Feest ideeŽn Feest tips
4FEEST

Home | Landgoed

Landgoed Noord-Holland

Op een landgoed trouwen en feest vieren in Noord-Holland? Op 4Feest.nl vindt u een landgoed trouwlocatie in Noord-Holland en een landgoed feestlocatie
waar u een fantastische bruiloft of een spetterend feest kunt laten organiseren. De sfeervolle evenementen locaties die in deze rubriek worden gepresenteerd,
bieden u tevens de ambiance om een sfeervol familiefeest, een spectaculair bedrijfsfeest, een bijzondere produktpresentatie of een  gezellig personeelsfeest te
vieren. Het team van 4Feest.nl wenst u een grandioos feest of evenement op het door u gekozen landgoed in Noord-Holland.

Trouwlocatie

Landgoed trouwlocatie Noord-Holland

Feestlocatie

Landgoed feestlocatie Noord-Holland

Personeelsfeest

Personeelsfeest

Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeesten

Kasteel-Museum Sypesteyn - landgoed trouwlocatie Loosdrecht, receptie, diner, intiem feest


De intimiteit van het kasteel en de prachtige inrichting van de Lage Zaal met zeventiende-eeuwse meubelen en portretten maken voor veel bruidsparen Sypesteyn tot de romantische locatie bij uitstek voor de voltrekking van hun huwelijk. Deze trouwzaal biedt plaats aan maximaal 50 gasten. Daarnaast kan op vrijwel elke ‘plek’ in tuin of bos worden getrouwd.

Het terras voor het kasteel biedt exclusieve mogelijkheden voor receptie, diner en intiem feest (tot 150 personen).
Ook beschikken wij over feestelijke plekken in het park voor uw receptie (tot 40 personen) Hiervoor kunt u contact opnemen met onze cateraar Spoon op Sypesteyn (06-47238516). Mochten de weersomstandigheden niet rooskleurig zijn, dan kunnen er in overleg tenten worden gehuurd.

Tevens is het mogelijk om diner of receptie in de gewelfde theehuiskelder (tot 30 personen) of in de Lage Zaal (trouwzaal) te laten plaatsvinden (tot 40 personen).

De tuinen van het kasteel zijn eveneens in oude stijl aangelegd met vele bijzondere boomsoorten, een slottuin en een doolhof. Deze tuinen lenen zich uitstekend voor het maken van een zeer romantische trouwreportage. Indien er op het kasteel getrouwd wordt, krijgt het bruidspaar de gelegenheid om de trouwreportage gratis in de tuinen van het kasteel te maken. Voor de bruiloftsgasten is het mogelijk om een rondleiding door het museum te volgen, bijvoorbeeld gedurende de bruidsreportage.

Kasteel-Museum Sypesteyn
Nieuw Loosdrechtsedijk 150
1231 LC Loosdrecht
Tel. 035-5823208

info@sypesteyn.nl

www.sypesteyn.nl

 

Kasteel Museum Sypesteyn Loosdrecht

Landgoed

Home

Landgoed

Feestlocatie

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Trouwlocatie

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland