Feest ideeën Feest tips
4FEEST

Home | Partycentrum

Partycentrum Friesland

Op 4Feest.nl vindt u hét partycentrum in Friesland voor uw feest. U wilt een personeelsfeest voor uw collega’s, een familiefeest of een avond uit met vrienden
op een sfeervolle locatie organiseren en ervoor zorgen dat iedereen het prima naar zijn zin heeft tijdens deze feestavond. De partycentra die in deze rubriek
worden gepresenteerd, bieden arrangementen en activiteiten om een gezellig feestprogramma voor een familiefeestje, personeelsfeest, vrijgezellenfeest of
bruiloft samen te stellen. Het team van 4Feest.nl wenst u een grandioos feest in het partycentrum van uw keuze in de provincie Friesland.

Zaalverhuur

Partycentrum zaalverhuur in Friesland

Bowlingcentrum

Partycentrum Friesland

Feestarrangementen

Feestarrangementen in de provincie Friesland

Kartcentrum

Indoor karten in Friesland

Partycentrum Klein Zwitserland Sumar - restaurant, café, feestzaal, arrangementen, themafeest, moorddiner


Partycentrum Klein Zwitserland ligt op het kruispunt van het Prinses Margrietkanaal en het Bergumermeer. We hebben een restaurant, café, feestzaal en het terras dat zich bevindt zich op 3 meter hoogte. Ook voor bedrijfsfeesten, personeels feesten hebben wij leuke arrangementen, zoals spannende themafeesten, moorddiners of een eigen samen te stellen feest.

Naast indoor activiteiten hebben wij ook outdoor activiteiten voor groepen. Ook een leuke rondvaart met onze eigen rondvaartboot Klein Zwitserland behoort tot de mogelijkheden. Zoekt u een trouw locatie of een partycentrum voor uw bruiloft kijk dan snel op de site van klein Zwitserland. Veel is mogelijk bij restaurant/partycentrum klein Zwitserland in Friesland.

Restaurant
Restaurant klein Zwitserland in Friesland is gelegen direct aan het Bergumermeer. Vanaf het terras heeft u prachtig uitzicht over het Bergumermeer en het strand van klein Zwitserland. Het restaurant is nautisch ingericht en biedt een gezellige sfeer.

Onze menukaart heeft voor iedereen wat wils en kinderen zijn bij ons altijd welkom. Voor onze kleine gasten hebben wij binnen een speciale kinderhoek en een speeltuin buiten.

Ook voor gezelschappen hebben wij diverse buffetten, diners, rodizzio en barbecue-arrangementen. Wilt u uw verjaardag vieren laat het ons dan weten, dan kunnen we samen een geschikt arrangement voor uw samenstellen.

Wilt u met de boot komen dan kunt u afmeren in onze passantenhaven. (elektra en water aanwezig) U komt via het Prinses Margrietkanaal bij ons of via de lits lauwers meer route.

Voor het leukste diner in Friesland bent u bij Klein Zwitserland op het juiste adres.

Tel. 0511 461 385

Website: www.partycentrum-friesland.nl

 

Partycentrum Klein Zwitserland Friesland
Partycentrum Klein Zwitserland bedrijfsuitje

 


 

Pulsar Karting B.V. - karten Leeuwarden, schieten, sumoworstelen, lasergame, BBQ, voor groepen


Karten is niet alleen een sport die men fanatiek kan beoefenen, maar ook een vrijetijdsbesteding die zowel eenlingen als groepjes veel plezier bezorgt. Ook kunt u voor een middag of avond het echt Formule 1 gevoel over u krijgen.

Karten is de laatste jaren van een onbeduidende buitensport uitgegroeid tot een indoorsport met meer dan honderdduizend regelmatige deelnemers. Ondanks dat het een gemotoriseerde sport betreft, levert de rijder een grote inspanning. Bovendien traint men in het bijzonder op concentratievermogen en reactiesnelheid.

De leiding van de indoorbaan in Leeuwarden heeft jaren lang rally- en race-ervaring en kan u, indien gewenst, helpen bij het aanleren van een goede rijtechniek en het vinden van de ideale lijn.

Individuele rijders en kleine groepjes: Karten per heaten van 15 minuten (incl. in- en uitstappen).

Groepsarrangementen op afspraak. Er zijn diverse arrangementen mogelijk.
Uw kartarrangement kan worden aangevuld met eten in ons gezellige restaurant of in- en outdoor barbecuen, met een Schietarrangement, Sumo-worstelen, Lasergame of drive-in discotheek.

Bel vrijblijvend voor informatie!!

Tel. 058 – 213 47 22

www.kartbaan-leeuwarden.nl


 

Kartbaan Leeuwarden karten en lasergamen

 


 

Eet en Feestruim Pieter Poot De Blesse - paintball, outdoor activiteiten, themafeesten, bruiloft, buffetten


Pieter Poot, het V.O.C. gedeelte van “Lawerman compagnie”. Wanneer u hierin verblijft, waant u zich terug in de 16de eeuw.

Het is zeker de moeite waard om hier eens een kijkje te nemen en u te laten inspireren tot de mogelijkheden die deze ruimte u biedt voor een feest of diner om nooit te vergeten.

Wij weten inmiddels - door onze jarenlange ervaring - dat er heel wat komt kijken bij het organiseren van een bedrijfsfeest, bruiloft of zakelijke bijeenkomst. Deze ervaring stellen wij dan ook graag ter uwer beschikking. Wij kunnen alles van u overnemen; het regelen van verkleedkleren, het boeken van een gastspreker, zorgen voor de geschikte band, het inhuren van een goochelaar, het regelen van vervoer etc. Ook kunt u er zeker van zijn dat wij - door onze ervaring - niets over het hoofd zullen zien.

Activiteiten & arrangementen
• Paintball
• Outdoor arrangementen
• Themafeesten
• Buffetten en BBQ arrangementen
• Bruiloft arrangementen
• Vergaderarrangementen
• Familie en Seizoensbuffetten
• Kinderparty

De capaciteit is tot 450 personen, verder zijn voldoende audio en visuele middelen aanwezig.

Tel. 0561-441522 of 441298


www.pieterpoot.nl


 

Pieter Poot Feestruimte voor feesten en partijen
Pieter Poot feestlocatie in De Blesse Friesland

Partycentrum

Home

Dinnershow

Feestlocatie

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Partycentrum

Themafeest

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland