Feest ideeën Feest tips
4FEEST

Home | Partycentrum

Partycentrum Zuid-Holland

Partycentrum in Zuid-Holland voor uw feest. U wilt een personeelsfeest voor uw collega’s, een familiefeest of een avond uit met vrienden op een sfeervolle
locatie organiseren en ervoor zorgen dat iedereen het prima naar zijn zin heeft tijdens deze feestavond. De partycentra die in deze rubriek worden gepresenteerd,
bieden arrangementen en activiteiten om een gezellig feestprogramma voor een familiefeestje, personeelsfeest, vrijgezellenfeest of bruiloft samen te stellen.
Het team van 4Feest.nl wenst u een grandioos feest in de provincie Zuid-Holland.

Zaalverhuur

Partycentrum zaalverhuur Zuid-Holland

Bowlingcentrum

Partycentrum Zuid-Holland

Feestarrangementen

Feestarrangementen Zuid-Holland

Kartcentrum

Indoor karten Zuid-Holland

Flora Party & Event - partycentrum Boskoop, regio Alphen aan den Rijn en Waddinxveen, 20 - 700 gasten


Flora Party & Event is uw partner voor bruiloften, huwelijksjubilea, verjaardagen, personeelsfeesten, recepties, diners, buffetten, vergaderingen, productpresentaties, noemt u maar op! Wij heten u daarom ook van harte welkom op onze nieuwe locatie aan de Parklaan in Boskoop.

In het in 2010 stijlvol gerenoveerde jaren ’30 pand bieden wij legio mogelijkheden. Zeven dagen per week heeft u de mogelijkheid om onze zalen te reserveren voor zowel uw particuliere feest als zakelijke evenement.

Walking diners
Een andere leuke manier van dineren. Niet aan gedekte tafels maar staand aan mooi afgerokte statafels. De kleine gerechten worden op bordjes geserveerd. In een geheel ongedwongen sfeer dineert u staand en bent u in de gelegenheid om meer mensen te spreken dan tijdens een traditioneel diner. Dit is uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld zakelijke bijeenkomsten.

Grand buffetten
Laat u meeslepen in de culinaire fantasie van onze chefkok, en geniet met uw gasten van een fantastische avond. Deze buffetten bestaan allemaal uit een uitgebreid voorgerechten buffet, een hoofdgerechten buffet, een grand dessertbuffet en zijn uit te breiden met extra tussen gerechten.

Diners
Wilt u dat uw gasten lekker kunnen blijven zitten tijdens het eten? Dan serveren wij graag het menu voor u uit!

High Tea
Lekker met z'n allen aan tafel genietend van een uitgebreide High Tea. U bepaalt zelf de tijd, wij verzorgen de lekkernijen!

Proeverijen
Wilt u uw gasten verwennen met een heerlijke maaltijd? Denkt u dan eens aan een hapjes buffet. Een proeverij van diverse kleine hapjes koud en warm. Geen grote salades maar kleine tongstrelende creaties, maar wel ruim voldoende als maaltijd.
U kunt kiezen uit de volgende proeverijen: Tapas, Italiaans, Hollands of Werelds.

Flora Boskoop beschikt over diverse zalen die tevens te combineren zijn. Groepen vanaf 20 personen tot 700 personen zijn bij ons van harte welkom.

Heeft u vragen of wilt u langs komen voor een vrijblijvend gesprek dan kunt u contact met ons opnemen. Wij bespreken graag uw wensen en informeren u waar nodig. Wij staan voor u klaar!

Flora party & event
Tel.0172-766047

info@floraboskoop.nl

www.floraboskoop.nl

 

Flora Party & Event feestlocatie Boskoop

 


 

Palm Party House - partycentrum Zwijndrecht, disco bowlen, feesten en partijen, bruiloft, kinderfeestje


Palm Party House is een uniek partycentrum met 12 bowlingbanen, 2 zalen (waarvan één met dansvloer), 2 bars, een gezellig café en volop gratis parkeergelegenheid.
Wij kunnen plaats bieden aan ongeveer 350 personen.

U kunt bij Palm Party House gezellig eten, zoals bijvoorbeeld Gourmet, Glas Grill, Topwok Grill, Fire Pot en een 3-gangen meerkeuze menu, dit alles kan natuurlijk in combinatie met een uurtje bowlen. Tevens kunt u bij Palm Party House uw bruiloft, personeelsfeest, reünie, familiefeest etc. vieren, waarvoor wij samen met u een speciaal aan uw wensen aangepaste offerte kunnen maken.

U kunt ook gewoon bij Palm Party House langs komen voor een hapje en een drankje of om te bowlen. Als extra hebben wij iedere zaterdag Live-Muziek.

Kijk op www.palmpartyhouse.nl of vraag vrijblijvend de kleurendocumentatie aan (078 - 6192388).

 

Palm Party House bowling Zwijndrecht

 


 

Partycentrum La France Oegstgeest - partycentrum regio Leiden, trouwlocatie, zalen, feestarrangementen


Veelzijdig, compleet en eigentijds

Verscholen tussen de bomen in een zijstraat van de Rhijngeesterstraatweg, ligt La France. Bruidsparen weten deze locatie al vele jaren te vinden als het feest écht anders dan anders moet worden. De arrangementen van La France bieden de zakelijke bezoeker echter net zo veel mogelijkheden. Huiselijkheid en beweging zijn vaste ingrediënten in dit multifunctionele complex. De Orangerie, La Cuisine en Café au Lait zijn enkele namen van de zalen die geschikt zijn voor bijeenkomsten vanaf 20 personen, maar ook voor feesten tot 1200 personen draait La France haar hand niet om.

De invalshoek van La France: "Uit het keurslijf, buiten de kaders."

De sfeer bij La France is informeel; in zaal wordt ‘live’ gekookt en er wordt door de gasten eigenhandig getapt, de wijn naar keuze mag u zelf uit het rek halen en alle overige dranken staan gekoeld klaar. De grap van het concept zit hem in de beweging: het is vooral de bedoeling dat de gasten niet de hele avond op dezelfde stoel zitten maar met elkaar in gesprek komen en af en toe aan de wandel gaan. Bevorderlijk voor de contacten en goed om ‘het ijs te breken’. Ander kenmerk is dat er kleine gerechten worden gepresenteerd maar wel in meerdere gangen. Dus steeds kleine hapjes die de gast zelf bij de chef - kok in één van de open keukens of winkeltjes ophaalt.

La France is dé hotspot van Oegstgeest voor 'het andere feestje'.

Waarom La France

• Al 25 jaar gespecialiseerd in het organiseren van evenementen
• Duidelijk concept zonder verborgen kosten
• Keuze uit 7 zalen en concepten onder 1 dak
• Goede bereikbaarheid
• 300 gratis parkeerplaatsen voor de deur
• Professioneel team met alleen aandacht voor uw evenement
• Unieke trouwlocatie

Website: www.lafrance.nl

 

Partycentrum La France Oegstgeest
Partycentrum La France Zuid-Holland

 


 

2B-Home Party Centre - partycentrum in Zoetermeer, trouwlocatie, zalen, receptie, diner, themafeest


2B-Home Party- & Business Centre verzorgt je onvergetelijke evenement in het partycentrum in Zoetermeer.
Voor elke viering, biedt 2B-Home een passende feestlocatie met sfeervolle ambiance!


Geef je zorgen uit handen en geniet van deze speciale dag. 2B-Home biedt een ruime keuze aan mogelijkheden om jullie feestavond geheel op jullie wensen in te richten. Zo kan je kiezen voor een feestavond met een geheel eigen thema!
Informeer ook eens naar onze receptie-arrangementen en smaakvolle diners!

2B-Home Party- & Business Centre in Zoetermeer beschikt over 5 sfeervolle zalen, een gezellige bar en een mooie ontvangstruimte (foyer). Alle zalen, de bar en de foyer beschikken over een modern klimaatsysteem, vloerverwarming en airconditioning.

Sfeervolle trouwlocatie
Laat al je huwelijksdromen uitkomen op deze toplocatie. Jullie mooiste dag volledig verzorgd in de hippe en sfeervolle zalen van 2B-Home Party Centre. Geef de organisatie uit handen en geniet van ieder moment! 2B-Home is een erkende trouwlocatie met diverse mogelijkheden.

Themafeesten
Wij verzorgen uw feest graag in een uniek thema met of zonder entertainer. Uw gasten worden van begin tot eind op verassende wijze geamuseerd op uw eigen themafeest!

Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend gesprek op de open avonden/ middagen. Je mag ook altijd bellen voor meer informatie.

Tel. 079 316 0066

info@2b-home.nl

www.2b-home.nl


 

2B Home Partycentrum feestlocatieZoetermeer
2B Home Party- & Business Centre Zoetermeer

 


 

Indoor Kart & Partycentre Dordrecht - partycentrum, karten, lasergame, bowlen, arrangementen


Hét Indoor Kart & Partycentre dat alles voor u regelt. Dus feesten zonder zorgen!

Karten
Indoorkarten behoeft tegenwoordig weinig instructie meer. Maar karten bij Go-Kart-In is een sensatie op zich!!! Op onze spectaculaire, sensationele en veilige indoorkartbaan kunt u naar hartelust racen. Wat dacht u van een halve etage, een spectaculaire kombocht, een drive-under en twee schitterende flyovers!

Bij Go-Kart-In kunt u karten in veel verschillende vormen.
Van losse heats tot uiterst spannende enduranceraces voor de teamspirit.
Alles is mogelijk! Of wat dacht u van een kartcompetitie, compleet met vrije trainingen, kwalificatietrainingen, races en finaleraces! Natuurlijk wordt u bij deze arrangementen van begin tot eind begeleid door onze professionele instructeurs en partybegeleiding.

Lasergamen
Donkere gangen, rennende schimmen, verbazingwekkende lichteffecten, onheilspellende geluiden en bewegende tegenstanders. Dat vindt je terug in onze spectaculaire en verrassende lasergame-arena. Dus wees op je hoede, want de vijand slaapt niet!!!
Lasergamen kan geboekt worden per sessie (incl. instructies ongeveer een half uur) en in arrangementsvorm.

Bowlen
In het Merwehalcomplex, waar het Indoor Kart & Partycentre zich bevindt, is er ook de beschikking over 16 computergestuurde, sfeervolle bowlingbanen. Compleet met mega videoschermen, lekkere muziek en uiteraard een lekker hapje en drankje.
De bowlingbanen zijn via Go-Kart-In alleen te reserveren in combinatie met een kartarrangement, lasergamearrangementof een combinatie-arrangement! Ideaal voor uw collega's, vrienden of familie die wel graag meegaan met uw feest, maar liever niet willen karten of lasergamen!!

Pitstopcompetitie
Bent u sneller dan het Ferrari-team? In Indoor Kart & Partycentre kunt u een heuse pitstop nabootsen op onze formuleauto. Samen met een teamgenoot bedient u een tijdklok en luchtgereedschap. Probeer zo snel mogelijk de wielen te wisselen en wordt het beste team van uw gezelschap! Maar maak geen fouten, want de tijd tikt door! Een professionele instructeur houdt alles nauwlettend in de gaten, dus met “valsspelen” wint u het niet! De pitstopcompetitie kan zowel los als in combinatie met andere activiteiten geboekt worden.

Workshops
Het kan zo zijn dat er mensen in uw gezelschap zitten die het wat rustiger aan willen doen. Dat kan! Go-Kart-In biedt haar gasten de mogelijkheid om een arrangement te combineren met een leuke workshop!! Uiteraard is het ook mogelijk om een gedeelte van uw groep deel te laten nemen aan een workshop terwijl de anderen zich bezighouden met de overige activiteiten. Verplicht toekijken is er dus niet meer bij!!
Let op! De workshops zijn alleen te reserveren in combinatie met 1 van onze andere arrangementen!!

Op onze website vindt u een overzicht van al onze mogelijkheden.

Website: www.kart.nl

 

Indoor Kart Partycentre Dordrecht

Partycentrum

Home

Dinnershow

Feestlocatie

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Partycentrum

Themafeest

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland