Feest ideeŽn Feest tips
4FEEST

Home | Workshop

Workshop Noord-Holland

Workshop in Amsterdam, Haarlem. op locatie en in een workshop atelier in Alkmaar, Amstelveen, Hoofddorp, Hoorn ... in Noord-Holland.
Op 4Feest.nl vindt u leuke workshop ideeŽn en tips voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeest of vriendinnendag in Noord-Holland.
De professionele workshopaanbieders die in deze rubriek gepresenteerd worden, bieden u heel veel mogelijkheden om een leuk en gezellig
workshoparrangement samen te stellen. Het team van 4Feest.nl wenst u een inspirerende workshop in Noord-Holland!

Creatief

Graffiti workshop in Noord-Holland

Beeldend

Workshop creatief in Noord-Holland

Teambuilding

Teambuilding workshop in Noord-Holland

Beauty

Make-up workshop in Noord-Holland

GraffitiCompany - graffiti workshop voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teambuilding


Bij GraffitiCompany bieden wij verschillende graffiti workshops aan. Zo is er voor iedereen altijd wel een gepaste workshop te vinden.

Alle workshops kunnen geboekt worden vanaf 10 personen.
Bij alle workshop zitten beschermende overalls, mondkapjes en handschoenen inbegrepen.

Onze graffiti artist gaat met de verschillende groepen aan slag op onze “mobiele muren” van 2◊5 meter. We spannen de doeken en het spuiten kan beginnen. Echte spuitbussen, echte graffiti artists en als je wilt ook baseball petjes en rapmuziek op de achtergrond.
Deze graffiti workshop hebben we al vele malen met succes uitgevoerd als leuk bedrijfsuitje of teambuilding. Leuk om even wat anders te doen tijdens die meeting of congres.

Niet alleen het bedrijfsleven, maar ook vriendenclubjes en vrijgezellenuitje beleven veel plezier aan deze graffiti workshop!.

Ben je op zoek naar een leuke laagdrempelige teambuilding workshop? Even uit de comfort zone stappen?

Boek dan een van onze graffiti workshops. Overal in Nederland kunnen we deze workshop geven met onze mobiele “walls” en ezels.
Onder begeleiding van een ervaren graffiti artist ga je allemaal aan de slag. Eerst tekenen we de concepten waarna we al snel op de doeken of houten platen met de spuitbussen aan de gang gaan. Spuitbussen zijn bij de Graffiti Company altijd onbeperkt dus je kan lekker je gang gaan.
Is er een bepaald thema of zijn zijn er speerpunten die meegenomen kunnen worden? Het kan allemaal en we hebben er ruime ervaring mee.

Klanten zoals Philips, ABNAMRO, Centric, Nutreco en vele andere hebben een geslaagde workshop bij ons beleefd.

GraffitiCompany is een merk van de TVworkshop.nl.
Met meer dan 500 uitjes per jaar brengen wij lol, enthousiasme en kwaliteit bij elkaar!


Meer informatie?

Tel. 073-6911280

info@TVworkshop.nl

www.graffiticompany.nl

 

GraffitiCompany graffiti workshops

 


 

Amphora MozaÔek - Amsterdam


Amphora MozaÔek verzorgt mozaÔekworkshops en cursussen in 2-D en 3-D.

Vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, teamuitjes en volledige arrangementen voor groepen van 5 tot 40 personen in de Jordaan in Amsterdam.

Arrangement: Bootje varen, mozaÔekworkshop en dineren.

Daarnaast verkopen wij eigen (kunst-)werken zoals tafels, spiegels en fonteinen en mozaÔeken wij uw badkamer, keuken, vloer of gevel in opdracht. Ook voor tegels, materialen en gereedschappen.

Kijk op de website voor speciale acties en workshop-data.

Alles in mozaÔek.

Informatie: www.mozaiek.net

 

Amphora Mozaiek workshops Amsterdam

 


 

SMAAK - Kookworkshops in Amsterdam


SMAAK biedt een variŽteit aan kookworkshops voor bedrijven en particulieren in onze kookstudio op het KNSM eiland in Amsterdam.

Een kookworkshop is teambuilding bij uitstek! Onder onze enthousiaste en deskundige begeleiding gaat u gezamenlijk een compleet diner bereiden. Na ontvangst in onze kookstudio wordt het menu van de kookworkshop doorgesproken en de deelnemers onderverdeeld in groepjes, die elk een gedeelte van de bereiding van de maaltijd op zich nemen. Dan gaan de koksmutsen op en begint de kookworkshop.

Na de kookworkshop wordt er onder het genot van een lekker wijntje gezellig gezamenlijk gegeten. Het koken van de gerechten neemt ongeveer 1,5 uur in beslag, het samen eten ook. Het totale programma van de kookworkshop duurt ongeveer 3 uur.

U heeft de keuze uit kookworkshops met verschillende thema menu’s;
Tapas, Italiaans, Thais, Japans, Frans/Mediteraans, Sushi en onze Seizoen kookworkshop.
Voor groepen vanaf 20 personen bieden wij ook concept kookworkshops, zoals de brainstorm kookworkshop en de karakookworkshop.

Wij ontvangen groepen vanaf 20 personen en voor kleine groepjes of individuele inschrijvingen hanteren wij een kalender met open kookworkshops.

SMAAK Amsterdam
Tel: 020 - 4910 195

E-mail: info@smaaknederland.nl

www.smaaknederland.nl

 

SMAAK Kookstudio Kookworkshop Amsterdam
SMAAK Kookworkshop Amsterdam

Workshop

Home

Workshop

Creatief uitje

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Kookworkshop

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland