Feest ideeŽn Feest tips
4FEEST

Home | Paintball - Karten

Paintball-Karten Limburg

Op 4Feest.nl vindt u de adressen voor een bedrijfsuitje paintball, bedrijfsuitje karten, vrijgezellenfeest paintball, vrijgezellenfeest karten,
kinderfeestje paintball, kinderfeestje karten in de provincie Limburg. De paintball locaties en kartbanen die in deze rubriek worden gepresenteerd,
bieden u de mogelijkheid een kartarrangement of paintballarrangement samen te stellen eventueel in combinatie met een barbecue of buffet.
Het team van 4Feest.nl wenst u een fantastisch uitje karten of paintball in Limburg!

Outdoor paintball

Outdoor paintball Limburg

Outdoor karten

Outdoor karten

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest in de provincie Limburg

Indoor karten

Indoor karten Limburg

Dike Farm Paintball Games Maasbree - paintball in de regio Maas en Peel, dichtbij Venlo


Dike Farm is ťťn van de eerste “Woodland” speelvelden van Nederland. Wij zijn begonnen in 1993 en verheugen ons elk jaar weer in een groeiend spelersaantal. Onze bereikbaarheid en ligging is uniek; 3 minuten van de A67, aan een belangrijk kruispunt van de N277 en N275.

Het speelveld heeft een oppervlakte van 12.000 m≤, speciaal voor “Paintball” aangelegd.
Houten hutten, torens, loopgraven en mangaten zorgen ervoor dat je je lekker kunt uitleven.

Voor dat we beginnen met spelen krijgen de spelers een veiligheidinstructie door onze opgeleide baan marshalls.
In deze instructie wordt de spelers alles duidelijk uitgelegd over de veiligheid, de omgang met het wapen en de verschillende spellen.

Verschillende spelvormen waaronder:

Elimination Game
Capture the flag
Center Flag
Blow up the Bus
Domination
Cayman Caravan
Waterworld

Twee teams bestrijden elkaar in deze verschillende spellen waarbij het er natuurlijk altijd om gaat zoveel mogelijk tegenstanders uit te schakelen met een 'hit' (treffer met verfplek).

Voor een vrijgezellenfeest kunnen wij op aanvraag een extra spel spelen waarbij de vrijgezel in een leuk kostuum wordt gestoken. En deze wordt vervolgens opgejaagd door de genodigde gasten van het vrijgezellenfeest.

Wij spelen al deze spellen natuurlijk onder professionele begeleiding.

Tel. 077-4657250

Website: www.dfpaintball.nl

 

Dike Farm Paintball Limburg
Dike Farm paintball Maasbree

 


 

Euro Indoorkarting & Bowling Swalmen - karten regio Roermond, buffetten, kinderfeestje karten, bowlen


Sport, Spanning & Ontspanning in Optima Forma!

Ontspanning en gezelligheid vormen de belangrijkste ingrediŽnten van een dag bij Euro Indoorkarting Swalmen, het modernste en meest toonaangevende kartcentrum van Zuid Nederland.

Onze accommodatie aan de bosrand van Swalmen beschikt over een schitterend circuit met uitdagende bochten, die het uiterste van mens en materiaal vergen. Maar is ook het decor voor bedrijfsfeesten, bruiloften en andere partijen, waarbij sport, spel en ontspanning op een perfecte wijze worden gecombineerd en de garantie zijn voor een succesvol en weergaloos evenement.

Kinderfeestje Karten in Swalmen, gemeente Roermond
Wil jij een super stoer kinderfeest? Dan ben je bij ons op het goede adres!!
Een minimale lengte van 1.30 cm en een minimum leeftijd van 7 jaar is noodzakelijk voor het gebruik van de karts bij Euro Indoor Karting & Bowling Swalmen.
Deze grootte is belangrijk, zodat de kinderen gemakkelijk de gas- en rempedalen kunnen bedienen.

Duokarts
Verder beschikken wij over een aantal duokarts. Ben je om welke reden dan ook niet in staat zelf in een kart te rijden kun je toch het optimale racegevoel ervaren door mee te rijden in onze speciale duokarts!

Tel. 0475 - 507878

www.euroindoorkarting.com

 

Euro Indoorkarting Bowlen Swalmen

 


 

All in Echt - karten en paintball in Echt, tussen Sittard en Roermond, bowlen, lasergame, zalen, restaurant


All in Echt opende in september 2009 een nieuwe evenementenlocatie ter grootte van maar liefst 5000 m≤. Uitgerust met een spectaculaire kartbaan, (disco) bowlingbaan, lasergame arena, een evenemententerrein met meerdere paintballterreinen en diverse themaruimten. All in Echt biedt hiermee verrassende totaalconcepten voor bedrijfsfeesten, borrels, vergaderingen en presentaties.

Er zijn maar liefst 8 verschillende zalen met elk hun eigen karakter en afmetingen, waardoor ze op diverse manieren te gebruiken zijn. Onder meer een salsa- en grillrestaurant, een grote zaal voor 750 mensen, een brasserie, grand cafť en een foyer, cafťs met een onvervalste Jordaanse of Limburgse sfeer, barbecue-gelegenheid en zes bowlingbanen. Catering, muziek, aankleding en bediening wordt helemaal naar wens verzorgd afgestemd op de groep en de aard van het feest. Ook combinaties met bijvoorbeeld een kartclinic of workshops salsa, percussie of cocktailshaken zijn mogelijk.

Natuurlijk kunt u bij All in Echt ook nog altijd terecht voor een spannende heat karten of een uurtje bowlen op onze discobowling. Op doordeweekse dagen zijn er altijd spectaculaire aanbiedingen. De volledig gethematiseerde kartbaan combineert pittige bochten, een 100 meter lange tunnel, verrassende chicanes met een tweetal flinke rechte stukken en een unieke fly-over van maar liefst 145 meter lang. Tevens wordt er beschikt over kinderkarts en een duokart.

Vragen? Neem vrijblijvend contact op met onze kantoormedewerkers en vraag naar alle mogelijkheden!

Tel. 0475-418900

info@allinecht.nl

www.allinecht.nl

 

All in Echt karten en paintball

Paintball-Karten

Home

Buggy / Quad

Paintball-Karten

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Sportief uitje

Vrijgezellenfeest

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland