Feest ideeën Feest tips
4FEEST

Home | Landgoed

Landgoed Gelderland

Op een landgoed trouwen en feesten in Gelderland? Op 4Feest.nl vindt u een landgoed trouwlocatie in Drenthe en een landgoed feestlocatie waar u een
fantastische bruiloft of een spetterend feest kunt laten organiseren. De sfeervolle evenementen locaties die in deze rubriek worden gepresenteerd, bieden u
tevens de ambiance om een sfeervol familiefeest, een spectaculair bedrijfsfeest, een bijzondere produktpresentatie of een  gezellig personeelsfeest te vieren.
Het team van 4Feest.nl wenst u een grandioos feest of evenement op het door u gekozen landgoed in Gelderland.

Trouwlocatie

Landgoed trouwlocatie Gelderland

Feestlocatie

Landgoed feestlocatie Gelderland

Personeelsfeest

Personeelsfeest Gelderland

Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeesten in de provincie Gelderland

Villa Sonsbeek - landgoed feestlocatie Arnhem, trouwlocatie, zalen, van 2 tot 350 personen


Een monumentaal pand, met een schilderachtig en magnifiek uitzicht over een even monumentaal park en de stad Arnhem.

Bovenop de Hartjesberg staat Villa Sonsbeek, in de volksmond ook “Witte Villa” of “Huis Sonsbeek” genoemd. In 1744 gebouwd en sinds 2000 een prachtige plek om u en de uwen heerlijk te laten verwennen. Een perfecte plek om na een lange wandeling in het mooiste stadspark van Nederland, te genieten van een lekker kopje koffie, goed glas wijn of een verfrissend biertje.
Onze onlangs vernieuwde lunch- en dinerkaart zullen zeker tot de verbeelding spreken, dus laaft u zich aan al het heerlijks dat onze keukenbrigade te bieden heeft.

Villa Sonsbeek leent zich eveneens uitstekend voor het organiseren van een feestelijk samenzijn. Dus bent u binnenkort jarig, wilt u gaan trouwen, of heeft u iets anders te vieren? En heeft u thuis de ruimte niet, of geen zin in de rompslomp die het allemaal met zich meebrengt? Reserveer dan een van de stijlvol aangeklede ruimtes in Villa Sonsbeek. Wij kunnen de lunch, borrel, diner of feestavond volledig naar uw wensen verzorgen.

Ook voor uw zakelijke bijeenkomsten bent u bij Villa Sonsbeek aan het juiste adres! Wij beschikken over compleet ingerichte zalen; te reserveren van 2 tot 350 personen.

Graag tot ziens in Villa Sonsbeek!

Website: www.villasonsbeek.nl

 

Villa Sonsbeek trouwlocatie Arnhem

 


 

Slot Doddendael Ewijk - feestlocatie, nabij Nijmegen, congres, productpresentatie, personeelsfeest


Restaurant en locatie voor partijen

Slot Doddendael is een middeleeuws kasteeltje, dat vlakbij Nijmegen is gelegen in het mooie Land van Maas en Waal. In het slot is een à la carte lunchrestaurant gevestigd, maar ook is het een locatie voor feesten en partijen. Omringd door een slotgracht waaromheen lisdodden groeien, is het slot een sfeervolle en prachtige plek voor al uw zakelijke evenementen of privé partijen van brunch tot bruiloft, feestavond, vergadering, diner, conferentie of presentatie van 10 tot 500 personen.

Zoekt u de perfecte locatie voor uw partij, die bovendien goed bereikbaar is en voorzien is van een groot gratis parkeerterrein? Slot Doddendael is the place to be.

Slot Doddendael biedt de zakelijke gast alle faciliteiten en ruimte, of het nu gaat om een overlegmoment tijdens de lunch of om het organiseren van een vergadering, congres of presentatie. Door de goede bereikbaarheid en vele faciliteiten voor de zakelijke gast – wireless internet en voldoende gratis parkeergelegenheid – is Slot Doddendael uitermate geschikt als vergaderlocatie voor het houden van vergaderingen en congressen van 10 tot 225 personen.

Ook productpresentaties, personeelsfeesten en recepties tot 650 personen zijn goed mogelijk op het Slot.

De omliggende tuin, de binnenplaats en de weilanden bieden volop mogelijkheden om uw evenementen buiten te organiseren. Ook is het mogelijk om het Slot geschikt te maken voor grotere aantallen gasten door tenten neer te zetten en de binnenplaats te overkappen. Voor nadere informatie kunt u altijd contact opnemen.

Website: www.doddendael.nl

 

Slot Doddendael feestlocatie Gelderland

 


 

Kasteel Ophemert - Exclusieve landgoed feestlocatie, regio Tiel, Waardenburg en Geldermalsen


Kasteel Ophemert met haar prachtige tuinen is de ideale plek voor een belangrijke festiviteit.

Het kasteel is exclusief te reserveren. Of het nu om een familiefeest, trouwfeest of een belangrijke bedrijfs ontvangst gaat, het landgoed staat in zijn geheel voor u klaar.

En wat natuurlijk heel fijn is dat we slaapgelegenheid hebben tot 34 personen.

Door de gunstige ligging tussen Zaltbommel, Den Bosch, Waardenburg en Geldermalsen is deze locatie breed toegankelijk.


Personeelsfeest bedrijfsfeest Gelderland

Kasteel Gelderland

Kasteel Trouwen


 

Kasteel Ophemert Landgoed feestlocatie
Kasteel Ophemert bij nacht

 


 

Slot Loevestein Poederoijen - feestlocatie, regio Zaltbommel, evenementenlocatie tot 1000 gasten


Slot Loevestein ligt op een unieke plek. Waar Maas en Waal samenkomen en Gelderland, Brabant en Zuid-Holland elkaar raken. In dit oer-Hollandse rivierenlandschap liet ridder Dirc Loef van Horne in 1361 zijn kasteel bouwen. Niet de schoonheid van het gebied, maar de strategische ligging bepaalde zijn keuze. De plek was ideaal voor verdediging en om tol te heffen; dat was dan ook precies wat er gebeurde.

Loevestein heeft daarna altijd een militaire functie gehad. Als Staatsgevangenis waar Hugo de Groot uit ontsnapte in een boekenkist en onderdeel van de Hollandse Waterlinie. Juist door dit militaire verleden is het gebied rond Loevestein één van de minst verstoorde cultuurlandschappen van Nederland. Een unieke plek waar natuur en cultuur elkaar versterken.

Een historisch en stijlvol feest of evenement

Personeelsfeest, receptie, diner, huwelijksfeest, vergadering of zakelijke presentatie, in Slot Loevestein ontvangt u uw gasten altijd in stijl. Het middeleeuwse kasteel en de 17e eeuwse vesting met de unieke ligging in een natuurgebied is de perfecte setting voor ieder evenement. Door een combinatie van zalen is Slot Loevestein geschikt voor evenementen tot 1.000 gasten.
Er zijn 350 eigen parkeerplaatsen en een aanlegsteiger voor diverse boten.

Website: www.slotloevestein.nl

 

Slot Loevestein feestlocatie Gelderland

Landgoed

Home

Landgoed

Feestlocatie

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Trouwlocatie

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland