Feest ideeŽn Feest tips
4FEEST

Home | Restaurant

Restaurant Utrecht

Gezellige kindvriendelijke restaurants en familierestaurants in de provincie Utrecht voor het vieren van uw feest vindt u op 4Feest.nl.
De restaurants bieden arrangementen om een fantastisch familiefeest, een sfeervolle bruiloft, een gezellig personeelsfeest of andere speciale gebeurtenis met
heerlijke gerechten, pannenkoeken en buffetten te vieren. Ook als u een dagarrangement voor uw uitje wilt boeken, zijn er restaurants die leuke activiteiten
voor uw gezelschap kunnen organiseren. Het team van 4Feest.nl wenst u een heerlijk uitje in een kindvriendelijk restaurant in de provincie Utrecht!

Zaalverhuur

Restaurant zaalverhuur Utrecht

Buffetten

Buffetten restaurant Utrecht

Feestarrangementen

Feestarrangementen in de provincie Utrecht

Familiefeestje

Familiefeestje in Utrecht

De Kabouterhut Amersfoort - kindvriendelijk pannenkoekenhuis, kipspecialiteiten restaurant


De Kabouterhut, gelegen naast Dierenpark Amersfoort, is zowel een pannenkoekenhuis als een kipspecialiteitenrestaurant.

De Middeleeuwse Partykelder is zeer geschikt voor recepties, borrels, bruiloften, feesten en partijen. De Kabouterhut biedt u de mogelijkheid om geheel in sfeer van de gelegenheid uw middag/avond aan te vangen of af te sluiten met een feestelijke maaltijd.

Ook buiten onze menukaarten om kunnen wij alles voor u klaar maken. Wat dacht u van een uitgebreide koffietafel of een heerlijk zelf samen te stellen lunch buffet.
In overleg met onze chef-kok stellen wij een 3, 4 of 5 gangen diner met u samen. Uiteraard in combinatie met een heerlijk bijpassend wijnarrangement. Eten wat u zelf lekker vindt.

Het kan natuurlijk zijn dat de situatie er om vraag dat er te weinig tijd is om een compleet diner te genieten. Dan is een buffet een uitstekende optie. U kunt zef kiezen wat u allemaal in het buffet wilt hebben en in overleg met onze kok het buffet samenstellen uit al onze buffetsuggesties. Zo kunt u kiezen voor een totaal buffet, maar ook voor een voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten buffet.

Bourgondisch tafelen geheel passend bij onze middeleeuwse kelder. Een stevige groentesoep, paling pellen en aansluitend het betere kluifwerk van kip, het varken en het lam. Afgesloten wordt met fruit, taart en slagroom. Geheel in een fantastische ambiance. Natuurlijk kunnen wij dit alles compleet maken met een goed verzorgd wijnarrangement.

Uiteraard kunt u bij uw lunch of diner ook gebruik maken van onze menukaarten.

Voor de kinderen kunnen er kinderfeestjes worden georganiseerd.

Website: www.kabouterhut.nl


 

De Kabouterhut restaurant Amersfoort

Restaurant

Home

Dinnershow

Restaurant

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Themafeest

Themarestaurant