Feest ideeën Feest tips
4FEEST

Home | Restaurant

Restaurant Noord-Holland

Kindvriendelijke restaurants en familierestaurants in Noord-Holland voor het vieren van uw feest vindt u op 4Feest.nl. De restaurants bieden
arrangementen om een fantastisch familiefeest, een sfeervolle bruiloft, een gezellig personeelsfeest of andere speciale gebeurtenis met heerlijke gerechten en
buffetten te vieren. Ook als u een dagarrangement voor uw uitje wilt boeken, zijn er restaurants die leuke activiteiten voor uw gezelschap kunnen organiseren
Het team van 4Feest.nl wenst u een heerlijk uitje in Noord-Hollland!

Zaalverhuur

Restaurant zaalverhuur Noord-Holland

Buffetten

Buffetten restaurant Noord-Holland

Feestarrangementen

Feestarrangementen Noord-Holland

Familiefeestje

Familiefeestje Noord-Holland

Haddock Amsterdam - kindvriendelijk restaurant aan het IJ, groepen, kinderfeestjes


Haddock Amsterdam, de gemoedelijke, kindvriendelijke maar toch ook zakelijke plek aan het IJ! Een unieke plek waar het heerlijk vertoeven is in het gezellige restaurant of op het grote terras met uitzicht op het water. Even weg uit de drukte van de stad of weg van de drukke snelweg. Voor de kinderen is er van alles te beleven, zowel binnen als buiten zodat papa en mama ook heerlijk kunnen ontspannen tijdens hun bezoek in ons restaurant . Door de ligging en de indeling van het restaurant leent Haddock zich uitermate voor zowel feestelijke als ook zakelijke groepen en partijen.

Wij hebben een speciale kinderkamer, de professor Zonnebloem zaal, in Haddock waar kinderen naar hartelust ongestoord kunnen spelen of knutselen met de daarvoor bestemde spulletjes. Ieder zondag wordt hier vanaf 14 uur geknutseld onder begeleiding van een medewerker van Haddock. Ook zal er op bepaalde dagen een film vertoond worden op de televisie.

Het is in Haddock ook mogelijk om een kinderfeestje te houden. Er kan worden gekozen uit diverse Oud Hollandse spelletjes of een Bootcamp variant. Er is uiteraard de mogelijkheid om poffertjes en taart te eten. Zelf een taart meebrengen kan ook!

Tel. 020-6633315

Website: http://haddockamsterdam.nl

 

Haddock Amsterdam restaurant aan het IJ

 


 

Hard Rock Café Amsterdam - restaurant, feestlocatie, privé feest, bedrijfsfeest, kinderfeestje


Het Hard Rock Café is een wereldwijd begrip waarvoor u de landsgrenzen niet meer over hoeft.
Als u eens wilt weten hoe een hamburger of Ceasar salade echt hoort te smaken, dan hoeft u niet verder te zoeken.
We love all, serve all en hebben naast burgers een uitgebreide variatie aan gerechten, van salades tot steaks en van nachos tot pasta’s. En vergeet niet ruimte over te houden voor één van onze heerlijke desserts!

Het Hard Rock Café is niet alleen een restaurant met Amerikaanse porties en vriendelijke bediening, maar tevens een museum waar u pronkstukken vindt van verscheidene grote sterren, zoals de jurk van Madonna en het spijkerjack van Bruce Springsteen.

Kinderen zijn van harte welkom en kunnen rekenen op een mooie kleurplaat. Natuurlijk kunt u hier ook uw verjaardag vieren of zelfs ruimtes afhuren voor een speciale gelegenheid.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 020 - 523 76 25 of amsterdam_sales@hardrock.com.

Zie ook: www.hardrock.com

 

Hard Rock Café Restaurant Amsterdam

Restaurant

Home

Dinnershow

Restaurant

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Themafeest

Themarestaurant