Feest ideeŽn Feest tips
4FEEST

Home | Trouwfeest

Trouwfeest Gelderland

Op 4Feest.nl vindt u mooie trouwfeest locaties in Gelderland en bruiloft feestlocaties voor uw trouwfeest in de provincie Gelderland.
U wilt een onvergetelijke trouwdag organiseren en ervoor zorgen dat iedereen het prima naar zijn zin heeft tijdens deze bijzondere happening.
De feest organisatoren die in deze rubriek worden gepresenteerd, bieden goed verzorgde trouwarrangementen en feestconcepten aan om een onvergetelijk feest
met uw gasten te beleven. Het team van 4Feest.nl wenst u een fantastisch trouwfeest in Gelderland!

Trouwfeest

Trouwfeest

Trouwfeest locatie

Trouwfeest locatie

Trouwfeest aan boord

Trouwfeest op het water

Strandfeest

Trouwfeest op het strand

Feestgelegenheid Old Cave - middeleeuwse trouwfeest locatie Nijmegen, 25 - 800 gasten


Voor wie echt iets bijzonders zoekt, is Old Cave de locatie bij uitstek. Dit unieke eeuwen oude pand biedt voor elk feest wat wils

Bij Feestgelegenheid Old Cave gelegen in de oudste stad van Nederland, namelijk Nijmegen, kunt u genieten van de sfeer van eeuwen geleden met de service en het comfort van nu. Wie afdaalt in de 16e eeuwse wijnkelders waant zich direct in de romantische middeleeuwen. De vele bogen, doorgangetjes en de rustieke oude muren zorgen voor een intieme sfeer.

De drie gewelven bieden plaats aan 25-500 gasten.
De prachtig verlichte gewelven kunnen samen met ons styling team geheel naar uw wens worden ingericht.
(feesten tot 800 gasten ook mogelijk)

De locatie voor al uw feesten, bruiloften, galafeesten, unieke themafeesten, personeelsfeesten, promotiefeesten, abrahamfeesten etc.

Feestgelegenheid Old Cave
St. Anthoniusplaats 13
6511 TR Nijmegen

T 0481 - 465898

E info@oldcave.nl

I www.oldcave.nl

 

Feestgelegenheid Old Cave Nijmegen
Old Cave Feesten en partijen in Nijmegen

 


 

Partycentrum De Franse School - trouwfeest locatie Hattem, trouwlocatie, kleine en grote groepen


Partycentrum De Franse School is een horecabedrijf in het hart van het historische stadje Hattem. Het karakteristieke en sfeervolle pand stamt uit de 17e eeuw. De naam Franse School refereert aan het feit dat er in de tijd van Napoleon Franse les gegeven is. De Franse School is een unieke lokatie voor het vieren van uw bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag.
Tevens verzorgen wij graag uw vergadering, congres of zakelijke bijeenkomst.

Bovendien zijn wij trouwlocatie in de gemeente Hattem, dus ook voor het sluiten van uw huwelijk kunt u bij ons terecht.

Het historische karakter van het pand is zoveel mogelijk behouden gebleven terwijl het voldoet aan de eisen van deze tijd.
Het pand herbergt negen sfeervol ingerichte zalen en twee terrassen. Elk van verschillende grootte en met een eigen karakter. Bovendien is het mogelijk de verschillende zalen met elkaar te combineren.

Ook de keuken van De Franse School is van alle markten thuis want wilt u graag een Bourgondisch buffet, een intiem diner, een gezellige koffietafel, een informele barbecue of een aangeklede borrel; het kan bij ons allemaal! Kortom een keur aan mogelijkheden voor zowel kleine als grote gezelschappen.

Belt u ons gerust voor een vrijblijvende kennismaking.

Partycentrum De Franse School
Kerkplein 16
8051 GH Hattem
tel: 038-4443822

Website: www.defranseschool.nl

 

Partycentrum De Franse School Hattem

 


 

Herenboerderij De Hucht - trouwfeest locatie Elst, tussen Arnhem en Nijmegen, feest tot 2000 gasten


Herenboerderij De Hucht is een schitterend gerestaureerde herenboerderij uit 1859, omgeven door 10.000 m≤ tuinen en terrassen. De elegante ambiance maakt het tot een perfecte feestlocatie. Herenboerderij De Hucht is gelegen te Elst, tussen Arnhem en Nijmegen.

Dineren
Bij Herenboerderij De Hucht in Elst kunt u prima dineren in een prachtige en rustige ambiance. Ons ŗ la carte restaurant is open op Dinsdag tot en met vrijdag vanaf 12 uur voor lunch en diner en zaterdag en zondag vanaf 15.00 uur voor borrel en diner.
Bij mooi weer kunt u dineren op onze prachtige veranda of in de tuin.

Feesten
Voor uw feest, bruiloft, jubileum of partij bent u bij Herenboerderij de Hucht aan het juiste adres. Centraal gelegen tussen de steden Arnhem en Nijmegen en met voldoende eigen (gratis) parkeergelegenheid biedt de Hucht alles wat u nodig heeft.
De gezellige, met kaarslicht verlichte ruimtes zijn altijd afgestemd op de grootte van uw gezelschap. Van een intiem diner tot een groot feest. Kortom 9 ruimtes op maat. Aan de prachtige binnenplaats van de herenboerderij is Brasserie ’t Koetshuis ondergebracht. U kunt hier genieten met uw groep ook terecht en genieten van een buffet, lunch of diner in een mediterrane sfeer.

Uw feest moet een gebeurtenis worden waaraan u met genoegen terugdenkt! Uw wensen zijn daarbij ons uitgangspunt.
Graag maken wij met u een vrijblijvende afspraak voor een rondleiding en om uw wensen te bespreken!

www.dehucht.nl

 

Restaurant in Elst Gelderland
Restaurant in een herenboerderij

Trouwfeest

Home

Trouwfeest

Trouwlocatie

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Trouwvervoer

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland