Feest ideeën Feest tips
4FEEST

Home | Trouwfeest

Trouwfeest Noord-Brabant

Op 4Feest.nl vindt u mooie trouwfeest locaties in Brabant en bruiloft feestlocaties in Brabant voor uw trouwfeest in de provincie Noord-Brabant.
U wilt een onvergetelijke trouwdag organiseren en ervoor zorgen dat iedereen het prima naar zijn zin heeft tijdens deze bijzondere happening.
De feest organisatoren die in deze rubriek worden gepresenteerd, bieden goed verzorgde trouwarrangementen en feestconcepten aan om een onvergetelijk feest
met uw gasten te beleven. Het team van 4Feest.nl wenst u een fantastisch trouwfeest in Limburg!

Trouwfeest

Trouwfeest

Trouwfeest locatie

Trouwfeest locatie

Trouwfeest aan boord

Trouwfeest op het water

Strandfeest

Trouwfeest op het strand

Kasteel Henkenshage / Aubergerie de Leesthoeve - prachtige trouwfeest locaties Brabant


Kasteel Henkenshage is het mooiste Kasteel van Brabant en Aubergerie de Leesthoeve een prachtige 18e eeuwse boerderij met een prachtige binnenplaats, beide zijn sprookjesachtige trouwlocaties, waar het Burgerlijk huwelijk zowel binnen als buiten voltrokken kan worden.

Deze locaties beschikken over drie prachtige zalen. Om Uw bruiloft helemaal compleet te maken, slaapt U bij ons in de zeer romantische bruidsuite.
Het Kasteel heeft een capaciteit tussen de 20 en de 600 personen en Aubergerie de Leesthoeve heeft een capaciteit tussen de 20 en de 400 personen.
De lokaties zijn altijd exclusief voor uw gasten gereserveerd en zijn voorzien van onze voortreffelijke catering service en party catering.

La Casserole exclusieve partycatering verzorgt op deze locaties diverse soorten ontvangsten, zoals; huwelijksfeesten, themafeesten, seminars, productpresentaties, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, galafeesten, vergaderingen of recepties.

Trouwlocatie
Feestlocatie Eeckaerde
Partycentrum

La Casserole exclusieve party catering
Centraal informatienummer: 0499-37.55.37

info@la-casserole.nl

La Casserole

 

Kasteel Henkenshage Trouwfeest locatie Brabant

 


 

Trouwlocatie Het Ketelhuis - sfeervolle locatie voor uw trouwfeest in Eindhoven


Gelegen aan de Boschdijk in Eindhoven bevindt Het Ketelhuis zich in een rustige omgeving, buiten het drukke centrum van Eindhoven.

Deze locatie is dan ook uitermate geschikt om heerlijk tot rust te komen, zowel in Het Ketelhuis zelf als op het prachtige terras.

Ook beschikt Het Ketelhuis over meer dan voldoende gratis parkeergelegenheden voor u en uw gasten.

De sfeervolle trouwfeest locatie Het Ketelhuis is geschikt voor al uw feesten en partijen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een op maat gemaakt personeelsfeest, diner, vergaderingen, productpresentatie, themafeest of familiebijeenkomst.

Het Ketelhuis
Doctor Poletlaan 45
5626 NC Eindhoven
Tel. 0499-375537

Trouwlocatie Het Ketelhuis

 

Het Ketelhuis trouwfeest locatie Eindhoven

 


 

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw B.V. - varende trouwfeest locatie in de Biesbosch


Wij zijn een party-rondvaartbedrijf dat rondvaarten organiseert in en om één van de meest unieke natuurgebieden van ons land; “Nationaal park de Biesbosch”.

Dagje uit in de Biesbosch! Het hele jaar door kunnen gezelschappen bij ons terecht voor dagtochten en arrangementen!
Een gezellig dagje Biesbosch of omgeving.

De vertrektijden, duur van de tocht, op- en afstapplaats en de verzorging zijn in onderling overleg te bespreken. Zowel voor grote als kleinere gezelschappen hebben wij een gevarieerd programma.

Wij zetten de mogelijkheden voor u op een rijtje:

Arrangementen voor een dagje uit in de Biesbosch
Buiten de onderstaande mogelijkheden bieden wij een legio aan arrangementen. De arrangementen variëren van een dagprogramma tot een all-in-arrangement met de nodige hapjes en drankjes. Er zijn enkele arrangementen die al vanaf 10 personen kunnen worden gereserveerd. De overige beginnen vanaf 20 personen.

Schip privé
Wilt u net iets anders organiseren dan één van de arrangementen, dan bestaat er ook de mogelijkheid om een schip af te huren voor uw gezelschap alléén. U kunt datum, tijdstip op- en afstapplaats zelf bepalen. Ook de catering aan boord is flexibel.

Vaarprijzen worden graag telefonisch medegedeeld. Ook kunt u het offerteformulier op de website invullen.

Twee uur durende afwisselende rondvaart door de Biesbosch
Vertrek vanaf de Zilvermeeuwsteigers in Drimmelen voor een onvergetelijke tocht door een prachtig natuurgebied. Bij deze tochten kunt u eventueel verzorging bestellen. Hierbij denken wij aan koffie met gebak, bittergarnituur of een lunch. De lunch is te bestellen vanaf 20 personen.
De afvaarttijden kunnen in onderling overleg bepaald worden.

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw BV
Biesboschweg 2
4924 BB Drimmelen
T 0162-68 26 09

info@zilvermeeuw.nl

www.zilvermeeuw.nl


 

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw Biesbosch
Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw Brabant

 


 

Kasteel Heeswijk Bernheze - trouwfeest locatie, regio ’s-Hertogenbosch


Enigszins verscholen in het bosrijke Brabantse land tussen 's-Hertogenbosch en Eindhoven ligt het formidabele Kasteel Heeswijk.
De voormalige waterburcht uit de 11e eeuw staat er na de meest recente restauratie karakteristieker en fraaier bij dan ooit tevoren en toont zich, al naar gelang de lichtval, ieder seizoen net weer even van een andere kant. Hij verandert - ongemerkt haast - telkens van kleur.

Het indrukwekkende en tegelijkertijd intieme Kasteel Heeswijk is de uitgelezen historische locatie voor het vieren van een feest.
Het kasteel biedt gastvrijheid, inspiratie en ruimte aan gezelschappen van 5 tot 250 personen. Warm hart van alle exclusieve feestelijke ontmoetingen, partijen en recepties zijn de stijlvolle Keldergewelven van het kasteel.

Huwelijkssluiting
Trouwen in een kasteel. Het is een droom die uitkomt in Kasteel Heeswijk en begint met de plechtige ceremonie in de stijlvolle Wapenzaal. De Gemeente Bernheze heeft de Wapenzaal van Kasteel Heeswijk als officiële trouwlocatie aangewezen.
De intieme en stijlvolle ruimte biedt plaats aan 60 tot 80 huwelijksgasten. De verstilde ambiance en de prachtige akoestiek dragen in niet geringe mate bij aan het indrukwekkende karakter van jullie huwelijkssluiting.

Een exclusief feest, receptie of diner
Wat is er mooier als je na de huwelijkssluiting door de grote deuren naar buiten komt en dan op de binnenplaats je bruidstaart en champagne klaar ziet staan. Je hele trouwfeest op één locatie biedt veel voordelen. Binnen onze muren kunnen wij een volledig verzorgd programma bieden voor maximaal 250 mensen.
Of jullie nu kiezen voor een gezellige middagborrel en een intiem diner of voor een spetterend feest of misschien wel alles, het wordt tot in de puntjes verzorgd.

Tel. 0413-292352

info@kasteelheeswijk.nl

www.kasteelheeswijk.nl


 

Kasteel Heeswijk feestzalen Brabant
Kasteel Heeswijk feestlocatie Brabant

 


 

Kasteel Geldrop - trouwfeest locatie in Geldrop-Mierlo, omgeving Eindhoven


Kasteel Geldrop is de meest stijlvolle trouwlocatie van de gemeente Geldrop-Mierlo.

Het kasteel met het omliggende prachtige 130-jaar oude park vormt het decor van nostalgie, rust en romantiek. De plek spreekt tot de verbeelding en is mede daardoor erg geliefd bij bruidsparen uit het hele land.

Op Landgoed Kasteel Geldrop kun je elkaar het jawoord geven in de romantische appelboomgaard, onder de eeuwenoude bomen, in het sprookjesachtige kasteel of in een van de mooie zalen van de Kasteelhoeve. Tijdens je grote dag kun je toasten in de sfeervolle Oranjerie, je prachtige bruidstaart aansnijden in een van de stijlkamers van het Kasteel, barbecuen op het met kaarslicht verlichte terras en de liefde tot in de vroege uurtjes vieren met je vrienden en familie in de Pronkzaal. De mooiste dag van je leven beleef je tijdens je huwelijksdag op Landgoed Kasteel Geldrop!

Uw huwelijk wordt door één van buitengewoon ambtenaren voltrokken in de sfeervolle trouwzaal, voorheen de salon van de baron en barones. Daarnaast kunt u op het kasteel uw gehele bruiloft vieren of een deel daarvan, al dan niet in combinatie met uw huwelijkssluiting. Als u kiest voor Kasteel Geldrop, kiest u voor de verschillende zalen en stijlkamers die uw champagnetoast, diner, receptie of uw bruiloftsfeest een bijzonder en intiem cachet geven.

Wij nodigen u uit om onze locatie te komen bekijken en met ons uw voorkeuren te bespreken, zodat wij, samen met u uw trouwdag tot een unieke feestdag kunnen maken.

Tel.: 040 7874561

E-mail: info@kasteelgeldrop-evenementen.nl

Website: www.kasteelgeldrop.nl


 

Kasteel Geldrop feestlocatie Brabant
Kasteel Geldrop trouwlocatie Brabant

Trouwfeest

Home

Trouwfeest

Trouwlocatie

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Trouwvervoer

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland