Feest ideeŽn Feest tips
4FEEST

Home | Restaurant

Restaurant Groningen

Op 4Feest.nl vindt u gezellige kindvriendelijke restaurants en familierestaurants in Groningen voor het vieren van uw feest. De restaurants bieden
arrangementen om een fantastisch familiefeest, een sfeervolle bruiloft, een gezellig personeelsfeest of andere speciale gebeurtenis met heerlijke gerechten
en buffetten te vieren. Ook als u een dagarrangement voor uw uitje wilt boeken, zijn er restaurants die leuke activiteiten voor uw gezelschap kunnen organiseren
Het team van 4Feest.nl wenst u een heerlijk uitje in de provincie Groningen!

Zaalverhuur

Restaurant zaalverhuur Groningen

Buffetten

Buffetten restaurant Groningen

Feestarrangementen

Feestarrangementen in de provincie Groningen

Familiefeestje

Familiefeestje in Groningen

Indoorstrand Binn’npret - familiedag activiteiten en familie-arrangementen in de stad Groningen


Indoorstrand Binn’npret is bij uitstek geschikt voor familiefeesten, neven en nichten dagen, verjaardagen, bruiloften, vrijgezellenfeeeseten etc. Het besloten karakter van het Indoorstrand maakt dat bij feesten waarbij ook kinderen betrokken zijn de ouders volledig aan het feest kunnen deelnemen zonder zich zorgen te maken over de kinderen.

De programma`s die wij kunnen samenstellen voor particulieren kunnen variŽren van zeer sportieve aangelegenheden tot workshops gecombineerd met eten.

Workshops
Steeds vaker kreeg Indoorstrand Binn`npret in de afgelopen jaren groepen, die naast de sportieve activiteiten die wij organiseren, een activiteit wilden die meer op ontspanning en cultuur gericht was. Wij hebben gezocht naar workshops die op een of andere manier een link hadden met strand en zon.
Vaak combineren onze gasten een workshop met eten dat aansluit bij het thema van de dag, bv. een Afrikaanse djembť workshop in combinatie met een Afrikaanse BBQ, een salsa workshop met een Mexicaans buffet. Ook is het mogelijk om de workshop te combineren met een of meerdere van de andere activiteiten die wij aanbieden in Groningen.

Eten op het strand
Binn`npret biedt de mogelijkheid om na tijdens of voor een activiteit iets te doen aan de inwendige mens, dit kan in de vorm van een drankje aan onze bar, maar ook in de vorm van een compleet buffet. Het eten kan variŽren van een ontbijt, lunch of brunch tot een compleet buffet incl. salades, stokbrood etc. tot een broodje hamburger of een borrelhap. Onze gasten kunnen van hun maaltijd genieten op het indoor of outdoor terras, of op het bordes op de tweede verdieping met uitzicht over de volleybalvelden. Soms hebben de groepen de voorkeur om op het strand een hapje te doen, ook dat is geen probleem want in een oogwenk is het ook mogelijk om op het strand een terras te creŽren.

Beachparty
Voor het organiseren van feesten op indoorstrand Binn`npret hanteren wij geen vaste arrangementen. Voor ieder feest zijn de wensen verschillend, vandaar dat we voor ieder feest een nieuw draaiboek maken. De feesten die we organiseren varŽren van Afrikaanse bruiloften, feesten met live muziek, themafeesten, salsa party`s tot swingfeesten op het strand.

Indoorstrand Binn'npret
Ulgersmaweg 52
9731 BV Groningen

Tel: 050-549 76 99
Mob: 06 -15055322/ 06-50670178

info@indoorstrand.nl

www.indoorstrand.nl

 

Indoorstrand Binn'npret Groningen
Indoorstrand Binnenpret familiedag Groningen

 


 

’t Pannekoekschip - lekker pannenkoeken eten op een zeilklipper, kinderfeestjes, in de stad Groningen


In het gezellige centrum van Groningen ligt ’t Pannekoekschip, een origineel getuigde 2-mast zeilklipper, gebouwd in 1908.
Met z’n 43 meter lengte en z’n trotse 23 meter hoge masten is de “Verandering” ťťn van de grootste klippers ooit gebouwd in Nederland. Met z’n machtige zwaarden en het prachtige lofwerk op de boeg ligt hij nu te pronken aan het gezellige Schuitendiep in de stad Groningen met in zijn 350 tons ruimen een gezellig pannenkoekenrestaurant.

Met z’n nostalgische interieur is ’t Pannekoekschip de ideale gelegenheid voor uw uitstapje, verjaardagspartijtje of gezelschap.
Uit onze originele menukaart kunt u een keuze maken uit meer dan 100 soorten ambachtelijk gebakken pannekoeken.

’s Zomers hebben wij een uitgebreid terras met een prachtig uitzicht op het Schuitendiep.

www.pannekoekschip.nl

 

Pannekoekschip Groningen

Restaurant

Home

Dinnershow

Restaurant

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Themafeest

Themarestaurant