Feest ideeën Feest tips
4FEEST

Home | Workshop

Workshop Overijssel

Workshop in Zwolle, Enschede. op locatie en in een workshop atelier in Deventer, Hengelo, Oldenzaal, Twente ... in Overijssel.
Leuke workshop ideeën en tips voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeest of vriendinnendag in Overijssel vindt u op 4Feest.nl.
De professionele workshopaanbieders die in deze rubriek gepresenteerd worden, bieden u heel veel mogelijkheden om een leuk en gezellig
workshoparrangement samen te stellen. Het team van 4Feest.nl wenst u een inspirerende workshop in Overijssel!

Creatief

Graffiti workshop Overijssel

Beeldend

Workshop creatief Overijssel

Teambuilding

Teambuilding workshop Overijssel

Beauty

Make-up workshop Overijssel

Creatieve workshop in Twente


Dikke Dames schilderen Twenteworkshop klompen pimpen Twente

Bij ons staat, naast hetgeen je maakt, aandacht en gezelligheid, vrolijkheid en ongedwongenheid voorop.
Want we willen je niet alleen met iets moois en een zelf gemaakt 'iets' naar huis laten gaan, maar daarnaast ook met een super goed, vrolijk en fijn gevoel.

Daarnaast kunnen we je iets unieks aanbieden, wat nergens anders kan. Je kunt bij ons ook voor een combinatie van verschillende workshops kiezen. Dus niet iedereen is 'verplicht' dat te gaan doen wat georganiseerd wordt, maar je kunt gewoon binnen je eigen groep een keuze voor een workshop - helemaal naar eigen smaak en wens - maken!

In ons prachtige en gezellige pand in Twente kunnen wij tot maximaal 50 personen ontvangen, echter komen we ook voor groepen vanaf 10 personen bij je op locatie een workshop verzorgen! 


Creatieve workshop Mozaïeken
Volg je eigen ideeën en maak gebruik van alle kleuren tegels en materialen die wij hebben, om zo tot een super leuk mozaiek kunstwerk te komen. Of je nu een schaal, spiegel, huisnummer of dienblad maakt, het is je eigen ontwerp en dat maakt het extra leuk! De workshop kan worden gecombineerd met een High Tea of een lunch.

De kosten voor de Mozaïek workshops zijn 24,50 euro p.p. (duur 3 uur) en dit is 'all in': Koffie, thee, fris, sapje, zoete (zoenen, snoepjes, spekjes) en hartig (chips en nootjes) lekkers voor op tafel en natuurlijk al (en veel keus in) het materiaalgebruik. Hier komen dan alleen nog de kosten voor het voorwerp bij en deze kosten variëren van 3,50 tot 8,00 euro per voorwerp. Natuurlijk mag je zelf ook een voorwerp meenemen en de kosten van de workshop worden dan 27,50 euro per persoon.

Creatieve workshop Porselein schilderen
Je krijgt bij deze workshop een blank servies, wat je zelf kunt samenstellen uit diverse kopjes, borden, theepotten, schaaltjes en mokken, waarna je deze geheel naar eigen smaak en kleur kunt beschilderen met porseleinverf! Maar je kunt de serviesdelen ook gaan pimpen met decopatch, waarbij je met verschillende soorten papier, roosjes en lintjes, ook een super gaaf en origineel eindresultaat krijgt. En ook een combinatie van porseleinverf met decopatch is bij deze workshop mogelijk.


De kosten voor de workshops Porselein schilderen zijn 24,50 euro p.p. (duur 3 uur) en dit is 'all in' en houdt in: Koffie, thee, fris, sapje, zoete (zoenen, snoepjes, spekjes) en hartig (chips en nootjes) lekkers voor op tafel en natuurlijk al (en veel keus in) het materiaalgebruik. Hier komen dan alleen nog de kosten voor het porselein bij en deze kosten variëren van 3,00 tot 8,00 euro. Natuurlijk mag je zelf ook een voorwerp meenemen en de kosten van de workshop worden dan 27,50 euro per persoon 'all in’.

Creatieve workshop Etagère schilderen of pimpen
Je krijgt bij deze workshop een blank servies, samengesteld uit diverse kopjes, borden, schaaltjes en mokken, waarna je deze geheel naar eigen smaak en kleur kunt beschilderen met porseleinverf! Maar je kunt de serviesdelen ook gaan pimpen met decoupage, waarbij je met verschillende soorten papier, behang en eventueel lintjes, ook een super gaaf  en origineel eindresultaat krijgt. Maar natuurlijk is een combinatie van porseleinverf met gebruik van decoupage ook mogelijk bij deze workshop... Gewoon echt super leuk dus!

De kosten voor de workshops Etagère schilderen of pimpen zijn 24,50 euro p.p. (duur 3 uur) en dit is 'all in' en houdt in: Koffie, thee, fris, sapje, zoetigheid bij ontvangst en wat lekkers om tussendoor van te knabbelen voor op tafel en natuurlijk al (en veel keus in) het materiaalgebruik. Hier komen dan alleen nog de kosten voor de etagè re bij en deze kosten variëren van 6,00 euro (2 laags etagère) tot 8,00 euro (3 laags). Natuurlijk mag je zelf ook een voorwerp meenemen en de kosten van de workshop worden dan 27,50 euro per persoon.

Creatieve workshop Armbanden maken (Ibiza en knopen stijl)
Met diverse verschillende knopen, kralen en bedels ga je op elastiek, leer en sieradenkoord verschillende armbanden ontwerpen. Helemaal naar eigen kleur, smaak en invulling.
We gebruiken hierbij verschillende technieken, zodat je aan het einde kunt pronken met een armband, die echt helemaal door jezelf gemaakt en gepimpt is! Alles kan en alles mag en aan het einde ga je in ieder geval weg met zo'n 3 eigen gemaakte armbanden.

De kosten van de workshops Armbanden maken zijn 29,50 euro p.p. (duur 3 uur) en dit is 'all in' en houdt in: Koffie, thee, fris, sapje, zoete (zoenen, snoepjes, spekjes) en hartig (chips en nootjes) lekkers voor op tafel en natuurlijk al (en veel keus in) het materiaalgebruik.

Creatieve workshop Dikke Dames schilderen
Bij de workshop Dikke Dames schilderen ga je beginnen met het uitkiezen van een leuke afbeelding van één van de Dikke Dames. Alleen door het bekijken van deze afbeeldingen, zul je al helemaal geïnspireerd worden. Natuurlijk is het ook handig, om vooraf thuis ook al een paar ideetjes op te doen. Een keuze maken op het moment zelf, kan namelijk best lastig zijn. Als je een afbeelding gekozen hebt, dan gaan we beginnen met de achtergrond. Deze ga je aan de hand van verschillende technieken helemaal zelf invullen. Daarna ga je, eventueel met onze hulpmiddelen erbij, je Dikke Dame op doek zetten.
En mocht je het leuk vinden, dan kun je als finishing touch je schilderij/ dikke dame helemaal afmaken met verschillende materialen zoals bloemen & glitters. Alles kan en alles mag, met als einddoel een super leuk en eigen gemaakt schilderij!
Het doek waarop je gaat schilderen is bij de prijs inbegrepen en dit zal een doek met formaat 50 x 60 cm zijn. Mocht je een ander formaat doek wensen, dan is dit natuurlijk in overleg mogelijk.

De duur van deze workshop is 3 uur en de kosten zijn 30,00 euro p.p. en dit is 'all in', zoals hierboven beschreven. Verder serveren we daarbij verse koffie en/ of thee met wat lekkers erbij.

Creatieve workshop Tas / Kussen / Keukenschort pimpen
Met naald & draad, kant, lint, stofjes, kralen, vilt, enzovoort, ga je aan de slag om een unieke tas, kussen of keukenschort geheel in een eigen stijl te pimpen!

De kosten voor deze pimpworkshops zijn 24,50 euro p.p. (duur 3,5 uur) en dit is 'all in', zoals hierboven beschreven en natuurlijk al (en veel keus in) het materiaalgebruik. Hier komen dan alleen nog de kosten voor het voorwerp bij en deze kosten variëren van 5,50 euro tot 8,00 euro. Natuurlijk mag je zelf ook een voorwerp meenemen en de kosten van de workshop worden dan 27,50 euro per persoon.

Creatieve workshop Klompen pimpen
Wil je een origineel naambordje maken voor bij je deur? Een hip item pimpen met een naam erop en een knuffeltje erin voor op de kinderkamer? Of eigen gepimpte klompen beschilderen om deze vervolgens te dragen?

Je kunt bij deze workshop kiezen voor het maken van één klomp of een set van 2 en met verf, 3D verf, lintjes, kralen, stofjes, decopatch, vilt, enzovoort, ga je helemaal los op je klomp!

De kosten voor de workshop Klompen pimpen zijn 24,50 euro p.p. (duur 3 uur) en dit is 'all in' en houdt in: Koffie, thee, fris, sapje, zoete en hartig lekkers voor op tafel en natuurlijk al (en veel keus in) het materiaalgebruik. Hier komen dan alleen nog de kosten voor het voorwerp bij en deze kosten variëren van 5,50 euro tot 13,00 euro (twee klompen). Natuurlijk mag je zelf ook klompen meenemen en de kosten van de workshop worden dan 27,50 euro per persoon.

Wil je een workshop combineren met een high tea of lunch, dan is dat ook mogelijk bij ons.
Je kunt dit dan aangeven bij je reservering.


 Informatie

Op deze website worden geen cookies
gebruikt.

etagère servies schilderen Twente

 

 

Creatieve workshops schilderen voor groepen op locatie in Overijssel


Wij kunnen voor elk budget een kwalitatief hoogstaande creatieve workshop verzorgen. Deskundige begeleiding op kunstacademie niveau. Voor bedrijfsuitje, teamuitje, groepsuitje, afdelingsuitje, vrijgezellenfeest of zomaar een uitje. Plezier staat voorop, ervaring is niet nodig. Verrassende resultaten

De workshops worden gegeven op elke door u gekozen locatie in Overijssel, bij u thuis, op uw bedrijf, op een feestlocatie. U kunt zelf voor de locatie zorgen, wij kunnen die ook verzorgen.
Wij nemen alle teken- en schildersmaterialen, ezels, beschermende kleding en bescherming voor de vloer mee.

Wij beschikken over een eigen workshopruimte in Wageningen (Gelderland).
De schilderworkshops worden gegeven op elke door u gekozen locatie in Nederland en België.

Professionele schilderworkshops:

Op doek schilderen - Een of meerdere schilderijen maken, individueel of in groepsverband

-Puzzelschilderij - Samen een groot schilderij maken bestaande uit kleine schilderijtjes, bv. van een foto

-Portret schilderen
- Portret schilderen van elkaar, bv. in de stijl van Picasso

-Naaktmodel schilderen
- Schilderen naar vrouwelijk of mannelijk naaktmodel op schildersdoek

-Naaktmodel tekenen - Tekenen naar vrouwelijk of mannelijk naaktmodel met houtskool

-Landschap schilderen - Schilderen in de vrije natuur achter een ezel

-Vliegers schilderen
- Vlieger beschilderen, vervolgens de vlieger oplaten

-Schilderen tijdens bruiloft
- Samen met de gasteren een schilderij maken voor het bruidspaar

-Textiel schilderen
- Schilderen op t-shirt, katoenen tasje of kussensloop met textielverf

-Keramiek schilderen - Schilderen bekers, borden of tegels met glazuur

De prijs van de workshop is afhankelijk van het aantal personen, soort workshop en de locatie.

U kunt natuurlijk vrijblijvend een offerte aanvragen.

 

Workshop

Home

Workshop

Creatief uitje

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Kookworkshop

Teambuildingworkshop schilderen
Workshop naaktmodel schilderen

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland