Feest ideen Feest tips
4FEEST

Home | Trouwfeest

Trouwfeest Friesland

Op 4Feest.nl vindt u mooie trouwfeest locaties in Friesland en bruiloft feestlocaties in Friesand voor uw trouwfeest in de provincie Friesland.
U wilt een onvergetelijke trouwdag organiseren en ervoor zorgen dat iedereen het prima naar zijn zin heeft tijdens deze bijzondere happening.
De feest organisatoren die in deze rubriek worden gepresenteerd, bieden goed verzorgde trouwarrangementen en feestconcepten aan om een onvergetelijk feest
met uw gasten te beleven. Het team van 4Feest.nl wenst u een fantastisch trouwfeest in Friesland!

Trouwfeest

Trouwfeest

Trouwfeest locatie

Trouwfeest locatie

Trouwfeest aan boord

Trouwfeest op het water

Strandfeest

Trouwfeest op het strand

Klipper Koh--Noor Harlingen - trouwen aan boord, trouwen op Vlieland, trouwen op Terschelling


Vrijheid, avontuur, n zijn met de elementen.
Dat beleeft u aan boord van de schitterende Koh--Noor. Deze diamant onder de zeilende passagiersschepen maakt een dagje varen tot een onvergetelijke gebeurtenis. Steek met ons van wal en geniet van de rust van de Waddenzee, de pittoreske plaatsjes aan het IJsselmeer of de veelzijdige wateren van Zeeland.

De Koh--Noor, van oorsprong een Scandinavische kustzeiler, is van alle moderne gemakken voorzien. Comfortabele hutten, luxe ingerichte salons en uitstekende maaltijden: onze gasten ontbreekt het aan niets. Wilt u met familie of vrienden eens lekker uitwaaien? Zoekt u een sfeervolle locatie om te vergaderen?

Droomt u van een huwelijksfeest om nooit te vergeten? Monster dan aan op de Koh--Noor. Een trouwdag om nooit te vergeten.

Het JA-woord aan boord!

De mooiste dag van je leven wil je natuurlijk vieren op de perfecte plaats. De gemeente Harlingen heeft het predikaat officile trouwlocatie afgegeven aan de Koh--Noor. Hierdoor kunt u trouwen op het water en elkaar daar het JA-woord geven.
Een ambtenaar van de burgerlijke stand van Harlingen verbindt jullie op het water in de echt. Vervolgens is het tijd om de bruidstaart aan te snijden. De ambtenaar gaat van boord en de trossen gaan los voor een heerlijke ontspannen zeiltocht. Met z'n allen de zeilen hijsen en een toast uitbrengen op het kersverse bruidspaar. Je hebt daarna het roer van je eigen huwelijksboot in handen.

Willen jullie naar Vlieland of naar Terschelling?
In een ontspannen en ongedwongen sfeer geniet je van een onvergetelijke zeiltocht. Een prachtig feest volgt aan boord van het sfeervolle schip.

De indrukwekkende natuur, de uitstekende catering en de onovertroffen sfeer maken jullie bruiloft tot een unieke gebeurtenis. Neem voor meer informatie contact op met Koh--Noor.

Tel. 0517 - 38 48 38

Website: www.koh-i-noor.nl

 

Koh--Noor zeilschip trouwen

 


 

Hotel Tjaarda Oranjewoud - trouwfeest locatie regio Heerenveen, restaurant, arrangementen, zalen, tuin


Hotel Tjaarda Oranjewoud ligt midden in de prachtige bossen van Oranjewoud nabij Heerenveen. Statige landhuizen en stijlvolle lanen herinneren aan de tijd dat de koninklijke familie in Oranjewoud verbleef.

Sprookjesachtige huwelijksdag in de statige bossen van Oranjewoud...... Het kan!

Tjaarda is d locatie voor uw huwelijksdag indien u alles tot in de puntjes verzorgd wilt hebben!
Wij denken van begin tot eind met u mee en zorgen ervoor dat u op de dag zelf niet anders hoeft te doen dan puur genieten!

Unieke trouwlocatie in Friesland
Zoekt u een unieke trouwlocatie waar u uw bijzondere dag echt goed kunt vieren? Hotel Tjaarda in het mooie Oranjewoud heeft speciaal voor u een feestarrangement samengesteld. Uiteraard is er de mogelijkheid om in overleg een arrangement op maat samen te stellen.

Een greep uit de mogelijkheden:
Aparte ontvangst, diner en feestruimte
Bruidssuite
Diverse feest- en receptie-arrangementen
Flexibele feestzaal

Natuurlijk is elk huwelijk weer anders. Daarom kunt u bij Tjaarda aangeven wat graag wilt.
Wij maken dan een programma op maat! Vraag eens vrijblijvend een rondleiding of offerte aan!

Tel. 0513 - 43 35 33

Website: www.tjaarda.nl

 

Hotel Tjaarda Oranjewoud feestlocatie
Hotel Tjaarda Oranjewoud trouwfeest

Trouwfeest

Home

Trouwfeest

Trouwlocatie

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Trouwvervoer

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland