet te maken, zijn eventuele extra wensen natuurlijk altijd bespreekbaar.

Tel. 055 505 1888 / 055 505 3003

Website: www.kasteelterhorst.nl

 

Kasteel Ter Horst trouwlocatie Loenen
Kasteel Ter Horst trouwzaal

 


 

Partycentrum De Franse School - trouwlocatie Hattem, feestlocatie, zalen, terrassen, kleine en grote groepen


Partycentrum De Franse School is een horecabedrijf in het hart van het historische stadje Hattem. Het karakteristieke en sfeervolle pand stamt uit de 17e eeuw. De naam Franse School refereert aan het feit dat er in de tijd van Napoleon Franse les gegeven is. De Franse School is een unieke lokatie voor het vieren van uw bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag.
Tevens verzorgen wij graag uw vergadering, congres of zakelijke bijeenkomst.

Bovendien zijn wij trouwlocatie in de gemeente Hattem, dus ook voor het sluiten van uw huwelijk kunt u bij ons terecht.

Het historische karakter van het pand is zoveel mogelijk behouden gebleven terwijl het voldoet aan de eisen van deze tijd.
Het pand herbergt negen sfeervol ingerichte zalen en twee terrassen. Elk van verschillende grootte en met een eigen karakter. Bovendien is het mogelijk de verschillende zalen met elkaar te combineren.

Ook de keuken van De Franse School is van alle markten thuis want wilt u graag een Bourgondisch buffet, een intiem diner, een gezellige koffietafel, een informele barbecue of een aangeklede borrel; het kan bij ons allemaal! Kortom een keur aan mogelijkheden voor zowel kleine als grote gezelschappen.

Belt u ons gerust voor een vrijblijvende kennismaking.

Partycentrum De Franse School
Kerkplein 16
8051 GH Hattem
tel: 038-4443822

Website: www.defranseschool.nl

 

Partycentrum De Franse School Hattem

Trouwlocatie

Home

Trouwfeest

Trouwlocatie

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Trouwvervoer

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland