Feest ideeŽn Feest tips
4FEEST

Home | Restaurant

Restaurant Gelderland

Kindvriendelijke restaurants en familierestaurants in Gelderland voor het vieren van uw feest vindt u op 4Feest.nl. De restaurants bieden arrangementen
om een fantastisch familiefeest, een sfeervolle bruiloft, een gezellig personeelsfeest of andere speciale gebeurtenis met heerlijke gerechten en buffetten te vieren.
Ook als u een dagarrangement voor uw uitje wilt boeken, zijn er restaurants die leuke activiteiten voor uw gezelschap kunnen organiseren
Het team van 4Feest.nl wenst u een heerlijk uitje in Gelderland!

Zaalverhuur

Restaurant zaalverhuur Gelderland

Buffetten

Buffetten restaurant Gelderland

Feestarrangementen

Feestarrangementen Gelderland

Familiefeestje

Familiefeestje Gelderland

De Pannenkoekenboot ® - pannenkoeken eten in Nijmegen, varen, ballenbak aan boord, kinderfeestjes


Of je nou kiest voor gezellig ťťn of meerdere uren varen en ondertussen genieten van onze overheerlijke pannenkoeken... kinderen zijn altijd welkom aan boord op de Pannenkoekenboot!

Veiligheid staat voorop!
Belangrijk voor ouders om te weten is dat de bemanning van de Pannenkoekenboot veiligheid van de kinderen hoog in het vaandel draagt. Dit betekent dat er geen lage relingen of gevaarlijke openingen zijn. Bovendien is er altijd toezicht aan boord en let de bemanning extra op de veiligheid bij het in- en ontschepen van de passagiers.

Versieren maar!
Op onze reuze-versiertafel staan de lekkerste dingen voor het versieren van de mooiste pannenkoekencreaties. Van zoet tot hartig. Van fel roze tot donkerbruin. Zonde om op te eten maar wel onweerstaanbaar lekker! Weet je nog niet wat je gaat maken? Dan kun je ook eerst de mooiste pannenkoek tekenen met de potloden en kleurplaten die op elke tafel staan.

Ballenbak aan boord!
Speciaal voor de jongere gasten is in het ruim een scheepslading vol met gekleurde ballen te vinden. In totaal maar liefst 15.000! Je kunt de kinderen daar rustig in rond laten dobberen terwijl je zelf nog van je pannenkoeken geniet.

Kinderfeestje?
Iedere woensdagmiddag is er een extra lange, 2Ĺ uur durende kinderfeestjesvaart speciaal voor de jarige Job en alle vriendjes. Naast pannenkoeken die je helemaal zelf mag versieren met allerlei lekkernijen, is er voor iedereen een ijsje en limonade.
Verder kunnen de kleintjes worden geschminkt, ze kunnen kleuren en spelen in de ballenbak. Kortom, geen minuut verveling.

De Pannenkoekenboot is een initiatief van rederij Tonissen, sinds jaar en dag de organisator van allerlei rondvaarten, dagtochten en varende feesten op de Nederlandse rivieren.

Tel. 024 - 360 12 62

nijmegen@pannenkoekenboot.nl

www.pannenkoekenboot.nl

 

De Pannenkoekenboot kinderfeestje Nijmegen
De Pannenkoekenboot Nijmegen ballenbak

Restaurant

Home

Dinnershow

Restaurant

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Themafeest

Themarestaurant