Feest ideeŽn Feest tips
4FEEST

Home | Restaurant

Restaurant Flevoland

Op 4Feest.nl vindt u gezellige kindvriendelijke restaurants en familierestaurants in Flevoland voor het vieren van uw feest. De restaurants bieden
arrangementen om een fantastisch familiefeest, een sfeervolle bruiloft, een gezellig personeelsfeest of andere speciale gebeurtenis met heerlijke gerechten
en buffetten te vieren. Ook als u een dagarrangement voor uw uitje wilt boeken, zijn er restaurants die leuke activiteiten voor uw gezelschap kunnen organiseren
Het team van 4Feest.nl wenst u een heerlijk uitje in Flevoland!

Zaalverhuur

Restaurant zaalverhuur Flevoland

Buffetten

Buffetten restaurant Flevoland

Feestarrangementen

Feestarrangementen in de provincie Flevoland

Familiefeestje

Familiefeestje in Flevoland

Restaurant Partycentrum “De Voorst” Kraggenburg - pannenkoekhuis “De Strooppot”, speelpark


De plek waar lekker eten, vermaak en genieten van de natuur ideaal samen gaan!

Midden in het oudste bos van Flevoland vindt u ons multifunctioneel partycentrum voor zowel zakelijke als privť gelegenheden.

Pannenkoekhuis "De Strooppot " bevindt zich in ťťn van de partyzalen van partycentrum "De Voorst". De ruimte is gezellig ingericht en biedt ruimte aan circa 40 personen. Zowel kleine als grote gezelschappen kunnen bij ons terecht. Op de kaart heeft men keuze uit minimaal 30 soorten pannenkoeken. Alle pannenkoeken worden vers gebakken.
Proef eens onze speciale pannenkoeken & wereldpannenkoeken of de pannenkoek van de maand. Ook serveren wij glutenvrije en lactosevrije pannenkoeken. Op onze toetjeskaart staan lekkere desserts zoals : warme wafels, sorbets , koffie specialiteiten en vele andere lekkernijen.
In de Strooppot is standaard een kleine speelhoek met o.a. krijtborden , klein speelgoed , DVD en kleurplaten met kleurpotloden. Tijdens de wintermaanden staan er op bepaalde dagen ook Oud Hollandse spelen opgesteld.

Huwelijksfeesten
Onze vele mogelijkheden en ideeŽn voor een geslaagde dag bespreken wij graag in een vrijblijvend gesprek. Voor zowel kleine als grote groepen zijn er volop mogelijkheden, onze zalen zijn flexibel in te delen. Voor een receptie heeft de zaal een capaciteit van circa 180 personen. Voor een feest met dansvloer kunt u met circa 150 personen terecht in onze bruiloftzaal.

Familiedagen en groepsuitjes
Complete dagarrangementen waarin lekker eten, vermaak en genieten van de natuur centraal staan. Voor de kinderen is er een groot speel- en doepark met o.a. skelterbaan en kabelbaan.

Verjaardagen
Als er iets te vieren valt, dan moet dat goed gebeuren! Wij verzorgen uw feest tot in de details en u hoeft zich geen zorgen te maken over de organisatie van deze heugelijke dag, u zult terug kijken op een feest om nooit te vergeten!

Kraamfeesten
Het zijn altijd hectische tijden als er een baby is geboren in de familie. Laat ons de zorgen van het kraamfeest uit handen nemen en nodig uw gasten uit in ons partycentrum. Wij zorgen voor een prettige ambiance, waarin we u en uw gasten perfect ontvangen en verwennen. Mogelijkheden: ontvangst met beschuit met muisjes, geboortetaart, versiering van de zaal, spelactiviteiten voor kinderen, entertainment voor kinderen (bijv. clown).

Verdere activiteiten o.a.
Midgetgolfbaan 18 holes
Klootschieten
Steppen
Jeu des boules
Natuurwandelingen e.v.a.

Tevens bestaat de mogelijkheid voor een overnachting in onze luxe groepsaccommodatie.
Een groep kan in overleg een eigen zaal/ruimte reserveren.

Het bedrijf is centraal gelegen in het land, en goed te bereiken met auto en openbaar vervoer.

T 0527 25 24 83

Kijk voor onze arrangementen op onze internetsite: www.devoorst.nl.

 

Restaurant Partycentrum De Voorst
Partycentrum De Voorst restaurant & zalen

 


 

’t Pannekoekschip Almere-Haven - pannenkoeken eten in Almere, kinderfeestjes vanaf 5 kinderen


Lekker pannenkoeken eten doen mensen al vanaf grootmoeders tijd. Gezellig met de kinderen of met vrienden of collega's.
't Pannekoekschip in Almere-Haven nodigt u van harte uit om eens gezellig met ons mee te komen eten.

Een gezellig gedekte tafel versierd met slingers en ballonnen

Kinderfeestje
Met vriendjes en/of vriendinnetjes pannenkoeken eten op ’t Pannekoekschip is pas echt een feest!
De kinderen krijgen ranja met een rietje. De jarige krijgt een piratenhoed op en wordt uitgenodigd in het kombuis om samen met de kok een pannenkoek te bakken. Iedereen krijgt een pannenkoek naturel (zelf versieren met stroop of suiker). Daarna is er tijd voor een kleurplaat van 't Pannekoekschip. Als toetje allemaal gezellig een ijsje in een bootje met een zeiltje erop. De jarige krijgt een klein cadeautje. Als de kinderen naar huis gaan mogen ze het bootje en een feestelijke ballon meenemen.

Kinderpiratenbanket (vanaf 5 kinderen)
Zoveel pannenkoeken eten als je maar wilt, gezellig met z'n allen aan tafel met een grote stapel pannenkoeken in het midden. Verder allerlei schaaltjes met lekkere dingen om de pannenkoek te versieren en een lekker glaasje fris erbij. Natuurlijk wordt ook de tafel gezellig gedekt en versierd. Dit feestje eventueel met zeeroversooglap, piratenhoofddoek of clownsneus.


www.pannekoekschip.nl

 

Pannekoekschip Johanna in Almere-Haven

 


 

Steakhouse Wild West - kindvriendelijk themarestaurant in Western sfeer in Almere Haven


Genieten in Western sfeer

Steakhouse Wild West is, nu reeds meer dan 12 jaar, gevestigd in de havenkom van Almere Haven. Vanuit de serre en vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht over het Gooimeer en de havenkom.

Direct bij binnenkomst van het restaurant waant u zich in de sfeer van het Wilde Westen. Ook kinderen vinden de sfeer in ons restaurant erg leuk en zijn van harte welkom. Mede daardoor is Steakhouse Wild West in 2004 verkozen tot meest kindvriendelijke restaurant van Flevoland.

Bij een bezoek aan Steakhouse Wild West bent u er even helemaal tussenuit.

Heeft u iets te vieren of een bedrijfsuitje? Ook met groepen kunt u bij ons terecht.
Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Tel. 036 – 53 156 52 (na 15.00 uur)

Meer informatie vindt u op de website http://steakhousewildwest.com.

 

Steakhouse Wild West Almere

Restaurant

Home

Dinnershow

Restaurant

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Themafeest

Themarestaurant