Feest ideeŽn Feest tips
4FEEST

Home | Partycentrum

Partycentrum Limburg

Op 4Feest.nl vindt u hťt partycentrum in Limburg voor uw feest. U wilt een personeelsfeest voor uw collega’s, een familiefeest of een avond uit met vrienden
op een sfeervolle locatie organiseren en ervoor zorgen dat iedereen het prima naar zijn zin heeft tijdens deze feestavond. De partycentra die in deze rubriek
worden gepresenteerd, bieden arrangementen en activiteiten om een gezellig feestprogramma voor een familiefeestje, personeelsfeest, vrijgezellenfeest of
bruiloft samen te stellen. Het team van 4Feest.nl wenst u een grandioos feest in het partycentrum van uw keuze in de provincie Limburg.

Zaalverhuur

Partycentrum zaalverhuur in Limburg

Bowlingcentrum

Partycentrum Limburg

Feestarrangementen

Feestarrangementen in de provincie Limburg

Kartcentrum

Karten in Limburg

All in Echt - partycentrum regio Sittard en Roermond, paintball, karten, lasergame, bowlen, zalen, restaurant


All in Echt opende in september 2009 een nieuwe evenementenlocatie ter grootte van maar liefst 5000 m≤. Uitgerust met een spectaculaire kartbaan, (disco) bowlingbaan, lasergame arena, een evenemententerrein met meerdere paintballterreinen en diverse themaruimten. All in Echt biedt hiermee verrassende totaalconcepten voor bedrijfsfeesten, borrels, vergaderingen en presentaties.

Er zijn maar liefst 8 verschillende zalen met elk hun eigen karakter en afmetingen, waardoor ze op diverse manieren te gebruiken zijn. Onder meer een salsa- en grillrestaurant, een grote zaal voor 750 mensen, een brasserie, grand cafť en een foyer, cafťs met een onvervalste Jordaanse of Limburgse sfeer, barbecue-gelegenheid en zes bowlingbanen. Catering, muziek, aankleding en bediening wordt helemaal naar wens verzorgd afgestemd op de groep en de aard van het feest. Ook combinaties met bijvoorbeeld een kartclinic of workshops salsa, percussie of cocktailshaken zijn mogelijk.

Natuurlijk kunt u bij All in Echt ook nog altijd terecht voor een spannende heat karten of een uurtje bowlen op onze discobowling. Op doordeweekse dagen zijn er altijd spectaculaire aanbiedingen. De volledig gethematiseerde kartbaan combineert pittige bochten, een 100 meter lange tunnel, verrassende chicanes met een tweetal flinke rechte stukken en een unieke fly-over van maar liefst 145 meter lang. Tevens wordt er beschikt over kinderkarts en een duokart.

Vragen? Neem vrijblijvend contact op met onze kantoormedewerkers en vraag naar alle mogelijkheden!

Tel. 0475-418900

info@allinecht.nl

www.allinecht.nl

 

All in Echt feestlocatie evenementenlocatie Limburg

 


 

Euro Indoorkarting & Bowling Swalmen - partycentrum regio Roermond, bowlen, karten, kinderfeestjes


Sport, Spanning & Ontspanning in Optima Forma!

Ontspanning en gezelligheid vormen de belangrijkste ingrediŽnten van een dag bij Euro Indoorkarting Swalmen, het modernste en meest toonaangevende kartcentrum van Zuid Nederland.

Onze accommodatie aan de bosrand van Swalmen beschikt over een schitterend circuit met uitdagende bochten, die het uiterste van mens en materiaal vergen. Maar is ook het decor voor bedrijfsfeesten, bruiloften en andere partijen, waarbij sport, spel en ontspanning op een perfecte wijze worden gecombineerd en de garantie zijn voor een succesvol en weergaloos evenement.

Kinderfeestje Karten in Swalmen, gemeente Roermond
Wil jij een super stoer kinderfeest? Dan ben je bij ons op het goede adres!!
Een minimale lengte van 1.30 cm en een minimum leeftijd van 7 jaar is noodzakelijk voor het gebruik van de karts bij Euro Indoor Karting & Bowling Swalmen.
Deze grootte is belangrijk, zodat de kinderen gemakkelijk de gas- en rempedalen kunnen bedienen.

Duokarts
Verder beschikken wij over een aantal duokarts. Ben je om welke reden dan ook niet in staat zelf in een kart te rijden kun je toch het optimale racegevoel ervaren door mee te rijden in onze speciale duokarts!

Tel. 0475 - 507878

www.euroindoorkarting.com

 

Euro Indoorkarting Bowlen Swalmen

Partycentrum

Home

Dinnershow

Feestlocatie

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Partycentrum

Themafeest

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland