Feest ideeŽn Feest tips
4FEEST

Home | Paintball - Karten

Paintball-Karten Noord-Brabant

Op 4Feest.nl vindt u de adressen voor een bedrijfsuitje paintball, bedrijfsuitje karten, vrijgezellenfeest paintball, vrijgezellenfeest karten,
kinderfeestje paintball, kinderfeestje karten in de provincie Brabant. De paintball locaties en kartbanen die in deze rubriek worden gepresenteerd,
bieden u de mogelijkheid een kartarrangement of paintballarrangement samen te stellen eventueel in combinatie met een barbecue of buffet.
Het team van 4Feest.nl wenst u een fantastisch uitje karten of paintball in Noord-Brabant!

Outdoor paintball

Outdoor paintball Brabant

Outdoor karten

Outdoor karten

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest in de provincie Brabant

Indoor karten

Indoor karten Noord-Brabant

ACE Paintball & Mannenspeeltuin.nl - paintball Bergen op Zoom, activiteiten, tienerfeesten


Paintball is wat we al sinds 1993 doen. Je bent bij ons dus sowieso aan het goede adres voor een geslaagd paintballuitje.
Maar, toen begin 2015 op ons terrein bij Breda de eerste minitank van Nederland werd afgeleverd was de beer los! We hadden en hebben nog zo veel andere leuke ideeŽn voor onze ťchte doelgroep - enthousiaste mannen - dat we gelijk met het arriveren van de minitank besloten een complete tak aan ACE Paintball toe te voegen: mannenspeeltuin.nl.

3 uur ACE paintball + 1 uur Mannenspeeltuin.nl

Wil je een uniek en ludiek dagje regelen voor je vriendenuitje, vrijgezellenfeest, teamuitje of mannenweekend?
Voeg een van onze activiteiten van Mannenspeeltuin.nl toe aan je paintballluitje of combineer er drie in een puur mannenspeeltuinarrangement.

Activiteiten Mannenspeeltuin.nl

ē Minitank rijden
ē Bow Battle (nieuwe hype met handbogen, ook bekend als Archery Tag en Shoot Out)
ē RC-racing met radiografische miniracers
ē Drone schieten met een paintballwapen
ē Crossen door de bossen in een stoere offroad tweepersoonsbuggy

Tienerfeest 10-16 jaar
Onze Mannenspeeltuin en paintballbos lenen zich uitstekend voor een feestje van de jonge mannen (10-16 jaar). Een superarrangement doordeweeks: kinderpaintball + drone schieten (inclusief 100 paintballs) en RC-racen. Eventueel af te sluiten bij onze bijna-buurman - 1,5 km - MC Donalds. Een enthousiaste papa of mama mag uiteraard ook meedoen.

Vragen of reserveren? Bel of mail ons!

T 0164-254484
M 06 54681130

info@acepaintball.nl

www.acepaintball.nl

 

Mannenspeeltuin mini tank rijden Brabant
ACE Paintball Bergen op Zoom

 


 

Kart Centre Roosendaal - karten in Roosendaal, outdoor paintball, arrangementen, kinderfeestjes


Kart Centre Roosendaal is DE locatie voor het verzorgen van een bedrijfs- en groepsuitje, een vrijgezellenfeest, een familiefeest of gewoon om alleen of met vrienden een keer langs te komen.

Voor feesten, vergaderingen en arrangementen kan je ook buiten de reguliere openingstijden bij ons terecht. Bij alle arrangementen ben je alleen met je eigen groep op de baan en is de volledige begeleiding, het gebruik van beschermende kleding, helmen, helmmutsen en de kluisjes inbegrepen.

Ook mindervalide mensen kunnen bij Kart Centre Roosendaal terecht om de atmosfeer van het karten te proeven. Ze moeten dan wel hun armen goed kunnen gebruiken. Voor deze mensen hebben wij een speciaal aangepaste kart klaar staan en er is een invalidentoilet aanwezig.

Karten

Bij Kart Centre Roosendaal rijd je op een technische baan met snelle bochtencombinaties en maak je kennis met het ultieme racegevoel! De baan is uitermate geschikt voor zowel beginnende karters als de iets meer ervaren karters. Tijdens de heat kan je alle tijden volgen op onze modern computer gestuurd scorebord. Achterin op de baan hangt ook nog een scorebord waar alleen de 8 snelste te zien zijn. Vanuit onze horeca is het grote scorebord goed te zien en kunnen alle vrienden of collega’s jouw rondetijden volgen.

Outdoor paintball!

Paintballen kan je ook in Roosendaal op een speciaal aangelegd veld achter de kartbaan. Paintball is een spannend realistisch spel. Groepen vanaf 8 personen kunnen zich lekker uitleven in onze paintball arena. De minimale leeftijd is 18 jaar.
Deelnemers die hun eigen weg kiezen en in het wilde weg gaan schieten zullen het echt niet redden. Door middel van strategie en goede communicatie kun je met je teamgenoten winnen van je tegenstander.

Bij Kart Centre Roosendaal beleef je een spannend evenement waar jij en ook je gasten nog lang over na zullen praten.

Tel. 0165-570777

www.kcr.nl

 

Kart Centre Roosendaal
Kart Centre Roosendaal Brabant

Paintball-Karten

Home

Buggy / Quad

Paintball-Karten

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Sportief uitje

Vrijgezellenfeest

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland