Feest ideen Feest tips
4FEEST

Home | Themafeest

Themafeest Limburg

Op 4Feest.nl vindt u de ideen en thema’s als u een fantastisch themafeest in Limburg wilt organiseren. U wilt een thema-avond voor uw collega’s,
personeel of familie organiseren en ervoor zorgen dat iedereen het prima naar zijn zin heeft tijdens dit feestelijke uitje. De feestorganisatoren die in deze rubriek
worden gepresenteerd, bieden originele en verrassende themafeesten voor een leuke en gezellige feestavond voor uw personeelsfeest, bruiloft of familiefeest.
Het team van 4Feest.nl wenst u een sfeervol themafeest in de provincie Limburg.

Themafeest

Venetiaans themafeest

Piratenfeest

Piratenfeest

Discofeest

Themafeest 80's & 90's

Tropical Party

Bedrijfsfeest Themafeest

Kasteel Limbricht - themafeesten, thema activiteiten, moorddiner, moordspel, regio Sittard-Geleen


Gelegen in de nabijheid van bossen en aan de rand van het romantische dorpje Limbricht ligt het enige terpkasteel van Nederland ‘Kasteel Limbricht’ daterend uit het begin van de 13e eeuw. Via de slotbrug en kasteelpoort komt u op het kasteelplein waar zich een multifunctioneel horecacentrum bevindt waarin een la carte restaurant, conferentie- en feestzalen en een middeleeuwse bowling is gevestigd.

Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden om een feest te organiseren, op Kasteel Limbricht hebben wij een divers aanbod aan themafeesten. Wilt u swingen, wilt u relaxen of wilt u een dinershow? Unieke programma's waarbij de tongstrelende gerechten het geheel compleet aanvullen. Laat u verrassen op n speciale avond van Kasteel Limbricht!

Themafeesten:

Alles is Muziek
Moorddadige Maffia Party
Ik hou van Holland
Magical Dinnershow
Let’s Party
Dinnershow / Taptheater

Naast een aantal hele gezellige feestavonden hebben wij ook een aantal thema's waar activiteiten bij te pas komen.

Tiroler Abend met Rudi
Middeleeuws Vertier
Crazy Bingo
Casino op zijn kop
Goet Fauwt Feest
Catering ‘De Wilde Hoeve’

Kasteel Limbricht heeft als enige locatie van Limburg een eigen events afdeling waar de themafeesten zelf door zijn geschreven, bedacht en gespeeld. Met ruim 15 jaar ervaring in de entertainment wereld, is er dus geen apart bureau nodig, maar kunt u op de ervaring van ons team rekenen. Heeft u een speciale gelegenheid of heeft u gasten die in het zonnetje gezet moeten worden?
Wij maken graag een afspraak met u om samen de mogelijkheden te bespreken.

Tel: 046-451 44 44

info@kasteellimbricht.eu

www.kasteellimbricht.eu

 

Kasteel Limbricht themafeest moorddiner

 


 

De Dorpsherberg Ospel - themafeesten in Midden-Limburg, regio Nederweert, groepen tot 400 personen


Het heerlijke van de Peel...

Wij bieden u ambachtelijke pannenkoeken, la carte, streekgerechten, buffetten, bruiloften en themafeesten tot 400 personen. In ons piratenrestaurant serveren wij ieder weekend een groot dinerbuffet voor jong en oud.

Themafeesten

Themafeesten van De DorpsHerberg zijn leuk, gezellig en soms ook spectaculair. Bijzondere arrangementen al geschikt voor groepen vanaf 20 volwassenen. Ieder feest wordt speciaal voor uw gezelschap georganiseerd en is dan ook ‘op maat gemaakt’, hierbij rekening houdend met uw wensen en, waar mogelijk, uw budget. Speciaal voor grote gezelschappen van 200 tot ruim 400 personen is er het feest van ‘Sheherazade’, een avond vol eten, drinken, muziek, humor en spektakel.

Schuif aan bij kapitein Rock...

In de sfeervolle omgeving van de Piraterij serveren wij iedere zondagavond een groots dinerbuffet.
Kleine en grote groepen, jong en oud, kunnen hier onbeperkt komen genieten van de vele heerlijke voorgerechten, soepen, salades, vlees- en visspecialiteiten. Ook zijn er speciale kindergerechten en natuurlijk mag een uitgebreid nagerechtenbuffet niet ontbreken.
En... kleine zeerovers kunnen zich naar hartelust vermaken in het speciale ‘Piratenhof’. Aan het einde van hun bezoek krijgen zij van kapitein Rock ook nog eens een gouden dukaat waarmee ze kunnen sparen voor allerlei piratenspeelgoed.

De Piraterij is op zondag geopend vanaf 16.30 uur.
Reserveren voor het Piratenbuffet is gewenst.

info@dedorpsherberg.nl

www.dedorpsherberg.nl

 

De Dorpsherberg piratenrestaurant

Themafeest

Home

Dinnershow

Kledingverhuur

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Themafeest

Themarestaurant