Feest ideeŽn Feest tips
4FEEST

Home | Trouwfeest

Trouwfeest Noord-Holland

Op 4Feest.nl vindt u mooie trouwfeest locaties in Noord-Holland en bruiloft feestlocaties voor uw trouwfeest in de provincie Noord-Holland.
U wilt een onvergetelijke trouwdag organiseren en ervoor zorgen dat iedereen het prima naar zijn zin heeft tijdens deze bijzondere happening.
De feest organisatoren die in deze rubriek worden gepresenteerd, bieden goed verzorgde trouwarrangementen en feestconcepten aan om een onvergetelijk feest
met uw gasten te beleven. Het team van 4Feest.nl wenst u een fantastisch trouwfeest in Noord-Holland!

Trouwfeest

Trouwfeest

Trouwfeest locatie

Trouwfeest locatie

Trouwfeest aan boord

Trouwfeest op het water

Strandfeest

Trouwfeest op het strand

Regardz Planetarium Amsterdam - trouwfeest locatie Amsterdam Zuid Oost, trouwlocatie, picknick, diner


Het Planetarium is een vergader- en congreslocatie die natuur, stad en vergaderen in zich verenigt. De ligging bij het Gaasperpark, vlakbij bus- en metrostation, snelwegen en Schiphol, maakt Planetarium Amsterdam voor iedereen prima bereikbaar. Wilt u tussendoor een actieve break organiseren of even de benen strekken? Ook dat kan. Het recreatiegebied Gaasperplas ligt aan uw voeten. Bij Planetarium Amsterdam is uw bijeenkomst altijd bijzonder. Wat u ook organiseert.

TROUWLOCATIE IN AMSTERDAM

Het Planetarium is een officiŽle trouwlocatie van de gemeente Amsterdam. Een mooiere plek is nauwelijks denkbaar.
Omgeven door water en groen elkaar het ja-woord geven, een picknick in het Gaasperpark of juist een diner op maat, bereid door onze uitstekende chefkok; het is jullie feest.

EVENEMENTENLOCATIE EN FEESTLOCATIE IN AMSTERDAM

Juist door de ligging in het groen en de ruime restaurants leent Planetarium Amsterdam zich uitstekend als evenementenlocatie. Zowel binnen als buiten heeft u alle ruimte. In overleg met onze partyplanner kiest u de ruimtes die passen bij uw evenement. Ook het park zelf kunt u daarbij betrekken. Natuurlijk creŽren wij voor uw feest of event een passende culinaire invulling, geheel naar uw wensen verzorgd.

Hoe ziet uw perfecte evenement eruit? Laat uw fantasie de vrije loop! Wij hebben de ervaring, de ruimte en het netwerk om uw ideeŽn in te vullen. Zelf even geen inspiratie? Laat ons dan met u meedenken. Concepten uitdenken is ons werk. En we doen het graag.

Welkom in het Planetarium Amsterdam!

Tel. 020 – 651 85 875

info@planetariumamsterdam.nl

www.planetariumamsterdam.nl

 

Regardz Planetarium feestloctie Amsterdam

 


 

Ottenhome B.V. Kortenhoef (Wijdemeren) - trouwfeest locatie aan de Loosdrechtse Plassen, trouwlocatie


Ottenhome: Weg van Water
Alles is water bij Ottenhome. Bij elke activiteit, bij elk arrangement, bij elke faciliteit hebben de mensen van Ottenhome zich afgevraagd hoe ze hun gasten nog intenser zouden kunnen laten genieten van de watersport en de sfeer aan het water.
Voor jong en oud, ter ontspanning, vermaak of inspiratie. Met haar fantastische locatie heeft Ottenhome alles in huis voor een geslaagd feest, een gezellige barbecue, een effectieve vergadering, een fantastisch diner, een spetterend event en ga zo maar door.

Bedrijfsuitje op en aan het water
Wil je voor je bedrijf, afdeling of relaties een verfrissend event aan en op het water organiseren? Laat je dan verrassen door onze voortvarende en betaalbare zeil- en sloepvaar arrangementen. Geheel verzorgde arrangementen met een actief onderdeel aan en op het water in combinatie met een lunch, barbecue, borrel of tapasbuffet. Aan de hand van recreatieve puzzeltochten of aan de hand van een GPS bepaal je zelf de koers van je schip. Maar ook de organisatie van een spannende zeilwedstrijd al dan niet met eilandstop kan op het programma staan. Als je dat wil kan Ottenhome de gehele organisatie van een zeil- wedstrijd op zich nemen - van de briefing tot en met de boeicontrole , start- en finish-procedure tot en met het bemannen van een rescue- of begeleidingsboot voor vips. Niet iedereen is een waterrat dus kunnen onze arrangementen ook gecombineerd worden met fiets-, step-, solex- of buggytochten door het Loosdrechtse Plassengebied of met een Workshop “aan de wal” – van creatief tot culinair. Of een rondvaart voor diegene die wel het water op wil maar het iets rustiger aan willen doen. Bij onverhoopt slecht weer hebben we de Ottenhome Autorally beschikbaar of bezoek je het museum Beeld en Geluid in Hilversum.

Bruiloften en feesten
De feestlocaties van Ottenhome zijn helemaal van deze tijd – compleet met loungebanken, zitzakken en steigerhouten statafels.. en de feestarrangementen zijn voor iedereen betaalbaar.
Voor de surpriseparty voor je partner, voor je 40ste verjaardag, voor als je 50 wordt, voor ‘n babyborrel, voor je zilveren huwelijksfeest of voor je afscheidsfeest als je gaat beginnen aan je wereldreis.. Ook eindejaarsfeest en nieuwjaarsborrel behoren tot de mogelijkheden.

Leuke bijkomstigheid: van midden oktober tot en met eind maart hanteren we een aantrekkelijke winterkorting!

Je kunt bij Ottenhome letterlijk en figuurlijk in je huwelijksboot stappen. We zijn een officiŽle trouwlocatie van de gemeente Wijdemeren – dus je hele huwelijksdag kan bij en door Ottenhome worden verzorgd –vanaf het ja-woord tot en met je huwelijksdiner en feestavond. Romantisch met rondvaart,bruidstaart op de Vecht of een Walking dinner met een loungefeest ter afsluiting – je bepaalt zelf hoe je huwelijksdag bij Ottenhome er uit ziet.

Graag bespreken wij ook uw wensen met onze mogelijkheden. We kijken uit naar uw komst.

Ottenhome BV
Zuwe 20
1241 NC KORTENHOEF
tel 035 – 58 233 31

info@ottenhome.nl

www.ottenhome.nl

 

Ottenhome feestlocatie Noord-Holland
Ottenhome feestlocatie Loosdrechtse plassen

 


 

Zeilend Partyschip Vriendschap Monnickendam - trouwlocatie, trouwarrangement, tot circa 60 - 65 personen


Vier uw bruiloft op een mooi historisch zeilschip!

Op het schip de 'Vriendschap' anno 1898 kunt u met de ambtenaar aan boord zich in het echt laten verbinden. Het schip is speciaal aangepast voor het verzorgen van een dagtocht of een bruiloft. Binnen is een sfeervolle ruimte met bar, lounge, kombuis en toiletgroepen. Bovendeks verschillende gezellige zitjes. De bemanning en bediening is vriendelijk en professioneel en zorgt ervoor dat iedereen een geweldige dag aan boord beleeft. Het schip is veilig en stabiel en door de hoge railing en goede toegankelijkheid van het schip ook geschikt voor kinderen en mensen die minder goed ter been zijn.

Voorbeeld van een trouwarrangement,
Het bruidspaar en de ambtenaar wordt om 13.00 aan boord verwelkomd door de genodigden en de schipper met zijn bemanning. Er wordt direct uitgevaren, want de huwelijksvoltrekking zal buitengaats plaats vinden. (De "Vriendschap " is namelijk een van de weinige schepen die toestemming heeft voor deze unieke trouwlocatie midden op het water). Na de voltrekking zal met champagne getoost worden op het bruidspaar en wordt de bruidstaart aangesneden, ondertussen zal met een sloep de ambtenaar weer naar de haven terug gebracht worden. Nadat de felicitaties van de schipper en zijn bemanning zal hij ook over de historie, enkele veiligheid instructies en het gebruik van zijn schip vertellen zodat om 14.00 de zeilen gehesen kunnen worden voor een paar uur zeilen op het Markermeer. Er is dan ruim de gelegenheid om films en foto's van het paar te maken.

In de loop van de middag zal de bittergarnituur rond gaan. In de bar staat de barman klaar voor een heerlijk drankje en zal gepaste muziek draaien. Er is onder het varen ook gelegenheid voor toespraken en stukjes op te voeren.
In de lounge zal om 17.00 uur een heerlijk koud/warm buffet van vis en vlees geserveerd worden. (U kunt gedurende de avonduren buitengaats blijven, maar bijvoorbeeld ook na het buffet terug naar de haven gaan om daar uw avondgasten te begroeten voor een receptie). Deze zal in dat geval van 19.00 tot 21.00 uur zijn. Om 21.30 uur zal de schipper en zijn bemanning afscheid nemen van u en uw gasten.

Uw trouwdag is een zeer persoonlijke gebeurtenis en wij willen dan ook graag dat op die manier aanbieden.
Vraag daarom vandaag nog vrijblijvend een prijsopgaaf aan.

Tel. 06 51244870

Website: www.zeilendpartyschip.nl

 

Zeilend Partyschip Vriendschap

 


 

Museum Broeker Veiling - trouwfeest locatie Broek op Langedijk, trouwlocatie, receptie, diner, feest, rondvaart


Sluit uw huwelijk in de oudste groenteveiling ter wereld: De Broeker Veiling.

In het afmijnlokaal van het museum worden huwelijken voltrokken. Deze veilingzaal uit 1912 ademt de sfeer van toen, met zijn eenvoudige houten bankjes en de Jugendstil elementen. De veilingklok uit 1903 vormt als topstuk het schitterende decor voor een geslaagde plechtigheid.

De ambtenaar van de burgerlijke stand spreekt het aanstaande echtpaar toe vanaf de plaats waar zich normaal gesproken de veilingmeester bevindt. Het bruidspaar wordt binnengevaren op een houten tuinderschuit. Veel letterlijker kan het huwelijksbootje niet worden uitgebeeld!
Het veilinglokaal is uniek in zijn soort en daarom de meest originele locatie die denkbaar is.

Tip: Maak, aansluitend op de huwelijksvoltrekking, een rondvaart!
Museum Broeker Veiling heeft een gesloten boot (tot max. 65 personen) en een open boot (tot max. 30 personen). Een glas champagne aan boord behoort tot de mogelijkheden.

Uw diner, receptie en feest kan moeiteloos plaatsvinden in de Broeker Veiling.
Het restaurant kan tot 250 personen herbergen.

Tel. 0226 31 38 07

Website: www.broekerveiling.nl

 

Museum Broeker Veiling trouwlocatie
Museum Broeker Veiling rondvaart

 


 

Restaurant De Heeren van Sonoy - trouwfeest locatie Alkmaar, feestarrangementen, kleine en grote groepen 


Bent u op zoek naar een voortreffelijk restaurant in Alkmaar waar u kunt vertrouwen op klasse, stijl en
persoonlijke service?

Restaurant De Heeren van Sonoy is gevestigd in een voormalig klooster in het centrum van Alkmaar, aan het Hof van Sonoy.
Het Hof van Sonoy is ťťn van de beroemde zogenaamde "Alkmaarse hofjes". Deze Alkmaarse binnenstadstuin is sierlijk ingesloten door het eeuwenoude gebouw waarin Restaurant De Heeren van Sonoy is gevestigd. De Heeren van Sonoy beschikt over diverse zalen; de Ridderzaal, de Regentenzaal, het Kabinet, de Magdalenazaal, de Heerenzaal en het terras in de tuin bieden u een unieke kans om op onvergetelijke wijze uw bijeenkomst of samenzijn te laten plaatsvinden. Door de diversiteit in zalen kunt u hier zowel met kleinere als grotere gezelschappen ideaal terecht. In de alom bekende Toren van het Hof van Sonoy kunt u terecht voor een bijzonder sfeervol diner tot 4 personen.

Uw huwelijk, receptie of bedrijfsfeest in Alkmaar viert u in De Heeren van Sonoy

Een bijzondere gelegenheid dient op een bijzondere plek te worden gevierd....

Trouwfeest of huwelijksjubileum in Alkmaar? Uw trouwerij of huwelijksjubileum viert u in het Restaurant De Heeren van Sonoy op een onvergetelijke manier. In het prachtige oude klooster willigen wij graag in overleg uw wensen in op de voor u zo bijzondere dag. Uw trouwerij is bij het Restaurant De Heeren van Sonoy zeerzeker een succes. Bij mooi weer is het natuurlijk mogelijk om gebruik te maken van het terras. Op die manier kunt u op een prachtige wijze invulling geven aan uw bijzondere gebeurtenis. U heeft de keuze uit een breed scala van hapjes, buffetten en menu's. Wij spreken graag uw persoonlijke wensen met u door om samen met u tot een optimaal resultaat te komen.

Bedrijfsfeest of zakelijke bijeenkomst in Alkmaar? De Heeren van Sonoy is graag uw gastheer tijdens uw bedrijfsfeest in Alkmaar, relatiedag of anders in te vullen zakelijke bijeenkomst. Door het grote aantal zalen en daardoor de flexibele capaciteitsmogelijkheden, is Restaurant De Heeren van Sonoy voor uw bedrijfsfeest een werkelijk perfecte keuze. Wilt u een volledig verzorgde feestavond met entertainment, aankleding, of acteurs? Uw bedrijfsfeest organiseert u in Restaurant De Heeren van Sonoy altijd op een professionele en prettige wijze. Tijdens uw bedrijfsfeest, receptie of zakelijke bijeenkomst in Restaurant De Heeren van Sonoy heeft u de keuze uit diverse hapjes, buffetten en menu's die we graag in overleg met u afstemmen.

Informeert u bij Restaurant De Heeren van Sonoy naar de uitgebreide verrassende en inspirerende mogelijkheden.
Graag verzorgen wij een gepast voorstel voor u, waarin al uw wensen in overleg worden ingepast.

Heeren van Sonoy
Hof van Sonoy 1
1811 LD ALKMAAR
Telefoon: 072-5121222

info@heerenvansonoy.nl

www.heerenvansonoy.nl

 

Restaurant De Heeren van Sonoy Alkmaar
De Heeren van Sonoy feestlocatie Alkmaar

Trouwfeest

Home

Trouwfeest

Trouwlocatie

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Trouwvervoer

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland