Feest ideen Feest tips
4FEEST

Home | Partycentrum

Partycentrum Zeeland

Op 4Feest.nl vindt u ht partycentrum in Zeeland voor uw feest. U wilt een personeelsfeest voor uw collega’s, een familiefeest of een avond uit met vrienden
op een sfeervolle locatie organiseren en ervoor zorgen dat iedereen het prima naar zijn zin heeft tijdens deze feestavond. De partycentra die in deze rubriek
worden gepresenteerd, bieden arrangementen en activiteiten om een gezellig feestprogramma voor een familiefeestje, personeelsfeest, vrijgezellenfeest of
bruiloft samen te stellen. Het team van 4Feest.nl wenst u een grandioos feest in het partycentrum van uw keuze in de provincie Zeeland.

Zaalverhuur

Partycentrum zaalverhuur in Zeeland

Bowlingcentrum

Partycentrum Zeeland

Feestarrangementen

Feestarrangementen in de provincie Zeeland

Kartcentrum

Karten in Zeeland

Partycentrum De Geveltjes ’s Heerenhoek - dagactiviteiten, feestavond, bruiloft, bedrijfsfeest, regio Borssele


Al meer dan 35 jaar Zeelands meest unieke partycentrum met een sfeervolle feestzaal achter authentieke Zeeuwse geveltjes.

Partycentrum “de Geveltjes” is gebouwd als een klein Zeeuws dorpje. Onder hetzelfde dak bevind zich nog een locatie “Spek mie Stroop”. Deze locatie is tevens ook zeer geschikt als feestlocatie.

Bij partycentrum “de Geveltjes” vindt u werkelijk voor ieder wat wils, een marktplein als dansvloer, omgeven door gezellige zithoekjes. Tevens is er een smidse en een klompenmakerij waar u de oude ambacht kunt bewonderen. Er is ook een oude Zeeuwse boerenwoning met bedstee, waar u de oorspronkelijke klederdracht en levenswijze van weleer kunt bekijken.
Dit alles is geflankeerd door een muziektent met een origineel dansorgel (een echte Decap), deze als enige in Zeeland!

In partycentrum “de Geveltjes” kunt u zeven dagen in de week terecht voor feesten en partijen op afspraak. Door de indeling van partycentrum “de Geveltjes” zit u altijd sfeervol, voor zowel grote als kleine groepen van 25 tot 600 personen.

Bij partycentrum “de Geveltjes” kunt u ook terecht voor themafeesten. Samen met u stellen wij het perfecte themafeest samen, enkel en alleen voor uw eigen gezelschap!
Dit alles voor een aantrekkelijke prijs, deze avonden zijn compleet met eten, entertainment en vrij drinken.

Wij verzekeren u dat u een zeer geslaagde avond heeft als u voor een themafeest kiest!
Maar natuurlijk kunnen wij ook een avond naar uw eigen wensen of thema verzorgen, er zijn immers een legio aan mogelijkheden. Laat u informeren!

Tel. 0113 351 717

Website: www.degeveltjes.nl

 

Partycentrum De Geveltjes Zeeland
Partycentrum De Geveltjes 's Heerenhoek

 


 

Restaurant Partycentrum Landlust Nieuwdorp - restaurant, partyzalen, arrangementen, huwelijksfeest


In ons restaurant en partycentrum heeft u een ruime keuze uit diverse mogelijkheden. Van een zakenlunch tot la carte dineren. Van een verfrissing op het terras tot een party. Welke keuze u ook maakt, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld, zodat u alleen maar hoeft te genieten.
Landlust is een antieke kapitale boerderij, gebouwd aan het eind van de zeventiende eeuw. Nu treft u hier een prachtig la carte restaurant, diverse partyzalen, vergaderruimten en een heerlijk terras.

Gastronomische verwennerij
Onze koks zijn culinaire meesters, die prachtige gerechten voor u bereiden. Of u nu kiest la carte of voor n van onze buffetten, de uitgebreide menu- en wijnkaart laten u volop keuze. Uiteraard adviseren wij u graag bij het maken van uw keuze. Wij houden graag rekening met vegetarische- en/of dieetwensen.

Breed scala aan mogelijkheden
Of u met een klein of heel groot gezelschap komt, het maakt ons niet uit. Voor ons telt alleen dat u een dag beleeft die u niet meer vergeet. Onze partyzalen bieden de juiste ambiance en mogelijkheden om uw bruiloft, jubileumfeest of personeelsfeest een succes te laten zijn. Om alle mogelijkheden hier de revue te laten passeren is helaas niet mogelijk. Dit doen wij dan ook liever in een persoonlijk gesprek. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw wensen helemaal naar tevredenheid worden ingevuld.

Een zakelijke lunch, een vergadering of een presentatie?
Flexibiliteit is belangrijk in de zakenwereld. Dat bieden wij u dan ook. Multifunctionele zalen, vergaderkamers, la carte restaurant, bar en lounge zorgen ervoor dat uw vraag op de juiste manier wordt ingevuld. Of u met twee personen bent of een grote groep maakt geen verschil, maatwerk is het enige dat voor ons telt.

Tel. 0113 612 589

Website: www.landlust.nl

 

Restaurant Landlust Nieuwdorp Zeeland
Restaurant Partycentrum Landlust

 


 

Indoor Karting Middelburg - karten, kart arrangementen, kinderfeestje karten, buffetten, BBQ


Wilt u een succesvolle avond met zakenrelaties, collega’s, vrienden, kennissen of familieleden organiseren?

Een succesvolle avond beleeft u wanneer u beslist om bij Indoor Karting Middelburg te komen karten. Wij beschikken over ruime ervaring in het organiseren van evenementen voor grote en kleine groepen. De mogelijkheden zijn legio, dus voor ieder wat wils.

Ons kartcentrum beschikt over een 400m grote horecaruimte, waar u in de sfeervolle ambiance kunt genieten van een drankje of een hapje, terwijl u de verrichtingen van de coureurs op de monitoren of vanachter het glazen “panorama” uitzicht op de voet kunt volgen. U kunt per groep de baan exclusief reserveren en ons een kartcompetitie laten organiseren, zodat u ongehinderd het verloop van de wedstrijd kunt bepalen. Verder is het mogelijk om individueel te karten.

Al deze ingredinten zorgen met zekerheid voor een geslaagde avond bij Indoor Karting Middelburg.

Tel: 0118-617475 of : 0118-618911

www.kartingzeeland.nl

 

Indoor Karting Middelburg Zeeland

Partycentrum

Home

Dinnershow

Feestlocatie

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Partycentrum

Themafeest

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland