Feest ideeŽn Feest tips
4FEEST

Home | Landgoed

Landgoed Noord-Brabant

Op een landgoed trouwen en feesten in Brabant? Op 4Feest.nl vindt u een landgoed trouwlocatie in Brabant en een landgoed feestlocatie waar u een
fantastische bruiloft of een spetterend feest kunt laten organiseren. De sfeervolle evenementen locaties die in deze rubriek worden gepresenteerd, bieden u
tevens de ambiance om een sfeervol familiefeest, een spectaculair bedrijfsfeest, een bijzondere produktpresentatie of een gezellig personeelsfeest te vieren.
Het team van 4Feest.nl wenst u een grandioos feest of evenement op het door u gekozen landgoed in Noord-Brabant.

Trouwlocatie

Landgoed trouwlocatie Noord-Brabant

Feestlocatie

Landgoed feestlocatie Brabant

Personeelsfeest

Personeelsfeest in Brabant

Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeesten in de provincie Noord-Brabant

Kasteel Henkenshage / Aubergerie de Leesthoeve - sprookjesachtige trouwlocaties en feestlocaties


Kasteel Henkenshage is het mooiste Kasteel van Brabant en Aubergerie de Leesthoeve een prachtige 18e eeuwse boerderij met een prachtige binnenplaats, beide zijn sprookjesachtige trouwlocaties, waar het Burgerlijk huwelijk zowel binnen als buiten voltrokken kan worden.

Deze locaties beschikken over drie prachtige zalen. Om Uw bruiloft helemaal compleet te maken, slaapt U bij ons in de zeer romantische bruidsuite.
Het Kasteel heeft de capaciteit tussen de 20 en de 600 personen en Aubergerie de Leesthoeve heeft de capaciteit tussen de 20 en de 400 personen.
De locaties zijn altijd exclusief voor uw gasten gereserveerd en zijn voorzien van onze voortreffelijke catering service en party catering.

La Casserole exclusieve catering service en partycatering verzorgt op deze locaties diverse soorten ontvangsten, zoals; huwelijksfeesten, themafeesten, seminars, productpresentaties, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, galafeesten, vergaderingen of recepties.

Huwelijk Bruiloft
Partycentrum
Feestlocatie Eeckaerde

La Casserole exclusieve party catering
Centraal informatienummer: 0499-37.55.37

info@la-casserole.nl

Locaties La Casserole


 

Kasteel Henkenshage trouwlocatie feestlocatie

 


 

Trouwlocatie Het Ketelhuis - sfeervolle feestlocatie in een rustige omgeving in Eindhoven


Gelegen aan de Boschdijk in Eindhoven bevindt Het Ketelhuis zich in een rustige omgeving, buiten het drukke centrum van Eindhoven.

Deze locatie is dan ook uitermate geschikt om heerlijk tot rust te komen, zowel in Het Ketelhuis zelf als op het prachtige terras.

Ook beschikt Het Ketelhuis over meer dan voldoende gratis parkeergelegenheden voor u en uw gasten.

De sfeervolle feestlocatie Het Ketelhuis is geschikt voor al uw feesten en partijen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een op maat gemaakt personeelsfeest, diner, vergaderingen, productpresentatie, themafeest of familiebijeenkomst.

Het Ketelhuis
Doctor Poletlaan 45
5626 NC Eindhoven
Tel. 0499-375537

Trouwlocatie Het Ketelhuis


 

Het Ketelhuis trouwlocatie Eindhoven

 


 

Kasteel Heeswijk - feestlocatie tussen Den Bosch en Eindhoven, groepen 5 - 250 personen


Enigszins verscholen in het bosrijke Brabantse land tussen 's-Hertogenbosch en Eindhoven ligt het formidabele Kasteel Heeswijk.
De voormalige waterburcht uit de 11e eeuw staat er na de meest recente restauratie karakteristieker en fraaier bij dan ooit tevoren en toont zich, al naar gelang de lichtval, ieder seizoen net weer even van een andere kant. Hij verandert - ongemerkt haast - telkens van kleur.

Historisch, feestelijk en veelzijdig

Het indrukwekkende en tegelijkertijd intieme Kasteel Heeswijk is de uitgelezen historische locatie voor het vieren van een feest.
Het kasteel biedt gastvrijheid, inspiratie en ruimte aan gezelschappen van 5 tot 250 personen. Warm hart van alle exclusieve feestelijke ontmoetingen, partijen en recepties zijn de stijlvolle Keldergewelven van het kasteel.

Het Koetshuis: Sfeervol vergaderen in stijl

U betreedt Kasteel Heeswijk via de poort van de voorburcht. Direct wordt u opgenomen in een historische omgeving waar rust, stijl en stilte heersen. Maar ook dynamiek en een tijdloos soort energie. Een inspirerende voedingsbodem voor inzichten en prestaties. Bij binnenkomst door de kasteelpoort ziet u aan uw linkerhand het Koetshuis van Kasteel Heeswijk.

Vergader- en trainingsfaciliteiten
Met de ingebruikname van het gerestaureerde Koetshuis, beschikt Kasteel Heeswijk over voortreffelijke vergader-en trainingsfaciliteiten, congres- en presentatieruimtes. Het markante Koetshuis kent een rijke geschiedenis en leent zich met meerdere kamers, elk met een heel eigen ambiance en aankleding - en natuurlijk een prachtig uitzicht over de kasteeltuin en de rest van het historische complex - uitstekend voor bijeenkomsten voor groepen van 8 tot 50 personen. Indien de kamers van het Koetshuis gecombineerd worden met het gebruik van de Wapenzaal, de Ridderzaal of de Portrettenzaal, is Kasteel Heeswijk in staat zakelijke bijeenkomsten van groepen tot 80 personen te equiperen.

Tel. 0413-292352

info@kasteelheeswijk.nl

www.kasteelheeswijk.nl

 

Kasteel Heeswijk feestzalen Brabant
Kasteel Heeswijk feestlocatie Brabant

 


 

Koetshuis Anneville Ulvenhout - trouwen op het landgoed Anneville, trouwlocatie gemeente Breda


Trouwen in een mooie landelijke omgeving, goed bereikbaar en voorzien van ruime parkeergelegenheid. Dat kan in het koetshuis op het landgoed Anneville.

Het sluiten van het huwelijk vindt plaats in onze grote zaal, waar ruimte is voor grote groepen
genodigden, maar die ook ingericht kan worden voor kleine gezelschappen, zonder dat u in de ruimte ‘verdwijnt’.

Na afloop bestaat er in onze achterzaal of (bij mooi weer) op het terras gelegenheid tot feliciteren, al dan niet met een kop koffie of het aansnijden van de taart.

Het Koetshuis is geen locatie voor de receptie, diner of huwelijksfeest.

Koetshuis Anneville kan uitsluitend worden bezocht op afspraak. Een bezichtiging kan ook 's avonds of in het weekeinde plaats vinden als u dat beter uit komt. Wij maken graag kennis met u.

Telefoonnummer 076-5653318
Telefoonnummer b.g.g. 076-5612711

info@koetshuisanneville.nl

www.koetshuisanneville.nl

 

Koetshuis Anneville trouwlocatie gemeente Breda
Koetshuis Anneville trouwen in Ulvenhout

Landgoed

Home

Landgoed

Feestlocatie

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Trouwlocatie

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland