Feest ideeën Feest tips
4FEEST

Home | Trouwfeest

Trouwfeest Zuid-Holland

Op 4Feest.nl vindt u mooie trouwfeest locaties in Zuid-Holland en bruiloft feestlocaties voor uw trouwfeest in de provincie Zuid-Holland.
U wilt een onvergetelijke trouwdag organiseren en ervoor zorgen dat iedereen het prima naar zijn zin heeft tijdens deze bijzondere happening.
De feest organisatoren die in deze rubriek worden gepresenteerd, bieden goed verzorgde trouwarrangementen en feestconcepten aan om een onvergetelijk feest
met uw gasten te beleven. Het team van 4Feest.nl wenst u een fantastisch trouwfeest in Zuid-Holland!

Trouwfeest

Trouwfeest

Trouwfeest locatie

Trouwfeest locatie

Trouwfeest aan boord

Trouwfeest op het water

Strandfeest

Trouwfeest op het strand

Flora Party & Event Boskoop - trouwfeest locatie, trouwlocatie, zalen, diners, buffetten, 20 - 700 personen


Flora Party & Event is uw partner voor bruiloften, huwelijksjubilea, verjaardagen, personeelsfeesten, recepties, diners, buffetten, vergaderingen, productpresentaties, noemt u maar op! Wij heten u daarom ook van harte welkom op onze nieuwe locatie aan de Parklaan in Boskoop.

In het in 2010 stijlvol gerenoveerde jaren ’30 pand bieden wij legio mogelijkheden. Zeven dagen per week heeft u de mogelijkheid om onze zalen te reserveren voor zowel uw particuliere feest als zakelijke evenement. Flora Boskoop beschikt over diverse zalen die tevens te combineren zijn. Groepen vanaf 20 personen tot 700 personen zijn bij ons van harte welkom.

De mooiste dag van jullie leven!
Deze dag moet er een worden om nooit meer te vergeten. Alles moet perfect zijn. In Flora party & event vindt u de perfecte partner. Wij kunnen ons met recht specialist noemen op dit gebied, na vele honderden bruiloften. De sfeervol ingerichte zalen in Flora Boskoop vormen een romantisch decor voor uw mooiste dag. Met het Rosarium voor de deur vindt u gelijk een perfecte locatie voor uw bruidsreportage.

Officiële trouwlocatie in Boskoop
Vanaf 2012 is Flora Boskoop een officiële trouwlocatie. Dit houdt in dat er op de locatie een huwelijk gesloten mag worden.
Dit wordt gedaan door een ambtenaar van de burgerlijke stand. De ceremonie kan zowel binnen in één van onze zalen plaats vinden als buiten in het Rosarium. Neemt u gerust contact met ons op als u vragen heeft over uw trouwceremonie.

Heeft u vragen of wilt u langs komen voor een vrijblijvend gesprek dan kunt u contact met ons opnemen. Wij bespreken graag uw wensen en informeren u waar nodig. Wij staan voor u klaar!

Flora Party & Event Boskoop
Trouwfeest locatie in de regio Alpen aan de Rijn en Waddinxveen

Tel. 0172-766047

E-mail: info@floraboskoop.nl

Website: www.floraboskoop.nl

 

Flora party & event Feestzalen Boskoop
Trouwfeest locatie Flora party & event

 


 

Partycentrum La France Oegstgeest - trouwfeest locatie regio Leiden, trouwlocatie, feestarrangementen


Veelzijdig, compleet en eigentijds

Verscholen tussen de bomen in een zijstraat van de Rhijngeesterstraatweg, ligt La France. Bruidsparen weten deze locatie al vele jaren te vinden als het feest écht anders dan anders moet worden. De arrangementen van La France bieden de zakelijke bezoeker echter net zo veel mogelijkheden. Huiselijkheid en beweging zijn vaste ingrediënten in dit multifunctionele complex. De Orangerie, La Cuisine en Café au Lait zijn enkele namen van de zalen die geschikt zijn voor bijeenkomsten vanaf 20 personen, maar ook voor feesten tot 1200 personen draait La France haar hand niet om.

De invalshoek van La France: "Uit het keurslijf, buiten de kaders."

De sfeer bij La France is informeel; in zaal wordt ‘live’ gekookt en er wordt door de gasten eigenhandig getapt, de wijn naar keuze mag u zelf uit het rek halen en alle overige dranken staan gekoeld klaar. De grap van het concept zit hem in de beweging: het is vooral de bedoeling dat de gasten niet de hele avond op dezelfde stoel zitten maar met elkaar in gesprek komen en af en toe aan de wandel gaan. Bevorderlijk voor de contacten en goed om ‘het ijs te breken’. Ander kenmerk is dat er kleine gerechten worden gepresenteerd maar wel in meerdere gangen. Dus steeds kleine hapjes die de gast zelf bij de chef - kok in één van de open keukens of winkeltjes ophaalt.

La France is dé hotspot van Oegstgeest voor 'het andere feestje'.

Waarom La France

• Al 25 jaar gespecialiseerd in het organiseren van evenementen
• Duidelijk concept zonder verborgen kosten
• Keuze uit 7 zalen en concepten onder 1 dak
• Goede bereikbaarheid
• 300 gratis parkeerplaatsen voor de deur
• Professioneel team met alleen aandacht voor uw evenement
• Unieke trouwlocatie

Website: www.lafrance.nl

 

Partycentrum La France Oegstgeest
Partycentrum La France Zuid-Holland

 


 

2B-Home Party- & Business Centre - trouwfeest locatie Zoetermeer, trouwlocatie, zalen, diner, themafeest


2B-Home Party- & Business Centre verzorgt je onvergetelijke evenement in het partycentrum in Zoetermeer.
Voor elke viering, biedt 2B-Home een passende feestlocatie met sfeervolle ambiance!


Geef je zorgen uit handen en geniet van deze speciale dag. 2B-Home biedt een ruime keuze aan mogelijkheden om jullie feestavond geheel op jullie wensen in te richten. Zo kan je kiezen voor een feestavond met een geheel eigen thema!
Informeer ook eens naar onze receptie-arrangementen en smaakvolle diners!

2B-Home Party- & Business Centre in Zoetermeer beschikt over 5 sfeervolle zalen, een gezellige bar en een mooie ontvangstruimte (foyer). Alle zalen, de bar en de foyer beschikken over een modern klimaatsysteem, vloerverwarming en airconditioning.

Sfeervolle trouwlocatie
Laat al je huwelijksdromen uitkomen op deze toplocatie. Jullie mooiste dag volledig verzorgd in de hippe en sfeervolle zalen van 2B-Home Party Centre. Geef de organisatie uit handen en geniet van ieder moment! 2B-Home is een erkende trouwlocatie met diverse mogelijkheden.

Themafeesten
Wij verzorgen uw feest graag in een uniek thema met of zonder entertainer. Uw gasten worden van begin tot eind op verassende wijze geamuseerd op uw eigen themafeest!

Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend gesprek op de open avonden/ middagen. Je mag ook altijd bellen voor meer informatie.

Tel. 079 316 0066

info@2b-home.nl

www.2b-home.nl


 

2B Home Partycentrum feestlocatieZoetermeer
2B Home Party- & Business Centre Zoetermeer

Trouwfeest

Home

Trouwfeest

Trouwlocatie

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Trouwvervoer

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland