Feest ideen Feest tips
4FEEST

Home | Trouwfeest

Trouwfeest Zeeland

Op 4Feest.nl vindt u mooie trouwfeest locaties in Zeeland en bruiloft feestlocaties in Zeeland voor uw trouwfeest in de provincie Zeeland.
U wilt een onvergetelijke trouwdag organiseren en ervoor zorgen dat iedereen het prima naar zijn zin heeft tijdens deze bijzondere happening.
De feest organisatoren die in deze rubriek worden gepresenteerd, bieden goed verzorgde trouwarrangementen en feestconcepten aan om een onvergetelijk feest
met uw gasten te beleven. Het team van 4Feest.nl wenst u een fantastisch trouwfeest in de provincie Zeeland!

Trouwfeest

Trouwfeest

Trouwfeest locatie

Trouwfeest locatie

Trouwfeest aan boord

Trouwfeest op het water

Strandfeest

Trouwfeest op het strand

Brasserie Sailor’s Inn - trouwfeest locatie Bruinisse, trouwlocatie Schouwen-Duiveland, groepen 10 - 160 gasten


Deze eigentijdse brasserie is gelegen aan de jachthaven van Bruinisse, het is een industrieel pand, prachtig gelegen op het puntje van de pier waar u een ongelooflijk uitzicht heeft over het Grevelingenmeer; u kunt zelfs tot Herkingen kijken! Het pand is modern en strak ingericht maar toch sfeervol en heerlijke comfortabele stoelen…

In de zomer kunt u lekker relaxen op ons Drinks & Fingerfood Terrace, dit is een drijvend terras in het Grevelingenmeer dat beschikt over fijne loungebanken en een eigen bar, waar u mee kunt deinen op de golven van het water. In de winter kunt u voor het aperitief gezellig plaats nemen rond de open haard. Oftewel: het is een heel jaar genieten in Brasserie Sailor’s Inn.

Op culinair vak geven wij onze gasten graag een beleving mee. Onze menukaart is zo gemaakt dat u bij ons terecht kunt voor een snelle hap maar ook voor een gezellig avondje uit, een High Tea en zelfs een knalfeest behoort tot de mogelijkheden.

Trouwen op het water…. Heel romantisch!

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Natuurlijk wil je dat jullie huwelijksdag tot in de puntjes geregeld wordt van de ontvangst en de huwelijksvoltrekking tot en met het diner en feest. Je kunt rekenen op een sfeervolle en gepaste invulling van je trouwdag! We hebben een moderne maar gezellige brasserie en het mooiste terras van Zeeland, aan wal en zelfs op het water!

Personeelsfeestje, een receptie of een verjaardag, het kan allemaal!

Onze accommodatie leent zich ontzettend goed voor feesten en partijen, of u nu met 10 personen komt of met 100 het blijft een gezellig gebeuren aan de Grevelingen.
We kunnen u verschillende arrangementen bieden, buffetten, een culinair diner en zelfs een BBQ behoort tot onze mogelijkheden. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om uw avond af te sluiten met een knalfeest voor maximaal 160 personen.

Brasserie Sailor’s Inn
Jachthavenweg 61A
4311NC Bruinisse
Tel. 0111-482902

de-etage@sailorsinn.nl

www.sailorsinn.nl


 

Brasserie Sailor's Inn trouwfeest locatie Bruinisse
Sailors-Inn bruiloft in Bruinisse

 


 

Restaurant De Stadsschuur - trouwfeest locatie in Goes, feestarrangementen, diner, feest


Restaurant De Stadsschuur is gevestigd op n van de mooiste plekjes in de binnenstad van hartje Goes. Wij beschikken over een romantische binnenplaats, waar u bij mooi weer in alle rust kunt genieten. Ook binnen in ons restaurant proeft u de sfeer van nostalgisch Goes.

Restaurant De Stadsschuur in Goes, biedt u de mogelijkheid sfeervol te lunchen en dineren met dagelijks verse produkten met een uitstekende prijskwaliteitsverhouding. Wij beschikken over een zonnig terras midden in het centrum van Goes.

Ons keukenteam is jong en vernieuwend. Zij werken uitsluitend met verse producten en kijken daarbij ook naar onze mooie provincie Zeeland, die rijk is aan streekproducten. Denk hierbij aan Oosterscheldekreeft, oesters, Zeeuws lam en niet te vergeten Zeeuws wild.

Groepen
In De Stadsschuur kunt u ook terecht met grotere groepen.
Zowel in ons restaurant als op locatie verzorgen wij graag uw lunch, diner of feest.
Wilt u met een groep vanaf 10 personen komen dineren, neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Wij stellen graag een menu voor u samen, waarin keuze is tussen vis, vlees en/of vegetarisch.

Trouwen
Gaat u binnenkort trouwen of heeft u plannen, dan bent u bij Restaurant De Stadsschuur aan het juiste adres voor een onvergetelijk diner of huwelijksfeest. Dit is mogelijk op diverse locaties, waaronder Restaurant De Stadsschuur, voor grote partijen de Grote Kerk in Goes of naar uw wens.

Feesten, partijen en evenementen
Restaurant De Stadsschuur voor (bedrijfs)feesten, partijen en voor het opzetten en organiseren van evenementen.
informeer bij ons voor de mogelijkheden.

Tel. 0113-21 23 32

info@stadsschuur.nl

www.stadsschuur.nl


 

Restaurant De Stadsschuur trouwfeest locatie Goes

 


 

Fletcher Landgoed Hotel Renesse - trouwfeest locatie Renesse, trouwlocatie, feestzalen, restaurant, hotel


Landgoed Hotel Renesse is gelegen op Landgoed Moermond. Het landgoed bestaat uit een 45 hectare groot fraai grondgebied met daarop het sfeervolle hotel waar u prinsheerlijk overnacht en het klassieke Slot Moermond op 300 meter afstand van het hotel. Hier bevinden zich verschillende zalen voor alle mogelijke zakelijk of feestelijke aangelegenheden.

Zodra u op het landgoed bent is het haast niet meer voor te stellen dat het levendige centrum van de badplaats Renesse aan Zee zich slechts op een steenworpafstand bevindt. Het is een oase van rust en ruimte. Dit in combinatie met de diversiteit van bos, gras- en rietvelden en waterpartijen en de aanwezigheid van wilde dieren, zoals damherten, reen, fazanten, buizerds, reigers, hazen, konijnen en verschillende vogelsoorten, maken het landgoed tot een bijzonder natuurgebied. Het is dan ook een beschermd gebied.

Slot Moermond

Het intieme Slot Moermond met haar prachtige, brede oprijlaan en mooie slotgracht, stamt oorspronkelijk uit de 13de eeuw.
Het slot wordt omarmd door het landgoed Moermond, een beschermd natuurgebied van 43 hectare en omringd door een authentieke slotgracht.

Het slot met haar unieke ambiance wordt beschikbaar gesteld voor besloten gelegenheden, zoals bruiloften, feesten en zakelijke bijeenkomsten. Het slot heeft zowel op de begane grond als op de 1e en 2e etage diverse zalen beschikbaar voor feestelijke of zakelijke aangelegenheden. Het slot is tevens officile trouwlocatie. Overnachten kan in het sfeervolle Landgoed Hotel, dat zich op 300 meter op hetzelfde landgoed bevindt.

Onze medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden.

44 comfortabele hotelkamers, waarvan 19 met terras en uitzicht over het landgoed
Sfeervol la carte restaurant
Gezellig terras
Sauna, jacuzzi en dompelbad
8 multifunctionele feest- en vergaderzalen
(Elektrische) fietsverhuur
Gratis wifi en parkeergelegenheid
17e eeuws Slot voor bruiloften en partijen


Tel: +31(0)111-46 17 88

info@fletcherlandgoedhotelrenesse.nl

www.fletcherlandgoedhotelrenesse.nl

 

Fletcher Landgoed Hotel Renesse
Fletcher Landgoed Hotel Renesse trouwlocatie

Trouwfeest

Home

Trouwfeest

Trouwlocatie

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Trouwvervoer

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland