Feest ideeën Feest tips
4FEEST

Home | Workshop

Workshop Friesland

Workshop in Leeuwarden, Drachten. op locatie en in een workshop atelier in Sneek, Heerenveen ... in Friesland.
Op 4Feest.nl vindt u leuke workshop ideeën en tips voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeest of vriendinnendag in Friesland.
De professionele workshopaanbieders die in deze rubriek gepresenteerd worden, bieden u heel veel mogelijkheden om een leuk en gezellig
workshoparrangement samen te stellen. Het team van 4Feest.nl wenst u een inspirerende workshop in Friesland!

Creatief

Creatieve workshop in Friesland

Beeldend

Workshop creatief in Friesland

Teambuilding

Teambuilding workshop in Friesland

Beauty

Make-up workshop in Friesland

Studio Audioshape - CD opnemen voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of kinderfeestje in Leeuwarden


Muzikale workshop voor uw bedrijfsuitje
Huur je eigen studiocafé en kies je pakket! Daag je collega's uit tot een smartlapbattle, houdt een muziekquiz, kom karaoke zingen of schrijf je eigen tophit. Kies optioneel voor een van de heerlijke buffetten van onze huiscateraar. Voor een origineel muzikaal personeelfeest, teambuiling of groepsuitje in Leeuwarden!

Swingend vrijgezellenfeest
Op zoek naar een leuk feest waarbij je samen iets origineels doet en wil je niet natregenen of zweten dan ben je hier aan het goede adres. Neem een kijkje in de keuken waar Iris Kroes haar cd op nam en zet je eigen tophit op cd! Geen zin om te schrijven maar wel zin in een topfeest? Kom dan karaoke zingen en swingen in je eigen karaokecafé. Met je eigen groep staat ons gezellige studiocafé helemaal tot jullie beschikking.

Altijd feest en altijd succes!

Studio Audioshape Leeuwarden
gsm 06 - 40 14 74 15

feestje@audioshape.nl

www.audioshape.nl

 

Studio Audioshape CD opnemen Leeuwarden

 


 

Zilver Art - workshop zilveren sieraden maken voor volwassenen en kinderen in Leeuwarden


Workshops zilveren sieraden maken

Een uitje met vriendinnen, vrienden, zussen, moeder-dochters, een vrijgezellenfeest, een verjaardag, kinderfeestje of bedrijfsuitje.......zoek je een bijzondere en creatieve invulling?

Tijdens een workshop bij Zilver Art maakt iedereen zelf een zilveren sieraad van zilverklei (Art Clay Silver). Zo heeft iedereen na afloop een uniek persoonlijk sieraad als aandenken aan een leuk dagje uit!

Er zijn verschillende mogelijkheden om een workshop of een cursus te volgen. Tijdens een workshop leer je van zilverklei een ring, hanger, kralen of oorbellen te maken door de zilverklei te modeleren, eventueel structuur aan te brengen en verder af te werken en te verfraaien.

Na het afbakken blijft een sieraad van 99.9% zilver over. Het sieraad wordt verder afgewerkt en gepolijst zodat het een mooie glans krijgt. Het sieraad kan ook gezwart worden zodat het een antieke uitstraling krijgt. Je gaat naar huis met een eigen gemaakt sieraad!

Ook is er de mogelijkheid om op locatie de workshop te verzorgen.

www.zilverart.nl

 

Zilver-Art zilveren sieraden maken Leeuwarden

 


 

De Dependance Heerenveen - workshops Thais, Aziatisch, Indiaas, Zuid-Amerikaans, Fries-Hollands koken


KOOKWORKSHOPS in een kookstudio in Heerenveen

Altijd al de culinaire wereld willen verkennen, zonder daarvoor ver te hoeven reizen? Kookstudio De Dependance biedt je deze mogelijkheid.

Een lekker avondje kokkerellen met vrienden? Met collega's achter het fornuis de teamgeest versterken? Lid worden van onze kookclub en zodoende twee vaste avonden per maand je eigen kookkunst ontdekken en ontwikkelen? Het kan allemaal bij De Dependance!

Om deel te nemen hoef je geen kookwonder te zijn. De routine komt vanzelf. Oefening baart immers kunst en daarvoor ben je bij De Dependance aan het juiste adres.

Ervaren koks zullen je op een ontdekkingstocht door het doolhof van smaken en ingrediënten loodsen. Stapsgewijs word je in verschillende keuken ingewijd, waarbij je zelf met de potten en pannen in de weer bent en met dagverse producten werkt.

Welk thema u ook kiest, wij ontvangen u met een heerlijk kopje koffie waarna we na een korte uitleg de schorten voordoen en in kleine groepjes aan de kook gaan. Elk groepje ontfermt zich over een onderdeel van het totale menu. Wanneer alle onderdelen klaar zijn en het menu compleet is, wordt deze door uzelf genuttigd aan onze bourgondische tafel.

Onze kookworkshop thema’s:
• Zuid-Amerikaanse keuken
• Fries-Hollandse keuken
• Indiase keuken
• Mediterraanse keuken
• Thaise en Aziatische keuken
• Street Food
• Afrikaanse keuken

Onze kookstodio leent zich ook prima als trainingsaccommodatie en of vergaderruimte. Voor een aantrekkelijke prijs kun je een dag of dagdeel de ruimte huren. Koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen.

WERELDSE EN TRENDY CATERING

Wij zullen u verrassen met een grote variatie aan smaken en uitstraling uit verschillende traditionele keukens. Onze schotels en gerechten zijn creatief toegankelijk en net zo geschikt voor een chic etentje als voor een ontspannen lunch of trendy feest.

De Dependance
Herenwal 148
8441 BE Heerenveen
Telefoon: 0513 - 646295

info@dedependance.nl

www.dedependance.nl

 

De Dependance Kookstudio Heerenveen
De Dependance Kookworkshop Heerenveen

 


 

Chocolaterie Boonstra - chocolade workshops in Drachten


Banketbakkerij Boonstra bestaat uit een winkel waar de heerlijkste ambachtelijke producten worden verkocht, gemaakt in eigen banketbakkerij en chocolaterie. En voor het geval u niet kunt wachten tot thuis, kunt u deze heerlijkheden gelijk opeten in onze gezellige tearoom, onder het genot van een lekker kopje koffie/thee of een glaasje fris. In de zomer is het ook goed toeven op ons heerlijke terras midden in de winkelpromenade van Drachten.

Workshop Chocolade

Wij heten u graag welkom in onze moderne banketbakkerij en chocolaterie voor het volgen van een workshop chocolade.
De workshops duren ongeveer 2 ˝ uur en zien er als volgt uit:

Ontvangst met een kopje koffie/thee en iets lekkers, waarbij wij u in het kort iets vertellen over ons bedrijf. Hierna gaat u onder begeleiding van onze chocolatiers zelf aan de slag met chocolade, volgens een bepaald thema. In een korte pauze kunt u onder het genot van nog een kopje koffie/thee of een glaasje fris even de vingers aflikken, waarna de workshop verder gaat.

De gemaakte producten en bijbehorende receptuur krijgt u na die tijd mee naar huis.

De workshops worden gegeven doordeweeks om 16.30 uur of 19.00 uur of op zaterdagmiddag om 13.00 uur.
U dient zelf een groep samen te stellen van minimaal 10 en maximaal 25 deelnemers.
Komt u met minder dan 10 deelnemers, dan betaalt u wel een minimumprijs.

Voor het reserveren van een workshop kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Telefoon: 0512 512 266

www.boonstrabanket.nl

 

Chocolaterie Boonstra chocolade workshop Drachten

Workshop

Home

Workshop

Creatief uitje

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Kookworkshop

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland