Feest ideeŽn Feest tips
4FEEST

Home | Landgoed

Landgoed Groningen

Op een landgoed trouwen en feesten in Groningen? Op 4Feest.nl vindt u een landgoed trouwlocatie in Groningen en een landgoed feestlocatie waar u een
fantastische bruiloft of een spetterend feest kunt laten organiseren. De sfeervolle evenementen locaties die in deze rubriek worden gepresenteerd, bieden u
tevens de ambiance om een sfeervol familiefeest, een spectaculair bedrijfsfeest, een bijzondere produktpresentatie of een gezellig personeelsfeest te vieren.
Het team van 4Feest.nl wenst u een grandioos feest of evenement op het door u gekozen landgoed in Groningen.

Trouwlocatie

Landgoed trouwlocatie Groningen

Feestlocatie

Landgoed feestlocatie Groningen

Personeelsfeest

Personeelsfeest in Groningen

Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeesten in de provincie Groningen

Landgoed Fraeylemaborg - landgoed trouwlocatie in Slochteren voor ongeveer 40 gasten


De Fraeylemaborg te Slochteren is gelegen op een landgoed dat in hoofdzaak dateert uit de 19e eeuw. Het park is aangelegd in Engelse landschapsstijl. Hierbij zijn restanten van de formele barokke aanleg bewaard gebleven, zoals de karakteristieke middenas.
Op het voorterrein staat het schathuis waarin nu een restaurant is gevestigd. Er tegenover staat het koetshuis, momenteel in gebruik als galerie. Achter het koetshuis staat de orangerie waarin de kuipplanten ’s winters onderdak vinden.
De borg werd in de middeleeuwen als steenhuis gesticht en groeide uit tot een imponerend gebouw met invloedrijke bewoners.
De laatste adellijke bewoners verkochten de borg in 1972 aan de Gerrit van Houten Stichting. Na restauratie werd de Fraeylemaborg museum.

Naast stijlkamers worden er ook vertrekken benut voor exposities. De Grote Zaal wordt gebruikt voor concerten en ontvangsten, terwijl de Kleine Zaal in gebruik is als trouwzaal.
In de Fraeylemaborg worden jaarlijks zo’n 200 huwelijken gesloten. Dit betreft alle huwelijksvoltrekkingen vanuit de gemeente Slochteren en daarnaast een ruim aantal zogenaamde gasthuwelijken. Vanuit het hele land kiezen bruidsparen deze fraaie locatie voor hun “grote dag”. De huwelijksvoltrekkingen vinden plaats in de Kleine Zaal van de borg, een mooi vertrek met grote vensters die uitzicht geven op het park. Een groot staatsieportret van Queen Mary Stuart uit 1691 hangt boven de haard. In dit vertrek is plaats voor ongeveer 40 gasten.

Website www.fraeylemaborg.nl

Op loopafstand van de huwelijksvoltrekking in de Fraeylemaborg een bruisend bruiloftsfeest organiseren? Op loopafstand van de borg van een besloten huwelijksdiner genieten? Op loopafstand van de borg een huwelijksfotoreportage maken?
Dat kan allemaal bij Restaurant De Boerderij.
U hoeft niet samen met alle gasten naar diverse locaties te rijden, alle mogelijkheden zijn op Landgoed Fraeylema aanwezig.
Dat is uniek maar bovenal wel zo relaxed en gemakkelijk.

Wij bieden u volop mogelijkheden om "de mooiste dag van uw leven" compleet te maken. Wat dacht u van:
* champagneontvangst;
* het verzorgen van de bruidstaart;
* een huwelijksdiner geheel naar uw wensen;
* wandelen in het Fraeylemabos, 20 hectare groot, ingericht naar de prachtige romantische Engelse landschapsstijl;
* bruidsreportage in het Fraeylemabos;
* een bruiloftsfeest tot in de puntjes verzorgd.

Website www.de-boederij.net

 

Landgoed Fraeylemaborg Slochteren

Landgoed

Home

Landgoed

Feestlocatie

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Trouwlocatie

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland