Feest ideen Feest tips
4FEEST

Home | Landgoed

Landgoed Zeeland

Op een landgoed trouwen en feesten in Zeeland? Op 4Feest.nl vindt u een landgoed trouwlocatie in Drenthe en een landgoed feestlocatie waar u een
fantastische bruiloft of een spetterend feest kunt laten organiseren. De sfeervolle evenementen locaties die in deze rubriek worden gepresenteerd, bieden u
tevens de ambiance om een sfeervol familiefeest, een spectaculair bedrijfsfeest, een bijzondere produktpresentatie of een  gezellig personeelsfeest te vieren.
Het team van 4Feest.nl wenst u een grandioos feest of evenement op het door u gekozen landgoed in de provincie Zeeland.

Trouwlocatie

Landgoed trouwlocatie Zeeland

Feestlocatie

Landgoed feestlocatie Zeeland

Personeelsfeest

Personeelsfeest in Zeeland

Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeesten in de provincie Zeeland

Fletcher Landgoed Hotel Renesse - feestlocatie, trouwen op een landgoed, feestzalen, restaurant, hotel


Landgoed Hotel Renesse is gelegen op Landgoed Moermond. Het landgoed bestaat uit een 45 hectare groot fraai grondgebied met daarop het sfeervolle hotel waar u prinsheerlijk overnacht en het klassieke Slot Moermond op 300 meter afstand van het hotel. Hier bevinden zich verschillende zalen voor alle mogelijke zakelijk of feestelijke aangelegenheden.

Zodra u op het landgoed bent is het haast niet meer voor te stellen dat het levendige centrum van de badplaats Renesse aan Zee zich slechts op een steenworpafstand bevindt. Het is een oase van rust en ruimte. Dit in combinatie met de diversiteit van bos, gras- en rietvelden en waterpartijen en de aanwezigheid van wilde dieren, zoals damherten, reen, fazanten, buizerds, reigers, hazen, konijnen en verschillende vogelsoorten, maken het landgoed tot een bijzonder natuurgebied. Het is dan ook een beschermd gebied.

Slot Moermond

Het intieme Slot Moermond met haar prachtige, brede oprijlaan en mooie slotgracht, stamt oorspronkelijk uit de 13de eeuw.
Het slot wordt omarmd door het landgoed Moermond, een beschermd natuurgebied van 43 hectare en omringd door een authentieke slotgracht.

Het slot met haar unieke ambiance wordt beschikbaar gesteld voor besloten gelegenheden, zoals bruiloften, feesten en zakelijke bijeenkomsten. Het slot heeft zowel op de begane grond als op de 1e en 2e etage diverse zalen beschikbaar voor feestelijke of zakelijke aangelegenheden. Het slot is tevens officile trouwlocatie. Overnachten kan in het sfeervolle Landgoed Hotel, dat zich op 300 meter op hetzelfde landgoed bevindt.

Onze medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden.

44 comfortabele hotelkamers, waarvan 19 met terras en uitzicht over het landgoed
Sfeervol la carte restaurant
Gezellig terras
Sauna, jacuzzi en dompelbad
8 multifunctionele feest- en vergaderzalen
(Elektrische) fietsverhuur
Gratis wifi en parkeergelegenheid
17e eeuws Slot voor bruiloften en partijen


Tel: +31(0)111-46 17 88

info@fletcherlandgoedhotelrenesse.nl

www.fletcherlandgoedhotelrenesse.nl

 

Fletcher Landgoed Hotel Renesse
Fletcher Landgoed Hotel Renesse trouwlocatie

Landgoed

Home

Landgoed

Feestlocatie

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Trouwlocatie

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland