Feest ideeŽn Feest tips
4FEEST

Home | Paintball - Karten

Paintball-Karten Utrecht

Op 4Feest.nl vindt u de adressen voor een bedrijfsuitje paintball, bedrijfsuitje karten, vrijgezellenfeest paintball, vrijgezellenfeest karten,
kinderfeestje paintball, kinderfeestje karten in de provincie Utrecht. De paintball locaties en kartbanen die in deze rubriek worden gepresenteerd,
bieden u de mogelijkheid een kartarrangement of paintballarrangement samen te stellen eventueel in combinatie met een barbecue of buffet.
Het team van 4Feest.nl wenst u een fantastisch uitje karten of paintball in Utrecht!

Outdoor paintball

Outdoor paintball Utrecht

Outdoor karten

Outdoor karten Utrecht

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest in de provincie Utrecht

Indoor karten

Indoor karten

Kartcircuit Driebergen - outdoor karten in Driebergen, langs de A12 Utrecht - Arnhem


In de groene omgeving van het landelijke gelegen Driebergen ligt vlak langs de rijksweg A12 Utrecht-Arnhem het kartcircuit Driebergen. Het circuit is makkelijk te bereiken en beschikt over voldoende parkeerruimte.

Op ons circuit wordt voornamelijk recreatief gereden hoewel er in groepsverband ook onderlinge competities worden gehouden, compleet met reglementen, start- en finishvlag en een puntentelling.

Kartcircuit Driebergen is zeer flexibel in de mogelijkheden: u kunt alleen komen, samen of in gezinsverband, met verenigingen, partijen of (school-) klassen.

U kunt een paar rondjes komen rijden of bijvoorbeeld een heat van ruim 10 minuten. De baan kan zelfs exclusief voor uw groep worden gereserveerd, per uur, per halve of hele dag. De minimale leeftijd voor het karten is 10 jaar. Kortom KARTING NAAR KEUZE...

Voor groepen verzorgen wij de speciale catering, variŽrend van broodjes, borrelgarnituren tot salades. Wilt u barbecuen op het terras? Wij verzorgen het geheel met keuze uit diverse soorten barbecues (vanaf 20 personen).

Tel. 0343-515278

info@kartbaan.com

www.kartbaan.com

 

Kartcircuit Driebergen karten Utrecht
Kartcircuit Driebergen outdoor karten

 


 

Playpaintball Doorn - paintball in Midden Nederland, groepen vanaf 8 personen, kinderfeestjes 8 - 13 jaar


De nieuwste wapens, een mooie veilige omgeving, professionele begeleiding met ruime ervaring en zeer veel mogelijkheden om uw dag echt onvergetelijk te maken.

Wij heten u graag van harte welkom op ons speelveld in Doorn.

Voor groepen vanaf 8 personen organiseren wij paintball (kleinere groepen in overleg). Als individu of als team gaat u dit strategische spel spelen. Onze paint is geheel milieuvriendelijk en ons veld is geheel afgezet met netten; hierdoor is het speelveld duidelijk herkenbaar en is de veiligheid nog beter gewaarborgd.

Na een goede instructie over gebruik van de wapens en veiligheid tijdens en na het spel gaat u met uw groep eerst “inschieten”, niet op elkaar maar op doelen om zo in het spel trefzeker te zijn. Tijdens het spel loopt er een “marshall” in het veld rond.
Zijn taak is om de veiligheid van de spelers in de gaten te houden en te zorgen voor een “fairplay”.

Na elke speelronde is er tijd om uit te rusten, belevingen uit te wisselen en de tactiek te bespreken met uw team. Natuurlijk kunt u tijdens de pauze een frisdrankje nuttigen.

Jeugdpaintball

Jeugdpaintball is de aanbieder van kinderpaintball in de regio Utrecht. Voor kinderfeestjes van kinderen vanaf 8 tot 13 jaar kunt u voor Paintballen (en meer) bij ons terecht.

Kindvriendelijke wapens, een mooie en veilige omgeving, professionele begeleiding met ruime ervaring en zeer veel mogelijkheden om het kinderpartijtje / feestje echt onvergetelijk te maken.

Wij heten u graag van harte welkom op ons speelveld in Doorn. Voor meer informatie en mogelijkheden nodigen wij u graag uit verder te kijken op onze site.
Voor boekingen neemt u contact met ons op.

Jeugdpaintball is een onderdeel van Playpaintball de paintball aanbieder van Utrecht.

Website: www.playpaintball.nl

 

Playpaintball Doorn Utrecht

Paintball-Karten

Home

Buggy / Quad

Paintball-Karten

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Sportief uitje

Vrijgezellenfeest

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland