Feest ideeŽn Feest tips
4FEEST

Home | Landgoed

Landgoed Utrecht

Op een landgoed trouwen en feesten in Utrecht? Op 4Feest.nl vindt u een landgoed trouwlocatie in Drenthe en een landgoed feestlocatie waar u een
fantastische bruiloft of een spetterend feest kunt laten organiseren. De sfeervolle evenementen locaties die in deze rubriek worden gepresenteerd, bieden u
tevens de ambiance om een sfeervol familiefeest, een spectaculair bedrijfsfeest, een bijzondere produktpresentatie of een  gezellig personeelsfeest te vieren.
Het team van 4Feest.nl wenst u een grandioos feest of evenement op het door u gekozen landgoed in de provincie Utrecht.

Trouwlocatie

Landgoed trouwlocatie Utrecht

Feestlocatie

Landgoed feestlocatie Utrecht

Personeelsfeest

Personeelsfeest in Utrecht

Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeesten in de provincie Utrecht

Slot Zeist - sprookjesachtig decor, zalen, recepties, conferenties, huwelijksfeest, evenementen ...


Slot Zeist is een ideale plek voor een vorstelijk feest, een romantisch huwelijk of een belangrijke vergadering met aanzien.
De elegante stijlkamers en de grandeur van het Slot vormen een sprookjesachtig decor voor al uw evenementen.
Bovendien ligt Slot Zeist in een prachtige, bosrijke omgeving. Een mooie plek om met uw gasten een wandeling of een fietstocht door Utrechtse Heuvelrug te maken.

Exclusieve recepties, conferenties en feestelijke evenementen van allure vinden in Slot Zeist een goed onderkomen.
De verschillende slotzalen bieden plaats aan 8 tot 150 mensen, met een totale capaciteit van 1.250 personen.

Bij een sfeervolle ambiance hoort een exquise culinaire verzorging. Voor elk moment van de dag kunnen wij een passende invulling bieden, geheel afgestemd op uw wensen. Tijdens uw zakelijke bijeenkomst kunt u gebruik maken van de vele culinaire mogelijkheden. Wilt u filevrij vergaderen, denk dan eens aan een ontbijtbijeenkomst. Of een middagvergadering met aansluitend een borrel of onvergetelijk diner in een van de stijlzalen.

Wij nodigen u graag uit de mogelijkheden te bekijken en hopen u snel te mogen begroeten in Slot Zeist.

Website: www.slotzeist.com


 

Slot Zeist

 


 

Hofstede de Beesde Bunnik - landgoed met een rijke historie, stijlvolle ambiance voor uw feest of bruiloft ...


Hofstede de Beesde is een landgoed uit de 15e eeuw met een rijke historie. Deze historie is voelbaar in alle ruimtes van de prachtige locatie; waar door het handhaven van oorspronkelijke kenmerken de authentieke uitstraling bewaard is gebleven.
In het interieur zijn de prachtige weldaad en oude glorie voelbaar; klassieke elementen in warme contrasten. En voorzien van alle moderne gemakken. Hofstede De Beesde is goed toegankelijk voor minder validen en heeft een invalidentoilet.

Een stijlvolle en sfeervolle ambiance, waar het aangenaam vertoeven is; mede door de goede bereikbaarheid en ruime parkeervoorziening met maar liefst 200 gratis parkeerplaatsen. Kiest u voor eenvoud? Of voor culinaire hoogstandjes? U kunt zelfs met onze eigen Bentley arriveren op het landgoed. Of varend over de Kromme Rijn. Voor elke gelegenheid wordt een pakket op maat met u samengesteld.

Hofstede de Beesde heeft een fantastische keuken, flexibele ruimtes, verrassende mogelijkheden in entertainment en vriendelijke bediening voor al uw zakelijke wensen. En natuurlijk ook voor een sfeervolle receptie, jubileum, bruiloft of familiefeest.

Website: www.debeesde.nl

 

Hofstede De Beesde Bunnik

Landgoed

Home

Landgoed

Feestlocatie

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Trouwlocatie

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland