Feest ideen Feest tips
4FEEST

Home | Trouwfeest

Trouwfeest Utrecht

Op 4Feest.nl vindt u mooie trouwfeest locaties in Utrecht en bruiloft feestlocaties in Utrecht voor uw trouwfeest in de provincie Utrecht.
U wilt een onvergetelijke trouwdag organiseren en ervoor zorgen dat iedereen het prima naar zijn zin heeft tijdens deze bijzondere happening.
De feest organisatoren die in deze rubriek worden gepresenteerd, bieden goed verzorgde trouwarrangementen en feestconcepten aan om een onvergetelijk feest
met uw gasten te beleven. Het team van 4Feest.nl wenst u een fantastisch trouwfeest in de provincie Utrecht!

Trouwfeest

Trouwfeest

Trouwfeest locatie

Trouwfeest locatie

Trouwfeest aan boord

Trouwfeest op het water

Strandfeest

Trouwfeest op het strand

Partycentrum De Lantaern - trouwfeest locatie Nieuwegein, trouwlocatie, restaurant, zalen, partyboot


De Lantaern is een voormalig klooster in de oude dorpskern van Nieuwegein (het oude Jutphaas ), thans in gebruik als Party-, Vergader- en Uitgaanscentrum.

Trouwen en feestvieren in De Lantaern

Het voormalig klooster heeft diverse sfeervolle zalen die geschikt zijn voor een feest, van een stijlvolle Kapel met gebrandschilderde ramen tot aan een bruin caf. Door dit ruime aanbod aan zalen is er voor elk soort feest een geschikte locatie.

Voor het vieren van uw huwelijksfeest, bedrijfsfeest of familie renie, alles is mogelijk.

Voor feesten hebben wij diverse arrangementen, maar ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden, graag stellen wij in overleg uw feest samen.

Ook op het gebied van themafeesten, muzikanten en entertainment hebben wij een ruime ervaring en zijn wij u hiermee graag van dienst.

Naast onze arrangementen maken wij graag een feest op maat
Elke zaal heeft een geheel eigen stijl en aankleding
Voor elk onderdeel van uw feest kunt u een andere ruimte gebruiken
Geschikt voor live muziek
Zalen worden naar uw wens aangekleed en ingericht
Alle zalen zijn voorzien van een eigen bar en airco
Onbeperkte mogelijkheden op het gebied van catering, entertainment etc.
Partyboot “De Jonckheer van Jutphaas” voor een feestje op het water
Themafeesten, workshops, proeverijen etc.

De Lantaern
Utrechtsestraatweg 4
3438 AK Nieuwegein
Tel: 030 - 6031866

info@lantaern.nl

www.lantaern.nl

 

Partycentrum De Lantaern Nieuwegein
De Lantaern trouwlocatie Nieuwegein

 


 

Boerderij Mereveld - trouwfeest locatie in Utrecht, feestarrangementen, groepen van 50 tot 700 personen


Een evenementenlocatie die eigenlijk alles onder n dak heeft; bestaat die? Jazeker! Mereveld is door haar historische uitstraling, de zeer goede (eventueel biologische) keuken en haar stijlvolle, trendy interieur in dit opzicht namelijk uniek! U zoekt een locatie (zakelijk of priv) en wij durven te zeggen dat wij een maatwerk oplossing voor u hebben. De landelijke ligging, vlakbij Utrecht, zorgt ervoor dat uw vergadering, feest, bruiloft of ander evenement een fijne, besloten sfeer heeft.

De beste manier om de sfeer te proeven, is als u geheel vrijblijvend zelf een keer langskomt. Bel ons gerust voor een afspraak en wij laten u graag zien wat Mereveld zo uniek maakt: dat eigenlijk ieder evenement hier heel goed past!

Particulier evenement
Naast bruiloften en trouwerijen is Mereveld door haar bijzondere uitstraling, haar vertrouwde gastvrijheid en het trendy interieur een geliefde locatie voor recepties, jubilea, een verjaardag, familiediner of welke andere gelegenheid dan ook. Als uw wilt, regelen wij het entertainment voor u en samen kiezen we de perfecte culinaire omlijsting bij de gelegenheid.

Bedrijfsfeesten
Voor uw bedrijfsfeest is Mereveld d toplocatie! De landelijke ligging, vlakbij Utrecht, ruime eigen parkeergelegenheid en zalen met van zichzelf al zo’n bijzondere, luxe feestuitstraling! We bieden ruimte aan 50 tot 700 mensen, voor een spetterend feest en voor smaakvol culinair genieten. Een fijn diner, een themafeest, een muziekfestijn; u zegt het maar!

Tel. 030 251 47 80

info@mereveld.nl

www.mereveld.nl


 

Boerderij Mereveld trouwfeest locatie Utrecht
Boerderij Mereveld feestzalen Utrecht

 


 

De Deel Eemnes - feestlocatie, zaalverhuur, feestarrangementen, themafeesten in Eemnes


Bent u op zoek naar een unieke locatie voor uw trouwerij, jubileum, receptie, renie, vergadering, personeelsfeest, verjaardag, busreis, kinderpartijtjes, lunch of gewoon een gezellig feest? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Met ons professionele horeca team bezorgen wij u een aangenaam en betaalbaar verblijf in boerderij “De Deel” te Eemnes.

Bruiloften
Wij kunnen uw (trouw)dag verzorgen vanaf de ontvangst met koffie & thee (met een prachtige bruidstaart en champagne), lunch, uitgebreid buffet tot aan een compleet verzorgde receptie en/of feestavond. Ook op ons terras is er gelegenheid tot het nuttigen van consumpties.

Onze fraaie tuin, de hooiberg met dieren en het polderlandschap lenen zich tevens uitstekend voor fotoreportages. Daarnaast is er ook voor de kinderen van alles te doen, zoals popcorn bakken en tal van leuke oud Hollandsche spelletjes. En als uw gasten zelf een ‘stukje’ willen opvoeren: er is een geluidsinstallatie met microfoons aanwezig.

Graag staan we u te woord, bel of mail voor een afspraak!!

Tel. 035-5387628

info@dedeeleemnes.nl

www.dedeeleemnes.nl


 

De Deel trouwfeest locatie in Eemnes
De Deel Eemnes feestzaal

 


 

de Nonnerie Maarssen - trouwfeest locatie Maarssen, trouwlocatie aan de Vecht, restaurant, private dining


De Nonnerie is een multifunctioneel restaurant en evenementenlocatie dat professioneel, creatief en met liefde voor het vak zorgdraagt voor haar gasten. Er is veel aandacht aan de producten waar we mee werken, daarnaast wordt ambachtelijk vakmanschap gecombineerd met een innovatieve aanpak.

We werken elke dag met passie en plezier, of het nu gaat om een bruiloft, een bedrijfspresentatie of een diner in ons la carte restaurant. Goed luisteren naar de wensen van onze gasten en deze feilloos weten te vertalen in de uiteindelijke uitvoering is een belofte die we graag waar maken.

De locatie
Naast ons la carte restaurant hebben we vier gezellige kamers n de Tuinzaal waar besloten lunches en diners plaats kunnen vinden.

Uw bruiloft
Een van de leukste dagen in uw leven! En die wilt u uiteraard perfect georganiseerd hebben. Maar er komt ook een heleboel bij kijken. Wij begrijpen dat als geen ander en gaan graag met u aan tafel om al uw wensen door te nemen en om u een flink stuk op weg te helpen. Wij willen het beste voor u en natuurlijk voor uw gasten. Dat realiseren wij met veel aandacht, zorg en vooral plezier.

In de Tuinzaal kunnen diners plaatsvinden tot 120 personen, feesten en recepties tot 250 personen en vergaderingen of presentaties tot 100 personen.

De stijlvolle Regentenkamer is geschikt voor besloten lunches of diners voor gezelschappen tot 20 personen.
Een sfeervolle ruimte pal aan de kade.

De Hoornoord is een modern ingerichte kamer is geschikt voor lunches of diners voor gezelschappen tot 20 personen.
Prachtige ruimte op de eerste verdieping met uitzicht op de Vecht.

In de Kleine Omloop kunnen diners plaatsvinden tot 11 personen. De Grote Omloop biedt plaats aan maximaal 22 personen. Gecombineerd hebben de Grote en de Kleine Omloop een capaciteit van 44 personen.


Trouwlocatie
De Nonnerie is een historisch pand en romantisch gelegen aan rivier de Vecht. U kunt de huwelijksplechtigheid bij ons laten plaatsvinden, maar bijvoorbeeld ook in het nabij gelegend Goudestein.

Bij ons is gastvrijheid geen vakterm, maar een karaktereigenschap!

T 0346-562201

E info@nonnerie.nl

I www.nonnerie.nl


 

de Nonnerie trouwfeest locatie Maarssen
de Nonnerie Regentenkamer Maarssen

Trouwfeest

Home

Trouwfeest

Trouwlocatie

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Trouwvervoer

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland