Feest ideeŽn Feest tips
4FEEST

Home | Paintball - Karten

Paintball-Karten Overijssel

Op 4Feest.nl vindt u de adressen voor een bedrijfsuitje paintball, bedrijfsuitje karten, vrijgezellenfeest paintball, vrijgezellenfeest karten,
kinderfeestje paintball, kinderfeestje karten in de provincie Overijssel.  De paintball locaties en kartbanen die in deze rubriek worden gepresenteerd,
bieden u de mogelijkheid een kartarrangement of paintballarrangement samen te stellen eventueel in combinatie met een barbecue of buffet.
Het team van 4Feest.nl wenst u een fantastisch uitje karten of paintball in Overijssel!

Outdoor paintball

Outdoor paintball Overijssel

Outdoor karten

Outdoor karten

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest in de provincie Overijssel

Indoor karten

Indoor karten Overijssel

Kartplaza ® Actionworld - karten op een super spannend indoor kart circuit en paintballen in Nijverdal


Anders dan de naam zou doen vermoeden is Kartplaza Actionworld veel meer dan zomaar een indoor-kart centrum.
Natuurlijk beschikken wij over een super spannend circuit, maar er is veel meer dan dat! Stap eens binnen en ontdek het zelf. Geniet terwijl u plaatsneemt in een van onze gezellige bars.

Wees een winnaar als u een heuse Strike gooit in het Mexicaanse “Magic Bowling” centrum of neem een kijkje in the Wild, Wild West bij de spectaculaire LaserGames. Onze nieuwste attractie is “Paintball Arena”. Nu al door kenners uitgeroepen tot ťťn van de mooiste en spectaculairste paintball locaties van Nederland!

Waar iets gevierd wordt, wordt natuurlijk gegeten. Bij Kartplaza Actionworld kunt u al vanaf vier personen gebruik maken van een van de smakelijke schotels of buffetten. Ook als de groepen groter worden, hebben wij diverse arrangementen en buffetten. Hiertoe beschikken wij over diverse zalen voor groepen tot 500 personen.

Kortom Kartplaza Actionworld heeft iedereen wel iets te bieden!

Website: www.kartplaza.nl

 

 


 

Paintball Wierden - paintball arrangementen in Hoge Hexel in de gemeente Wierden


Voordat u besluit om bij ons te komen paintballen kunt u eerst rustig alle informatie doornemen op onze website. Zo hebben wij o.a. een aantal arrangementen voor u samengesteld om uw uitje helemaal compleet te maken. Mocht u na het bezoeken van de website nog vragen hebben, schroom dan niet om ons vrijblijvend te mailen via het contactformulier op onze website. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Paintball is een spel met verfkogels, dat geschikt is voor jong en oud. Het spel duurt gemiddeld twee uur, maar dit is afhankelijk van de groep. Het spel wordt gespeeld in een bosrijke omgeving met vele obstakels zoals pallets, bosjes, bomen, kuilen en zandwanden. Het terrein is in 2007 compleet vernieuwd en spectaculairder dan ooit.

Paintball is ongevaarlijk, mits men zich aan de regels houdt. Daarom zal onder begeleiding van een Marshall dit spel gespeeld worden. Paintball is in zijn meest eenvoudige vorm het beste te vergelijken met het spel vlag veroveren. Men schakelt elkaar uit door een verfbal, afgevuurd door een speciaal voor dit spel ontworpen luchtdrukgeweer.

Paintball is leuk voor jong en oud, en valt onder alle weersomstandigheden goed te spelen.

Website: www.paintballwierden.nl

 

Paintball Wierden Overijssel

Paintball-Karten

Home

Buggy / Quad

Sportief uitje

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Teambuilding

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland