Feest ideeŽn Feest tips
4FEEST

Home | Partycentrum

Partycentrum Drenthe

Op 4Feest.nl vindt u hťt partycentrum in Drenthe voor uw feest. U wilt een personeelsfeest voor uw collega’s, een familiefeest of een avond uit met vrienden
op een sfeervolle locatie organiseren en ervoor zorgen dat iedereen het prima naar zijn zin heeft tijdens deze feestavond. De partycentra die in deze rubriek
worden gepresenteerd, bieden arrangementen en activiteiten om een gezellig feestprogramma voor een familiefeestje, personeelsfeest, vrijgezellenfeest of
bruiloft samen te stellen. Het team van 4Feest.nl wenst u een grandioos feest in het partycentrum van uw keuze in de provincie Drenthe.

Zaalverhuur

Partycentrum zaalverhuur in Drenthe

Bowlingcentrum

Partycentrum Drenthe

Feestarrangementen

Feestarrangementen in de provincie Drenthe

Kartcentrum

Indoor karten in Drenthe

Gasterij de Schildhoeve Fluitenberg - partycentrum in de regio Hoogeveen, groepen van 40 tot 350 personen


Wij bieden u een compleet assortiment feestelijkheden.
Bruiloften, Bedrijfsfeesten, Vergaderingen, Catering, Productpresentaties, Themafeesten, Recepties, Barbecues... en nog veel meer!

Bedrijfsfeesten
De SchildHoeve organiseert graag uw bedrijfsfeest in Drenthe.
De SchildHoeve in Fluitenberg (Hoogeveen) staat klaar om uw feest tot een groot succes te maken. Een bedrijfsfeest is pas een succes als er veel sfeer is, maar ook de gelegenheid tot praten. Door dit succes te behalen zijn er verschillende thema's te bedenken, diverse entertainment te boeken of workshops te organiseren. Uiteraard adviseren wij u graag.
Wilt u uw bedrijfsfeest een bepaald thema geven? Wij organiseren dit graag voor u.
Een greep uit onze collectie: Ik houd van Holland, Saterday Night Fever, Back to the 70's, Maffia-avond, Arabian Night, Cruisenight..

De SchildHoeve in Fluitenberg (Hoogevee) verzorgt graag entertainment voor uw bedrijfsfeest. Of u nu een swingende band wilt of een pianist, een cabaretier of een dansshow, wij regelen het graag voor u.

Trouwen in Hoogeveen
Elkaar het ja-woord geven: het beloofd een onvergetelijke dag! Het moet een perfecte dag worden. De Schildhoeve in Hoogeveen helpt hier graag aan mee. Met haar sfeervolle zalen, de prachtige parktuin en haar gastvrijheid is De Schildhoeve de perfecte trouwlocatie in Hoogeveen.

Trouwfeest locatie Drenthe
De SchildHoeve in Fluitenberg (Hoogeveen) is de uitstekende feestlocatie voor jullie bruiloft! Met sfeervolle zalen kunnen wij groepen van 40 tot ruim 350 personen een geweldig feest bieden, uiteraard ter ere van jullie bruiloft! Jullie trouwerij is jullie feest! Wij zullen er voor zorgen dat het feest zal gaan, zoals jullie dat willen! Het feest een thema geven? Niets is ons te gek! Informeer naar de mogelijkheden.

Activiteiten
De SchildHoeve organiseert ook talloze (teambuilding) activiteiten: van Schotse Highlandgames, mountainbike-clinics, GPS toertochten, huifkartochten, fietsarrangementen (met bijv. beautyarrangement), etc.
Voor de minder actieve mensen organiseren wij ook workshops, zoals schilderworkshop, dansworkshops, workshop sieraden maken, etc.

Het is onze uitdaging om uw feest tot een geslaagd feest te maken. Over een goed feest wordt immers lang nagepraat!

Wij kunnen ieder feest op maat maken!

www.deschildhoeve.nl

 

Gasterij de Schildhoeve Hoogeveen
Gasterij De Schildhoeve Themafeesten

 


 

Partycentrum De Schaapsberg Zandberg - partycentrum op de grens Drenthe - Groningen, 15 tot 300 personen


Partycentrum De Schaapsberg is een modern geoutilleerd bedrijf, gelegen in het kleine plaatsje Zandberg.

De Schaapsberg heeft een veelzijdig servicepakket. Wij kunnen u laten kiezen uit meerdere zalen, welke alle zo ingedeeld kunnen worden, dat u altijd in een passende ruimte zit. Kwaliteit, hygiŽne en service krijgen bij ons de grootste aandacht.

Grill Restaurant ’t Dorpsplein
De ruimte, waarin het restaurant bevindt is omgebouwd tot een echt dorpsplein, met o.a. boerderijen, een winkel, een cafť en zelfs met een politiebureau. U kunt hier onder grote bomen en bij het sfeervolle licht van ouderwetse straatlantaarns op immense grills uw vlees bereiden en uw eigen drankje inschenken, tot en met de pilsjes. Tijdens het grillen kunt u gebruik maken van de vele Vlaamse volksspelen. U ben verzekerd van een sportieve en gezellige avond. U kunt voor dit restaurant eventueel ook een keus maken uit een van de andere arrangementen/buffetten.

Dit grillrestaurant is beschikbaar voor gezelschappen van 15 tot 300 personen.

In overleg kunt u onze buffetten (broodbuffet, pannenkoekenbuffet, koude- en warme buffetten, Chinees-Indisch buffet of stampotbuffet) gebruiken voor het samenstellen van een arrangement zoals u dat graag wenst, bijv. een Boerenbuffet, buffet Hollands Vertier of een Las Vegas buffet bij midgetgolf of in onze grillrestaurants/zalen met bijv. Oud Hollandse spellen.

Naast onze standaard arrangementen is een arrangement op maat ook mogelijk. Geheel naar uw wens en smaak en ....

Bijna alles is mogelijk!!

Hopelijk tot ziens in De Schaapsberg.

www.deschaapsberg.nl

 

Partycentrum De Schaapsberg Zandberg Borger

 


 

Indoor Karting Hoogeveen - partycentrum indoor karten en lasergame in Hoogeveen


KARTEN

Voortrazend in de supersnelle indoor karts met krachtige motoren. Snelheden van 68 km/h zijn geen uitzondering!
Gierend door de vele scherpe bochten van het spannende circuit. Kortom een complete sensatie van begin tot het eind! Wilt u dit wel eens meemaken, de snelheid, de spanning en het echte racegevoel? Beleef deze unieke sensatie met vrienden, familie, collega’s of zakenrelaties.

Indoor Karting Hoogeveen biedt onbegrensde mogelijkheden voor wat betreft arrangementen. Compleet met hapjes en drankjes, lunches en diners.

LASERGAME

Naast karten kun je bij ons ook lasergamen.
Onze lasergame arena is de grootste van Noord Nederland. De laserguns zijn radiografisch en computergestuurd, zodat je tijdens het spel zowel je ranking als wie jou geraakt heeft op het display kunt aflezen. Het spel wordt gespeeld in een donkere arena met of zonder rook- en windgeneratoren, ideaal om je collega’s, vrienden of familie de stuipen op het lijk te jagen!!

Voor reserveringen kunt u gerust even bellen (tel. 0528 - 23 33 20) of bij ons langskomen.

www.kartinghoogeveen.nl

 

Indoor Karting Hoogeveen Drenthe

Partycentrum

Home

Dinnershow

Feestlocatie

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Partycentrum

Themafeest

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland