Feest ideeŽn Feest tips
4FEEST

Home | Partycentrum

Partycentrum Noord-Holland

Partycentrum in Noord-Holland voor uw feest. U wilt een personeelsfeest voor uw collega’s, een familiefeest of een avond uit met vrienden op een sfeervolle
locatie organiseren en ervoor zorgen dat iedereen het prima naar zijn zin heeft tijdens deze feestavond. De partycentra die in deze rubriek worden gepresenteerd,
bieden arrangementen en activiteiten om een gezellig feestprogramma voor een familiefeestje, personeelsfeest, vrijgezellenfeest of bruiloft samen te stellen.
Het team van 4Feest.nl wenst u een grandioos feest in de provincie Noord-Holland.

Zaalverhuur

Partycentrum zaalverhuur Noord-Holland

Bowlingcentrum

Partycentrum Noord-Holland

Feestarrangementen

Feestarrangementen Noord-Holland

Kartcentrum

Indoor karten

Paintball Centrum Het Gooi - partycentrum Loosdrecht, indoor paintball, catering


Onze indoor locatie bestaat uit twee verdiepingen. In het beneden speelveld tref je o.a. deze verschillende situaties aan: loopbruggen, bossen, huisjes, tunnels, bunkers, autowrakken etc. Tevens is er een tweede verdieping. Het is dus mogelijk om de tegenstander ook van boven aan te vallen.

De tweede verdieping ligt ongeveer 3 meter hoger dan de begane grond. Op de tweede verdieping, die verbonden is met het beneden speelveld d.m.v. verschillende houten trappen, is een compleet labyrint aangelegd van gangen met openklappende deuren en ruimtes waarvandaan je over het beneden speelveld kunt uitkijken.

Onze nieuwste aanwinst is een heuse uitkijktoren waarvandaan u een echte sluipschutterspositie kunt innemen.
Deze uitkijktoren kunt u door middel van een trap bereiken en vervolgens via een glijbaan weer verlaten.

De locatie heeft een aantal unieke gadgets, zo wordt er gebruik gemaakt van rookmachines waardoor tijdens het spel het kan gebeuren dat in ťťn keer in de mist staat en stapje voor stapje verder moete en een goede positie moet zoeken voordat de mist is opgetrokken.

Ook als de Stroboscoop aan gaat en alles gaat in ťťn keer in slowmotion krijg je een echte adrenaline kick. Als u uit het spel bent geschoten kunt u vanuit de bar, achter glas, kijken hoe u collega’s of vrienden verder spelen en te grazen worden genomen.

Zeer geschikt voor uw bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest! Unieke combinatiemogelijkheden voor bedrijven. Tevens volop cateringmogelijkheden.

Paintball Centrum Het Gooi is makkelijk bereikbaar. Midden in het land, slechts 10 minuten van de A27 en 20 minuten van de A2. Wij zijn 7 dagen per week geopend!

Website: www.paintballcentrum.nl

 

Paintball Centrum Het Gooi Loosdrecht

 


 

Ottenhome B.V. Kortenhoef - partycentrum Loosdrechtse Plassen, feestlocatie, trouwlocatie


Ottenhome: Weg van Water
Alles is water bij Ottenhome. Bij elke activiteit, bij elk arrangement, bij elke faciliteit hebben de mensen van Ottenhome zich afgevraagd hoe ze hun gasten nog intenser zouden kunnen laten genieten van de watersport en de sfeer aan het water.
Voor jong en oud, ter ontspanning, vermaak of inspiratie. Met haar fantastische locatie heeft Ottenhome alles in huis voor een geslaagd feest, een gezellige barbecue, een effectieve vergadering, een fantastisch diner, een spetterend event en ga zo maar door.

Bedrijfsuitje op en aan het water
Wil je voor je bedrijf, afdeling of relaties een verfrissend event aan en op het water organiseren? Laat je dan verrassen door onze voortvarende en betaalbare zeil- en sloepvaar arrangementen. Geheel verzorgde arrangementen met een actief onderdeel aan en op het water in combinatie met een lunch, barbecue, borrel of tapasbuffet. Aan de hand van recreatieve puzzeltochten of aan de hand van een GPS bepaal je zelf de koers van je schip. Maar ook de organisatie van een spannende zeilwedstrijd al dan niet met eilandstop kan op het programma staan. Als je dat wil kan Ottenhome de gehele organisatie van een zeil- wedstrijd op zich nemen - van de briefing tot en met de boeicontrole , start- en finish-procedure tot en met het bemannen van een rescue- of begeleidingsboot voor vips. Niet iedereen is een waterrat dus kunnen onze arrangementen ook gecombineerd worden met fiets-, step-, solex- of buggytochten door het Loosdrechtse Plassengebied of met een Workshop “aan de wal” – van creatief tot culinair. Of een rondvaart voor diegene die wel het water op wil maar het iets rustiger aan willen doen. Bij onverhoopt slecht weer hebben we de Ottenhome Autorally beschikbaar of bezoek je het museum Beeld en Geluid in Hilversum.

Bruiloften en feesten
De feestlocaties van Ottenhome zijn helemaal van deze tijd – compleet met loungebanken, zitzakken en steigerhouten statafels.. en de feestarrangementen zijn voor iedereen betaalbaar.
Voor de surpriseparty voor je partner, voor je 40ste verjaardag, voor als je 50 wordt, voor ‘n babyborrel, voor je zilveren huwelijksfeest of voor je afscheidsfeest als je gaat beginnen aan je wereldreis.. Ook eindejaarsfeest en nieuwjaarsborrel behoren tot de mogelijkheden.

Leuke bijkomstigheid: van midden oktober tot en met eind maart hanteren we een aantrekkelijke winterkorting!

Je kunt bij Ottenhome letterlijk en figuurlijk in je huwelijksboot stappen. We zijn een officiŽle trouwlocatie van de gemeente Wijdemeren – dus je hele huwelijksdag kan bij en door Ottenhome worden verzorgd –vanaf het ja-woord tot en met je huwelijksdiner en feestavond. Romantisch met rondvaart,bruidstaart op de Vecht of een Walking dinner met een loungefeest ter afsluiting – je bepaalt zelf hoe je huwelijksdag bij Ottenhome er uit ziet.

Graag bespreken wij ook uw wensen met onze mogelijkheden. We kijken uit naar uw komst.

Ottenhome BV
Zuwe 20
1241 NC KORTENHOEF
tel 035 – 58 233 31

info@ottenhome.nl

www.ottenhome.nl

 

Ottenhome feestlocatie Noord-Holland
Ottenhome feestlocatie Loosdrechtse plassen

Partycentrum

Home

Dinnershow

Feestlocatie

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Partycentrum

Themafeest

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland