Feest ideeën Feest tips
4FEEST

Home | Sportief uitje

Sportief uitje Utrecht

Op 4Feest.nl vindt u indoor en outdoor activiteiten voor een actief bedrijfsuitje, actief vrijgezellenfeest, actief kinderfeestje of sportief groepsuitje
in de provincie Utrecht. De buitensport organisaties en feestorganisatoren die in deze rubriek worden gepresenteerd, bieden u de mogelijkheid om een actief
groepsarrangement met één  of meerdere sportieve activiteit(en) samen te stellen.
Het team van 4Feest.nl wenst u en uw gezelschap een grandioos uitje in Utrecht!

Uitje op het strand

Uitje op het strand

Sportieve activiteiten

Sportieve activiteiten in Utrecht

Outdoor

Outdoor activiteiten

Abseilen

Abseilen

Organisatiebureau Sport Totaal - sportieve uitjes, survival, vlotbouwen, kanovaren, paintball, kinderfeestjes


Organisatiebureau Sport Totaal organiseert al ruim 15 jaar sportieve binnen en buiten evenementen. Voor bedrijven, verenigingen, scholen, winkelcentra en particulieren. Om teams beter te laten presteren, iets te vieren of gewoon voor de gezelligheid.

Wie zelf een evenement organiseert is bij Sport Totaal ook aan het juiste adres voor het huren van spectaculaire attracties en professioneel sport- en spelmateriaal. Wij organiseren activiteiten in het gehele land, waar u wilt, maar u bent ook van harte welkom op onze 3 outdoor parken.

Teambuilding
Teambuilding en Sport Totaal een unieke combinatie. Fun en feedback kunnen elkaar prima afwisselen.
Sport Totaal beschikt over zeer ervaren trainers en/of outdoor specialisten. Er is veel mogelijk zoals trainingsondersteuning, actieve werkvormen, binnen en buiten, en gekoppeld aan doelstelling wensen en behoeften.

Bedrijfsuitje
Wij denken graag mee om een geslaagd bedrijfsuitje samen met u te organiseren. Tijdens een bedrijfsuitje staan kwaliteit en veiligheid altijd voorop. Het plezier dat onze deelnemers beleven aan de evenementen, staat daarnaast bij ons hoog in het vaandel. Sport Totaal met goed opgeleide instructeurs en veilig materiaal, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw dag of avond uit.

Mix & Match Vrijgezellenfeest
Sportief en reuze gezellig dat is een vrijgezellenfeest op één van onze outdoorparken, waar de vrijgezel flink wordt uitgedaagd en natuurlijk de meeste aandacht krijgt. De organisator kiest vooraf twee onderdelen uit onderstaande activiteiten.
De activiteiten kunnen op één van onze drie outdoorparken worden geboekt.
Survivalbaan, Bouwfestijn, Robin Hood, Disc Match, Sumosprinten, Vlotbouwen, Kratstapelen. Extra uitbreiding met Paintball.

Familiedag in Utrecht
Disc golf, fietstochten, GPS tochten, handboogschieten, kano huren, kano combinatietochten met fiets of step, steptochten, panna voetbal, survivalbaan, vlotbouwen, knapzak-lunch.
Een quiztocht om met de kinderen de Utrechtse Heuvelrug te verkennen? Of een relaxte tocht per kano op het Valleikanaal? Steppen, fietsen, wandelen, kanoën - het kan allemaal bij Sport Totaal!

Sportief kinderfeestje
Spelen je vriendjes en vriendinnetjes ook graag buiten? En wil jij een stoer kinderfeestje geven? Dan willen wij dat graag met jou organiseren. Wat dacht je van een kano of paintball kinderfeestje? Vind je van alles wat leuk, dan hebben we een mix & match kinderfeestje waarbij je uit diverse onderdelen kunt kiezen zoals Survivalbaan, Disc match, Levend stratego, Bouwfestijn, Geocaching, Robin Hood, Vlotbouwen (Outdoorpark de Lucht). Extra uitbreiding met kinderpaintball is ook mogelijk.

Als lid van VeBON en TÜV-gecertificeerd bedrijf kunnen wij uw evenement, waar ook in Nederland, veilig en professioneel verzorgen

Tel. 0318 - 510 617

E-mail adres: info@sporttotaal.nl

Website: www.sporttotaal.nl

 

Sport Totaal vrijgezellenfeest groepsuitje
Sport Totaal sportief bedrijfsuitje

 


 

Mountain Network Nieuwegein - klimcentrum, klim arrangementen, groepen, bedrijfsuitjes, kinderfeestjes


Mountain Network Nieuwegein is als oudste locatie van Mountain Network een hal met veel historie. De klimhal is architectonisch onderscheiden door de unieke vorm en lichtinval. Dit zorgt voor een ruimtelijk gevoel waarin de klimervaring goed tot zijn recht komt.

De klimwanden zijn geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde klimmer en zijn speels vormgegeven met hoeken, korte en lange stukken overhang. Er hebben al tal van aanpassingen plaatsgevonden aan de wanddelen en dit zal de komende jaren blijven gebeuren om zo de hal ook in de toekomst aantrekkelijk te houden voor alle klimmers. De hoogte van de klimhal is 17 meter en er zijn circa 145 klimroutes verdeeld over 43 klimtouwen.

Bedrijfsuitje & Teambuilding
Tijdens het ‘Op naar de Top’ arrangement gaat u onder professionele begeleiding met uw collega’s klimmen. We starten met een uitleg van onze instructeur over de diverse materialen en de basis beginselen van het klimmen. Daarna gaan jullie onder begeleiding van de instructeur zelf aan de slag en proberen jullie gezamelijk de top van de klimhal te bereiken.
Bestaat uw gezelschap uit sportieve en minder sportieve personen? Dat is geen probleem. Iedereen kan meedoen! Onze programma’s zijn zo opgebouwd dat zowel klimmers als niet klimmers een bijzondere ervaring rijker worden. Klimmen is een sport van samenwerken en vertrouwen, waarbij u en uw collega’s elkaar helpen om de top van de klimmuur te bereiken.
Na het klimmen staat er in ons gezellige sportcafé een hapje en een drankje klaar, zodat u met uw gezelschap nog even kan napraten. Van een borrelgarnituur tot een buffet, onze cateringmedewerkers staan voor u klaar om er een onvergetelijke en volledig verzorgde dag van te maken.

Vrijgezellenfeest met een hapje en een drankje
• Sluit je vrijgezellenbestaan af op grote hoogte.
• Spannend en sportief vrijgezellenfeest.
• Sluit af met een hapje en drankje in ons gezellige bergsportcafé.

Kinderfeestjes
Je bent bijna jarig, het is dan ook tijd om je verjaardagsfeestje te plannen. Voor een spannend feestje moet je in één van de vijf klimhallen van Mountain Network zijn. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes ga je met ons mee op avontuur naar de top van de klimhal.
Onze instructeur leert jullie van alles over klimmen en zorgt dat alles veilig verloopt. Zelf ga je ook aan de slag om ervoor te zorgen dat je klimmaatjes veilig naar boven komen en natuurlijk ga je zelf ook lekker klimmen en klauteren. Als het klimmen is afgelopen krijgen jij en je vriendjes en vriendinnetjes allemaal een heus ‘klimdiploma’, waarmee je iedereen kan laten zien dat je een geweldige prestatie hebt geleverd. En jij wordt als jarige Job natuurlijk extra in het zonnetje gezet…!
Sluit af met limonade en frietjes, pannenkoeken of verjaardagstaart.

Tel. 088 1236910

Website: http://mountain-network.nl

 

Mountain Network klimhal Nieuwegein
Mountain Network vrijgezellenfeest klimmen

 


 

Mipapo Doorn - Militaire teambuilding activiteiten, sportief bedrijfsuitje, 10 - 200 personen, vlakbij Utrecht


Teambuilding voor iedereen!

Aan een bedrijfsuitje moet iedereen - ongeacht leeftijd of fysieke conditie - gelijkwaardig en met veel plezier kunnen meedoen. De instructeurs van Mipapo zijn allen oud beroepsmilitairen. Zij nemen u graag mee terug in de tijd voor een onvergetelijke dag. Maak een keuze uit maar liefst zes verschillende programma’s.

De thema’s van de programma’s zijn ontspanning, teamwork, teambuilding en competitie.
Zo is er voor ieder wat wils. Het plezier voor alle deelnemers staat in alle gevallen voorop.

De programma’s ‘Kapitein’ en ‘Majoor’ zijn beiden teambuilding programma’s. Alle activiteiten, behalve het schieten, zijn zogenaamde LTV oefeningen. LTV staat bij Defensie voor Leiderschap Training en Vorming. Luisteren naar elkaar, oplossingen bedenken, vlot communiceren, improviseren en samenwerken!

Bij al onze outdoor activiteiten ligt de nadruk op een combinatie van plezier, samenwerken en doelgericht en oplossend denken.

Mipapo biedt een scala aan verschillende activiteiten die zijn verdeeld over diverse dag-, middag- en avondprogramma’s.

Teambuilding in Doorn

Mipapo heeft een eigen permanent bivak op Landgoed Beukenrode te Doorn vlakbij Utrecht.
Het is een zeer sfeervolle locatie in het bos met prima faciliteiten voor 10 tot 200 personen.

Kijk voor meer informatie op: www.mipapo.nl of bel ons: 0318-505544.

 

Mipapo

Sportief uitje

Home

Avontuurlijk uitje

Sportief uitje

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Strandsport

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Teambuilding