Feest ideen Feest tips
4FEEST

Home | Landgoed

Landgoed Friesland

Op een landgoed trouwen en feesten in Friesland? Op 4Feest.nl vindt u een landgoed trouwlocatie in Friesland en een landgoed feestlocatie waar u een
fantastische bruiloft of een spetterend feest kunt laten organiseren. De sfeervolle evenementen locaties die in deze rubriek worden gepresenteerd, bieden u
tevens de ambiance om een sfeervol familiefeest, een spectaculair bedrijfsfeest, een bijzondere produktpresentatie of een gezellig personeelsfeest te vieren.
Het team van 4Feest.nl wenst u een grandioos feest of evenement op het door u gekozen landgoed in Friesland.

Trouwlocatie

Landgoed trouwlocatie Friesland

Feestlocatie

Landgoed feestlocatie Friesland

Personeelsfeest

Personeelsfeest in Friesland

Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeesten in de provincie Friesland

Landgoed De Klinze Oudkerk - landgoed trouwlocatie in Aldtsjerk, hotel, evenementenlocatie in Friesland


In Friesland, op deze prachtige locatie in Oudkerk, vlakbij Leeuwarden gelegen, ligt Landgoed De Klinze – Hampshire Classic.
In ons 4-sterren hotel kunt u in alle rust comfortabel overnachten. De Klinze is een sfeervol landgoed waar onze medewerkers gastvrijheid graag koppelen aan luxe en een ontspannen ambiance.

Landgoed De Klinze biedt vele mogelijkheden, u kunt heerlijk dineren in ons restaurant, ontspannen bij "Beauty & Wellness De Klinze", uw complete huwelijksdag vieren of vergaderen in alle rust en ruimte. Ook beschikken wij over een kosteloze, ruime parkeergelegenheid.

Uw complete huwelijksdag
De ruim 350 jaar oude state is sinds 1997 Huis Der Gemeente, waardoor het mogelijk is uw huwelijk op Landgoed De Klinze te laten voltrekken. U kunt hierbij kiezen uit n van de sfeervolle trouwzalen die de state rijk is. Ook voor uw kerkelijke inzegening kunt u bij De Klinze terecht, aangezien het pittoreske kerkje van Oudkerk op loopafstand ligt.
Bruidsparen komen niet alleen naar Landgoed De Klinze om te trouwen, maar verblijven de gehele dag of zelfs een heel weekend op deze romantische trouwlocatie om samen met hun familie en vrienden deze onvergetelijke huwelijksdag te vieren.

Zakelijke bijeenkomsten
Landgoed De Klinze is tevens de ideale locatie voor uw vergadering, training, conferentie of productpresentatie. De rustige en gemoedelijke sfeer van het landgoed en haar omgeving, lenen zich bij uitstek voor een zakelijke bijeenkomst.
De vergaderzalen zijn ruim, van alle audiovisuele gemakken voorzien en hebben allen veel direct daglicht. U hoeft zich geen zorgen te maken over het parkeren van uw auto, het hotel beschikt over een zeer ruime kosteloze parkeergelegenheid.
De vergaderzalen zijn ruim en hebben allen veel direct daglicht, de grootte varirend tussen de 35m2 en 100m2. Elk van deze ruimtes kunnen in iedere gewenste opstelling worden klaargezet passend bij de gelegenheid en het aantal personen.Uiteraard kunnen wij allerlei audiovisuele apparatuur voor u verzorgen en kunt u gebruik maken van ons WiFi netwerk. In Bistro Hoatske kunt u genieten van een lunch en in Restaurant Roodbaert kunt u de dag met een heerlijk diner afsluiten. Steden als Leeuwarden, Dokkum, Heerenveen en Drachten goed te bereiken, maar ook Amsterdam is binnen 90 minuten bereikbaar. Het hotel beschikt over haar eigen parkeerfaciliteiten dus ook daar hoeft u zich niet om te bekommeren.

Website: www.klinze.nl

 

Landgoed De Klinze Friesland
Landgoed De Klinze trouwlocatie

 


 

Landgoed Glinstra State Burgum - zalen, huwelijksfeest, familiefeest, bedrijfsfeest, 10 - 300 personen


Het rustig gelegen Landgoed Glinstra State is een karakteristieke horecagelegenheid in een authentiek park te midden van de friese wouden.

Wij beschikken over een groot terras met daarnaast een jeu de boules baan welke een prominente plaats inneemt in het park. Als gast kunt u hier in alle rust "een balletje opgooien".

De monumentale State, daterend uit 1855, biedt u tal van mogelijkheden voor zowel binnen als buitenactiviteiten waarbij wij uitsluitend op reservering werken. Naast Landgoed Glinstra State staat nog de tuinderswoning uit vervlogen tijden welke nog steeds wordt bewoond.

Landgoed Glinstra State beschikt over 7 sfeervolle zalen voor grote en kleine gezelschappen (10 tot 300 personen) voor o.a. een huwelijksfeest, familiefeest, seminar, babyborrel, familiereunie, vergadering etc.

De benedenverdieping is rolstoel vriendelijk en op de ruime gratis parkeerplaats achter het gebouw, is een invalideparkeerplaats aanwezig.

U hebt de beschikking over een eigen zaalruimte en indien mogelijk houden we rekening met uw inrichtingswensen.

Uw tuinfeest, barbecue, bedrijfsfeest wordt gegarandeerd een succes.

Uw gastheer/gastvrouw zijn de gehele dag voor u aanwezig.

Website: www.landgoedglinstrastate.nl

 

Landgoed Glinstra State feestlocatie Burgum

 


 

Landgoed Zofier Nieuweschoot - Friese boerderij, landgoed trouwlocatie, groepen tot 100 personen


Stelt u zich voor dat u uw gasten ontvangt in onze Friese monumentale boerderij te midden van een indrukwekkende collectie kunst. Ongetwijfeld een spraakmakende en onderscheidende entourage voor uw vrienden of relaties. Landgoed ZoFier biedt de mogelijkheid om de galerieruimte en de beeldentuin te gebruiken voor formele en informele bijeenkomsten.

In de galerieruimte, op het terras of in de tuin vindt u alle ruimte om uw programma in te vullen zoals u dat wilt. ZoFier heeft contacten met een aantal uitstekende cateraars die uw bijeenkomst kunnen verzorgen. Voor andere wensen en ideen voor de invulling van uw programma denken wij graag met u mee. Zo kunt u bijvoorbeeld uw programma aanvullen met een lezing van of sessie met een van onze kunstenaars.

Landgoed ZoFier is zeer goed bereikbaar voor uw gasten.
Vanuit bijvoorbeeld Utrecht of Amsterdam bent u in de regel in 5 kwartier ter plaatse.

U kunt Landgoed ZoFier als toplocatie bijvoorbeeld huren voor:

huwelijk
vergadering
lezingen
feestelijke borrels
trainingen
seminars

Trouwen op Landgoed ZoFier

Trouwen te midden van een indrukwekkende kunstcollectie

Landgoed ZoFier is een aantal dagen per week beschikbaar als exclusieve trouwlocatie.

Onze karakteristieke Friese boerderij en de imposante collectie kunst bieden een unieke entourage voor een bijzondere dag. Ontvang uw gasten in een monumentale kop-hals-rompboerderij te midden van het werk van de top van de Nederlandse figuratieve kunst. ’s Zomers kunt u tevens de beeldentuin gebruiken voor uw huwelijksvoltrekking of uw receptie.

Landgoed ZoFier werkt samen met een aantal uitstekende cateraars om uw bruiloft te verzorgen.

Onze galerie biedt ruimte aan groepen tot 100 personen.

Informeert u naar de mogelijkheden bij info@zofier.nl of op telefoonnummer 0513 681616.

Website: www.zofier.nl

 

Landgoed ZoFier trouwen Heerenveen
Landgoed ZoFier trouwlocatie Heerenveen

Landgoed

Home

Landgoed

Feestlocatie

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Trouwlocatie

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland