Feest ideeën Feest tips
4FEEST

Home | Partycentrum

Partycentrum Gelderland

Op 4Feest.nl vindt u hét partycentrum in Gelderland voor uw feest. U wilt een personeelsfeest voor uw collega’s, een familiefeest of een avond uit met vrienden
op een sfeervolle locatie organiseren en ervoor zorgen dat iedereen het prima naar zijn zin heeft tijdens deze feestavond. De partycentra die in deze rubriek
worden gepresenteerd, bieden arrangementen en activiteiten om een gezellig feestprogramma voor een familiefeestje, personeelsfeest, vrijgezellenfeest of
bruiloft samen te stellen. Het team van 4Feest.nl wenst u een grandioos feest in het partycentrum van uw keuze in de provincie Gelderland.

Zaalverhuur

Partycentrum zaalverhuur Gelderland

Bowlingcentrum

Partycentrum Gelderland

Feestarrangementen

Feestarrangementen Gelderland

Kartcentrum

Indoor karten

Restaurant Partycentrum Hof van Hulshorst - partycentrum regio Harderwijk, zalen, tot 500 personen


Al meer dan 25 jaar vormt Partycentrum Hof van Hulshorst de plaats voor een geslaagd feest of succesvolle partij voor de particuliere als wel de zakelijke markt.
Gelegen aan de rand van de Veluwse bossen, vlakbij Harderwijk, ligt een mooi landhuis wat 500 gasten kan herbergen.

Goede bereikbaarheid, parkeergelegenheid en de ruime zalen zorgen voor de ideale locatie voor feest en partij.
Werkelijk alles op het gebied van eten, drinken en entertainment valt te regelen. Wat Hof van Hulshorst uniek maakt als feestlocatie zijn de drie uitgaansgelegenheden met elk een eigen ingang.

Ieder zaal is totaal anders ingericht en heeft zijn eigen sfeer waardoor ieder feest een eigen identiteit krijgt en echt niemand zich hoeft te vervelen. We weten dat de wensen van iedere gast weer anders zijn. Daarom is geen enkele bruiloft, receptie, personeelsfeest, huwelijkspartij, presentatie, vergadering of exclusieve party voor ons een standaard klus!

Wij kunnen door onze jarenlange ervaring diverse ideeën aan de hand doen. Vanzelfsprekend kunnen wij u, indien nodig informeren over de verzorging van muziek, bloemen, fotografie, themafeesten en ander entertainment.

Wij beschikken over een groot netwerk van bedrijven welke een groot aanbod van entertainment zoals, zangers en zangeressen, bands, classics dj's of thema gericht speciale tarieven berekenen wanneer u bijvoorbeeld een artiest of entertainment boekt. De besparingen kunnen dan vaak oplopen tot honderden euro’s. Mogelijkheden te over om van uw feest, een feest te maken waar nog lang over gesproken zal worden.

Graag nodigen wij u uit om een bezoek te brengen aan Hof van Hulshorst om geheel vrijblijvend onder het genot van een kopje koffie, uw wensen te bespreken.

Een telefonische afspraak, wanneer u langs wilt komen waarderen wij zeer, zodat we alle tijd hebben om u te woord te staan.

Website: www.hofvanhulshorst.nl

 

Hof van Hulst feestlocatie Hulshorst Gelderland

 


 

Partycentrum De Franse School - partycentrum Hattem, trouwlocatie, feestlocatie, kleine en grote groepen


Partycentrum De Franse School is een horecabedrijf in het hart van het historische stadje Hattem. Het karakteristieke en sfeervolle pand stamt uit de 17e eeuw. De naam Franse School refereert aan het feit dat er in de tijd van Napoleon Franse les gegeven is. De Franse School is een unieke lokatie voor het vieren van uw bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag.
Tevens verzorgen wij graag uw vergadering, congres of zakelijke bijeenkomst.

Bovendien zijn wij trouwlocatie in de gemeente Hattem, dus ook voor het sluiten van uw huwelijk kunt u bij ons terecht.

Het historische karakter van het pand is zoveel mogelijk behouden gebleven terwijl het voldoet aan de eisen van deze tijd.
Het pand herbergt negen sfeervol ingerichte zalen en twee terrassen. Elk van verschillende grootte en met een eigen karakter. Bovendien is het mogelijk de verschillende zalen met elkaar te combineren.

Ook de keuken van De Franse School is van alle markten thuis want wilt u graag een Bourgondisch buffet, een intiem diner, een gezellige koffietafel, een informele barbecue of een aangeklede borrel; het kan bij ons allemaal! Kortom een keur aan mogelijkheden voor zowel kleine als grote gezelschappen.

Belt u ons gerust voor een vrijblijvende kennismaking.

Partycentrum De Franse School
Kerkplein 16
8051 GH Hattem
tel: 038-4443822

Website: www.defranseschool.nl

 

Partycentrum De Franse School Hattem

 


 

Partycentrum in Apeldoorn, lasergame, indoor midgetgolf, darten, poolen, shootout, themafeest


Bij Lasersensation in Apeldoorn bent u aan het juiste adres voor een heerlijk avondje uit!

Naast lasergamen kunt u niet alleen genieten van de lekkerste gerechten in ons restaurant maar kunt u nu ook mini-midgetgolfen, darten, poolen en het spannende shootout spel spelen!

Themafeesten
• Casino avond
• Karaoke avond
• 70’s / 80’s feest
• Hollandse avond

Kidsparty
Ons kidsarrangement biedt alles wat een kidsparty tot een écht feest maakt!
Lasergamen, gecombineerd met het smullen van frietjes met kroket, frikandel of kaassoufflé en een glas frisdrank; bovendien wordt een (digitale) foto gemaakt van de kinderen in lasergame outfit, zodat ze een blijvende herinnering aan het feest overhouden.
Het kinderfeestje is aan te vullen met indoor midgetgolfen (New York Central Park thema).
Kidsarrrangementen kunt u boeken vanaf 6 personen en de adviesleeftijd is 9 tot 17 jaar.

Wilt u gewoon een keertje lasergamen zonder arrangement? Dat kan!

Tel. 055-5217640

info@lasersensation.nl

www.lasersensation.nl

 

Lasersensation feestlocatie Apeldoorn

Partycentrum

Home

Dinnershow

Feestlocatie

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Partycentrum

Themafeest

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland