Feest ideeŽn Feest tips
4FEEST

Home | Partycentrum

Partycentrum Noord-Brabant

Op 4Feest.nl vindt u hťt partycentrum in Brabant voor uw feest. U wilt een personeelsfeest voor uw collega’s, een familiefeest of een avond uit met vrienden
op een sfeervolle locatie organiseren en ervoor zorgen dat iedereen het prima naar zijn zin heeft tijdens deze feestavond. De partycentra die in deze rubriek
worden gepresenteerd, bieden arrangementen en activiteiten om een gezellig feestprogramma voor een familiefeestje, personeelsfeest, vrijgezellenfeest of
bruiloft samen te stellen. Het team van 4Feest.nl wenst u een grandioos feest in het partycentrum van uw keuze in de provincie Noord-Brabant.

Zaalverhuur

Partycentrum zaalverhuur in Brabant

Bowlingcentrum

Partycentrum Brabant

Feestarrangementen

Feestarrangementen in de provincie Noord-Brabant

Kartcentrum

Karten in Noord-Brabant

Kasteel Henkenshage & Aubergerie de Leesthoeve - stijlvol partycentrum Brabant, bruiloft, feest ...


Partycentrum Aubergerie de Leesthoeve met drie feestzalen
De Leesthoeve beschikt over drie prachtige zalen. De eerste is de Gelagkamer, een prachtige feestlocatie waar voornamelijk feesten worden verzorgd. De tweede zaal is de prachtige Serre. Deze ruimte is verbonden aan de binnenplaats. U kunt in de Serre zowel de bruiloftsreceptie als het huwelijksdiner of buffet laten plaatsvinden. Als laatste zaal van De Leesthoeve hebben we de Tuinkamer. Deze officiŽle trouwlocatie is zeer geschikt voor kleinere gezelschappen, zoals 25-, 40- en 50-jarige bruiloften en familiefeesten.

Partycentrum Aubergerie De Leesthoeve is een stijlvolle feestlocatie voor ieder evenement. La Casserole Party Service en Catering Service verzorgt hier dan ook met veel plezier uw exclusieve feest. La Casserole kan voor u ook actieve programma’s organiseren, zoals workshops, outdoor activiteiten en sport & spel.

Ons kasteel als partycentrum
Kasteel Henkenshage te Sint-Oedenrode, Noord-Brabant is een stijlvol partycentrum voor een bruiloftsfeest, personeelsfeest, diner, themafeest, galafeest, vergadering of productpresentatie. La Casserole Partyservice heeft Kasteel Henkenshage in volle glorie hersteld en beschikt hiermee over een toplocatie, waar iedere bijeenkomst tot een bijzonder evenement gemaakt kan worden. Kasteel Henkenshage, een unieke trouwlocatie, biedt ook de mogelijkheid buiten uw huwelijk te voltrekken op het romantische eiland. Trouwen op Kasteel Henkenshage is hiermee een onvergetelijke gebeurtenis.

Aubergerie de Leesthoeve heeft de capaciteit tussen de 20 en de 400 personen en het Kasteel heeft de capaciteit tussen de 20 en de 600 personen. De locaties zijn altijd exclusief voor uw gasten gereserveerd en zijn voorzien van onze voortreffelijke catering service en party catering.

La Casserole exclusieve partycatering verzorgt op deze locaties diverse soorten ontvangsten, zoals; huwelijksfeesten, themafeesten, seminars, productpresentaties, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, galafeesten, vergaderingen of recepties.

La Casserole exclusieve party catering
Centraal informatienummer: 0499-37.55.37

info@la-casserole.nl

Partycentrum Aubergerie de Leesthoeve

Kasteel Henkenshage

 

Aubergerie de Leesthoeve Brabant
Kasteel Henkenshage partycentrum Brabant

 


 

“De Hooghei” Berlicum - partycentrum regio Den Bosch, themafeest, spellen, tochten, workshops ...


Feesten, uitgaan of dineren bij Partycentrum "De Hooghei

"De Hooghei" biedt u tal van mogelijkheden. Voor uitstapjes met personeel of vereniging van kleine tot grote gezelschappen. Maar ook alleen bent u van harte welkom. In dit boekje vindt u tal van afwisselende programma's. Goed georganiseerd en tevens alle speelruimte om uw uitje een geheel eigen karakter te geven.

Uw besloten feest

"De Hooghei" is een unieke en ideale lokatie voor een bedrijfsfeest, bruiloft of voor welk feest dan ook. Prachtige zalen bieden u alle mogelijkheden. Voor gezelschappen van 20 tot 1000 personen met natuurlijk de daarbij behorende privacy. Feesten is mogelijk in meerdere zalen. Voor grote gezelschappen heeft "De Hooghei" unieke zalen en combinatie-mogelijkheden voor het organiseren van een bewegend feest (oftewel het gebruik van meerdere zalen op ťťn avond).

"De Hooghei" outdoor

Personeelsfeesten met sensatie, sportactiviteiten en ontspanning. "De Hooghei" biedt u mogelijkheden voor complete en goed verzorgde outdoor-evenementen. Bijv. Paintball - golf - mountainbiken - solex en nog 40 andere spellen.

"De Hooghei" garantie

De directie van "De Hooghei" combineert Brabantse gastvrijheid met hollands organisatietalent. Dat is dubbele garantie voor pure ontspanning. Wij hopen u in onze zaak te mogen verwelkomen en wensen u alvast een aangenaam verblijf toe.

Al onze arrangementen zijn iedere dag te boeken.

Tel. 073-5031241

Website: www.hooghei.nl

 

De Hooghei Berlicum feestlocatie
De Hooghei feestlocatie regio Den Bosch

Partycentrum

Home

Dinnershow

Feestlocatie

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Partycentrum

Themafeest

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland