Feest ideen Feest tips
4FEEST

Home | Partycentrum

Partycentrum Overijssel

Op 4Feest.nl vindt u ht partycentrum in Overijssel voor uw feest. U wilt een personeelsfeest voor uw collega’s, een familiefeest of een avond uit met vrienden
op een sfeervolle locatie organiseren en ervoor zorgen dat iedereen het prima naar zijn zin heeft tijdens deze feestavond. De partycentra die in deze rubriek
worden gepresenteerd, bieden arrangementen en activiteiten om een gezellig feestprogramma voor een familiefeestje, personeelsfeest, vrijgezellenfeest of
bruiloft samen te stellen. Het team van 4Feest.nl wenst u een grandioos feest in het partycentrum van uw keuze in de provincie Overijssel.

Zaalverhuur

Partycentrum zaalverhuur in Overijssel

Bowlingcentrum

Partycentrum Overijssel

Feestarrangementen

Feestarrangementen in de provincie Overijssel

Kartcentrum

Indoor karten in Overijssel

Kartplaza ® Actionworld - partycentrum in Nijverdal, karten, bowlen, lasergame en paintball


Anders dan de naam zou doen vermoeden is Kartplaza Actionworld veel meer dan zomaar een indoor-kart centrum.
Natuurlijk beschikken wij over een super spannend circuit, maar er is veel meer dan dat! Stap eens binnen en ontdek het zelf. Geniet terwijl u plaatsneemt in een van onze gezellige bars.

Wees een winnaar als u een heuse Strike gooit in het Mexicaanse “Magic Bowling” centrum of neem een kijkje in the Wild, Wild West bij de spectaculaire LaserGames. Onze nieuwste attractie is “Paintball Arena”. Nu al door kenners uitgeroepen tot n van de mooiste en spectaculairste paintball locaties van Nederland!

Waar iets gevierd wordt, wordt natuurlijk gegeten. Bij Kartplaza Actionworld kunt u al vanaf vier personen gebruik maken van een van de smakelijke schotels of buffetten. Ook als de groepen groter worden, hebben wij diverse arrangementen en buffetten. Hiertoe beschikken wij over diverse zalen voor groepen tot 500 personen.

Kortom Kartplaza Actionworld heeft iedereen wel iets te bieden!

Website: www.kartplaza.nl

 

 


 

Eetgeleghenheid Kakelbont Tilligte - partycentrum in Twente, feestarrangementen en activiteiten


U bent bij Kakelbont aan het juiste adres voor een familiedag of personeelsfeest.
We verzorgen een scala aan op maat gesneden en compleet verzorgde tochten en evenementen.

Hieronder volgen enkele voorbeelden van activiteiten die wij verzorgen. Alle programma’s kunnen op uw wensen worden afgestemd. Tevens verzorgen wij voor groepen vanaf 40 personen casino-avonden en themafeesten zoals o.a. western-, piraten-, middeleeuws-, griezel- en rock & roll avonden.

Onze locatie is uitermate geschikt voor het houden van vergaderingen, presentaties en seminars (15 tot 120 personen met gratis gebruik van beamer + groot scherm).

Activiteiten in Twente:
Klootschieten - Kanovaren - Vlot bouwen & varen - Mountainbike tocht - Laser kleiduif schieten - Hand- of Kruisboog - Vogelschieten - Blaaspijp schieten - Sumoworstelen - Quads - Huifkar tochten - Fiets- en steproutes - Wandelroutes - Midgetgolf - Sterrenwacht - Ballonvaart - Roofvogelshow - Wijnproeverij - Alleengaanden-BBQ - Solextochten - Dropping - Bezichtiging Westerveldmolen - Pistool-actie schieten.

Wij verzoeken u om tijdig te reserveren via onze reserveerlijn 0541 - 221 505.
Vraag ook naar de mogelijkheden van het all-in drankenpakket! Wij verzorgen eventueel ook vervoer van en naar huis met een touringcar.

Website: www.kakelbont.nl


 

Eetgeleghenheid Kakelbont feestlocatie inTwente
Eetgeleghenheid Kakelbont feestlocatie Overijssel

Partycentrum

Home

Dinnershow

Feestlocatie

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Partycentrum

Themafeest

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland