Feest ideeŽn Feest tips
4FEEST

Home | Restaurant

Restaurant Drenthe

Op 4Feest.nl vindt u gezellige kindvriendelijke restaurants en familierestaurants in Drenthe voor het vieren van uw feest. De restaurants bieden
arrangementen om een fantastisch familiefeest, een sfeervolle bruiloft, een gezellig personeelsfeest of andere speciale gebeurtenis met heerlijke gerechten
en buffetten te vieren. Ook als u een dagarrangement voor uw uitje wilt boeken, zijn er restaurants die leuke activiteiten voor uw gezelschap kunnen organiseren
Het team van 4Feest.nl wenst u een heerlijk uitje in Drenthe!

Zaalverhuur

Restaurant zaalverhuur Drenthe

Buffetten

Buffetten restaurant Drenthe

Feestarrangementen

Feestarrangementen in de provincie Drenthe

Familiefeestje

Familiefeestje in Drenthe

Partycentrum & grill restaurant De Schaapsberg - restaurant in Zandberg (Drenthe/Groningen), 15 - 300 personen


Partycentrum De Schaapsberg is een modern geoutilleerd bedrijf, gelegen in het kleine plaatsje Zandberg.

De Schaapsberg heeft een veelzijdig servicepakket. Wij kunnen u laten kiezen uit meerdere zalen, welke alle zo ingedeeld kunnen worden, dat u altijd in een passende ruimte zit. Kwaliteit, hygiŽne en service krijgen bij ons de grootste aandacht.

Grill Restaurant ’t Dorpsplein
De ruimte, waarin het restaurant bevindt is omgebouwd tot een echt dorpsplein, met o.a. boerderijen, een winkel, een cafť en zelfs met een politiebureau. U kunt hier onder grote bomen en bij het sfeervolle licht van ouderwetse straatlantaarns op immense grills uw vlees bereiden en uw eigen drankje inschenken, tot en met de pilsjes. Tijdens het grillen kunt u gebruik maken van de vele Vlaamse volksspelen. U ben verzekerd van een sportieve en gezellige avond. U kunt voor dit restaurant eventueel ook een keus maken uit een van de andere arrangementen/buffetten.

Dit grillrestaurant is beschikbaar voor gezelschappen van 15 tot 300 personen.

In overleg kunt u onze buffetten (broodbuffet, pannenkoekenbuffet, koude- en warme buffetten, Chinees-Indisch buffet of stampotbuffet) gebruiken voor het samenstellen van een arrangement zoals u dat graag wenst, bijv. een Boerenbuffet, buffet Hollands Vertier of een Las Vegas buffet bij midgetgolf of in onze grillrestaurants/zalen met bijv. Oud Hollandse spellen.

Naast onze standaard arrangementen is een arrangement op maat ook mogelijk. Geheel naar uw wens en smaak en ....

Bijna alles is mogelijk!!

Hopelijk tot ziens in De Schaapsberg.

Website: www.deschaapsberg.nl

 

Partycentrum De Schaapsberg Zandberg Borger

 


 

Familierestaurant Het Erfgoed Pesse - pannenkoekenboerderij, steakhouse, speelhoek, barbecue feesten


Familierestaurant Het Erfgoed, een unieke combinatie van een pannenkoekenboerderij en een steakhouse. Wij bevinden ons aan de rand van het Dwingelderveld, in een sfeervolle boerderij in het dorp Pesse.

Voor de kinderen ligt er altijd een kleurplaat klaar. Ook kunnen ze zich vermaken in de uitgebreide speelhoek, met televisie, arcadekasten en speelgoed. Uzelf kunt genieten van een overheerlijke steak of pannenkoek en een Amerikaans biertje. Oftewel, voor ieder wat wils.

Arrangementen
Heeft u iets te vieren? Voor een personeelsfeest, bruiloft of een partij kunt u bij ons terecht. Wij bieden diverse mogelijkheden om uw feest tot een succes te maken, pannenkoeken- of warme en koude buffetten. Daarnaast beschikken wij over een luxe buitenkeuken, die zich in de zomerse maanden uitstekend leent voor (barbecue) feesten.

Van buffetten tot aan recepties en van verjaardagen tot aan een geweldige barbecue, alles is mogelijk in het Erfgoed.Wij gaan graag met u in gesprek en zullen dan onze uitgebreide mogelijkheden toelichten.

De koffie staat voor u klaar!

Tel. 0528 241 115

Website: www.heterfgoed.nl

 

Familierestaurant Het Erfgoed Pesse

 


 

Restaurant De Huiskamer Ansen - familiedag, familiefeest, workshops, spelletjes, tochten


De gezelligste huiskamer van Drenthe vindt u in Ansen, tussen Ruinen en Dwingeloo

Familiedag in Drenthe
Of het nu gaat om de jaarlijkse familiereŁnie of de verjaardag van opa, onze inzet is om ieder familielid met een grote glimlach aan het einde van de dag uit te zwaaien.
Voor een leuke invulling van uw familie dag organiseren wij klootschieten, diverse workshops en oud Hollandse spelletjes. Dit kunt u aanvullen met een koffietafel, brunch, BBQ, high tea of buffet. U kunt uw familiedag ook nog uitbreiden met een paardenhuifkarrit, solextocht, traktor puzzeltocht, boeren golf, huifkar tocht, klootschieten etc.
U heeft toegang tot een prive terras. De kinderen kunnen bij De 2de Kamer buiten spelen. Een stukje bourgondisch buitenleven achter restaurant De Huiskamer.

Wij nodigen u graag uit voor een kopje koffie en een rondleiding om de vele mogelijkheden te bespreken. Graag maken wij een vrijblijvende offerte voor u.

Een afspraak maken kan via 0522 471280.

Website: www.dehuiskamer.com

 

Familierestaurant De Huiskamer Drenthe

Restaurant

Home

Dinnershow

Restaurant

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Themafeest

Themarestaurant