Feest ideeŽn Feest tips
4FEEST

Home | Themafeest

Themafeest Groningen

Op 4Feest.nl vindt u de ideeŽn en thema’s als u een fantastisch themafeest in Groningen wilt organiseren. U wilt een thema-avond voor uw collega’s,
personeel of familie organiseren en ervoor zorgen dat iedereen het prima naar zijn zin heeft tijdens dit feestelijke uitje. De feestorganisatoren die in deze rubriek
worden gepresenteerd, bieden originele en verrassende themafeesten voor een leuke en gezellige feestavond voor uw personeelsfeest, bruiloft of familiefeest.
Het team van 4Feest.nl wenst u een sfeervol themafeest in de provincie Groningen.

Themafeest

Venetiaans themafeest Groningen

Piratenfeest

Piratenfeest in Groningen

Discofeest

Themafeest 80's & 90's in de provincie Groningen

Tropical Party

Bedrijfsfeest Themafeest Groningen

Carpe Diem B.V. Evenementenbureau - originele en verrassende themafeesten in Groningen


Origineel, gezellig en interactief bedrijfsfeest in Groningen

Evenementenbureau Carpe Diem is reeds meer dan 20 jaar sterk in het uitvoeren van unieke sportieve, actieve en interactieve evenementen voor jong en oud. Wij hebben alles in eigen beheer en streven ernaar ieder jaar weer unieke evenementen te ontwikkelen. Op onze website vindt u enkele luxe en exclusieve bedrijfsuitjes, themafeest ideeŽn, top personeelsuitjes, jubileumfeesten met overnachting, teambuilding arrangementen, bedrijfsreizen en incentives. Graag worden wij door u uitgedaagd om een onvergetelijk evenement op maat voor uw medewerkers of relaties te organiseren.

Onze 4 belangrijkste kernwaarden zijn: persoonlijk, sfeer, service en kwaliteit.

Laat u verrassen en bezoek onze sfeervolle website!

Enkele dag- en avondprogramma’s:

Time after Time
Herleef de 20e eeuw! Tijdens deze feestdag beleeft u een aantal herkenbare highlights uit de verschillende decennia. Geniet bijvoorbeeld van een Samba percussieworkshop uit de Flower Power tijd, spuit Grafffiti op uw eigen Berlijnse muur, speel de Decennia Quiz of gok bij de Roulette.
Laat de jaren 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90, 2000 herleven. Werp een blik op de toekomst.
Of heeft u zelf nog een ander idee bij een voor u belangrijke tijd? Time after time, een onvergetelijke tijdreis voor iedereen.

Kilts, Clans & Highlands
In een landschap van heide begroeide heuvels en groene bossen waant u zich vandaag in de Schotse Highlands. Geniet van onze Scottish Barn, sfeervolle tent met kampvuur. Snuif de geur op van deze mystieke omgeving. De specifieke geluiden van de doedelzak weergalmen door het dal en geven het geheel een Schots tintje.

Nacht der Ridders
Wie tot edelmoedige ridder geslagen wil worden, moet daarvoor heel wat in zijn mars hebben. En al helemaal voor Koning Arthur. Hij laat namelijk niet iedereen toe in zijn paleis Camelot.
Vanavond strijdt u in een Schotse clan, om ridder van een van de bekendste koningen aller tijden te worden. Creatieve, intellectueel uitdagende en actieve teamopdrachten leiden u door deze geschietschrijvende avond.

Maffia Feest
Mensen op raadselachtige wijze laten verdwijnen. Uw beste pokerface opzetten in het casino.
En een uitstekende omgang met andere bendes. Lid worden van De Familia doet u natuurlijk niet zomaar even. U zult respect moeten afdwingen bij andere familialeden. U begint onderaan de ladder en klimt langzaam omhoog door opdrachten succesvol uit te voeren. Sleutelwoorden zijn trouw, angst en corruptie. Wees op je hoede!

Ons doel is om u en uw gezelschap te laten genieten van een onvergetelijk themafeest in Groningen!

www.carpe-diem.nl

 

Themafeesten in Groningen
Themafeest in de provincie Groningen

Themafeest

Home

Dinnershow

Kledingverhuur

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Themafeest

Themarestaurant