Feest ideeŽn Feest tips
4FEEST

Home | Sportief uitje

Sportief uitje Noord-Brabant

Op 4Feest.nl vindt u indoor en outdoor activiteiten voor een actief bedrijfsuitje, actief vrijgezellenfeest, actief kinderfeestje of sportief groepsuitje
in de provincie Brabant. De buitensport organisaties en feestorganisatoren die in deze rubriek worden gepresenteerd, bieden u de mogelijkheid om een actief
groepsarrangement met ťťn  of meerdere sportieve activiteit(en) samen te stellen.
Het team van 4Feest.nl wenst u en uw gezelschap een grandioos uitje in Noord-Brabant!

Uitje op het strand

Uitje op het strand

Sportieve activiteiten

Sportieve activiteiten in Brabant

Outdoor

Outdoor activiteiten

Abseilen

Abseilen

Kasteel Henkenshage / Aubergerie de Leesthoeve - actieve programma’s, sportieve uitjes in Brabant


La Casserole exclusieve party catering organiseert voor Uw evenement actieve programmaīs op maat.
Dit is te verzorgen op Kasteel Henkenshage te Sint Oedenrode, Aubergerie de Leesthoeve te Veghel en Auberge Eeckaerde te Eindhoven.
Schitterende locaties voor bedrijfsfeesten, relatiemarketing evenementen, nieuwjaarsborrels, kick-offs en productpresentaties.

Er is ook gedacht aan de aprŤs-power. La Casserole exclusieve party service en catering zorgt voor een professionele catering invulling. Desgewenst maken we uw avontuur compleet met een heus adventure diner en entertainment combinatie.

Maak Uw keuze uit:
Adventure Challenge, een actieve tocht met diverse opdrachten.
Moordmysterie, los de moord op!
Kasteelspelen, de enige echte sterrenslag.
Henkenshage ŗ la carte, activiteitenprogramma naar eigen wensen en dieeŽn.
Themafeesten, 1001-nacht, de 3-baronessen, fisje bouwe, horror, enz.

Samen aan de slag (actief programma, workshops)
Een compleet verzorgde dag met workshops en een voortreffelijke culinaire invulling.

Personeelsfeesten
Bedrijfsfeest
Bedrijfsuitje

La Casserole exclusieve party catering
Centraal informatienummer: 0499-37.55.37

info@la-casserole.nl

Uitje Eindhoven

 

Kasteel Henkenshage sportief uitje in Brabant

 


 

BrabantseGroepsuitjes.nl - sportieve activiteiten, fietsen, kanovaren, steppen, golf, zeskamp ...


Het GROOTSTE AANBOD groepsarrangementen van Brabant.

Stel zelf ONLINE uw eigen programma samen en print de offerte.

Maak een keuze uit:
- Excursies en Bedrijfsbezoeken
- Outdoor activiteiten
- Workshops
- Culinaire verzorging
- Sportieve activiteiten

Een greep uit de mogelijkheden:

Culinaire opties:
Boeren picknick, lunch in een kerktoren, kookworkshop in een kookstudio of op een boerderij, high tea, 3 of 4 gangen streekgerechten-diner, gourmetten, barbecue-buffet, walking diner etc.
Outdoor activiteiten:
Klimmen, abseilen, toggelen, high rope of low rope parcours, quad rijden, buggy rijden, GPS tochten, disc golf, teambuilding opdrachten, etc.
Sportieve activiteiten:
(Puzzel)tochten per fietstrein, kano, fiets, tandem, step, solex, TucTuc, Eendje, rug-tegen-rug tandem, WC-pot-racen, badkuip race, kleiduif schieten, boogschieten, golfen, boerengolf, zeskamp etc.
Bedrijfsexcursies:
Bezoek aan een klooster, eenbierbrouwerij, een safaripark, een likeurmuseum, een molen, een boerderij, een kaasmakerij, een draaiorgelfabriekje, een doktersmuseum, een escargotfarm, een varkenshouderij etc.
Workshops:
Bonbons maken, zilveren sieraden maken, trommelen, salsa dansen, je eigen muziekvideo maken, graffitti spuiten, schilderen, karikatuur tekenen, elkaars hoofd boetseren, klompen pimpen, kaarsen maken, kaas maken, koe knuffelen of biggetjes knuffelen etc.

Voorbeeld arrangement 1, Brabants Brouwers arrangement
Ontvangst met koffie/thee, een Hirtum stoet en een lokale kruidenbitter. Vertrek per tweewieler, onderweg lunchen in een kerktoren, bezoek aan een trappistenbrouwerij, bij terugkomst borrelen en een heerlijke barbecue. Vanaf € 53,00 p.p.

Voorbeeld arrangement 2, Rondje fietstrein
Ontvangst met koffie of thee en een verse appelflap, rondje per fietstrein door de Brabantse Natuur, onderweg een leuk terrasje, bezoek aan een boerderij met biggetjes knuffelen, bij terugkomst borrelen en gourmetten. Vanaf € 42,50 p.p.

Voorbeeld arrangement 3, Solex Adventure
Per TucTuc door het Brabantse land met onderweg een bezoek aan een escargotfarm en een beklimming van een toren, een high rope parcours en toggelen.
Bij terugkomst een walking diner met tafelgoochelaar en karikatuurtekenaar. € 130,00 p.p.

Een compleet verzorgt bedrijfsuitje of familiedag: Je regelt het in een muisklik!

Tot ziens bij www.BrabantseGroepsuitjes.nl.

 

Sportief groepsuitje in Brabant
Sportieve Brabantse groepsuitjjes

 


 

Sneeuwattractiepark SkÓdrome


Sneeuwattractiepark SkidŰme in Rucphen, het leukste dagje uit voor een vrijgezellenfeest, familiedag, schooluitje of bedrijfsuitje!

Sneeuwattractiepark SkidŰme onderscheidt zich van andere Nederlandse wintersportcentra op het gebied van kwaliteit, service, klantvriendelijkheid en activiteiten. In september 2011 opende namelijk het compleet vernieuwde en uitgebreide Sneeuwattractiepark haar deuren. Het complex compleet omgetoverd tot winter wonder wereld staat volledig in het teken van beleving en biedt 30.000 m≤ activiteiten onder 1 dak. Stap binnen in deze ijskoude wereld en je wordt ondergedompeld in een unieke wintersportsfeer. Door typische wintersporthuisjes, dennenbomen, sneeuw en ijs waant men zich in een echt winterdorp. Een winterdorp met 6 horecagelegenheden, een wintersportspeciaalzaak, sportmassagepraktijk, skikledingverhuur en heel veel activiteiten.

Of je nu voor het eerst op de ski’s of snowboard staat of al veel ervaring hebt, dat maakt niet uit. De blauwe, rode en zwarte piste bieden voor iedere skiŽr en snowboarder mogelijkheden en uitdagingen. Zo worden op verschillende niveaus cursussen gegeven door deskundige leraren. Liever eerst ondervinden hoe leuk het is? Reserveer dan een proefles. Vrij skiŽn of snowboarden kan natuurlijk altijd. Ook de freestyle skiŽr of snowboarder kan zijn hart ophalen in het uitdagende funpark met divers rails, schansen en een Indoor Skydive Big Airbag. Het funpark staat er 365 dagen per jaar en wijzigt regelmatig van opzet.

Sneeuwattractiepark SkidŰme biedt vele mogelijkheden voor groepen.

Vanaf 10 personen is het mogelijk om ťťn van de groepsarrangementen te kiezen of een arrangement geheel naar wens zelf samen te stellen. Ook zijn er arrangementen speciaal voor kinderfeestjes. Scholen kunnen een geweldig uitje beleven tegen gereduceerde prijzen met de speciale schooltarieven.

SkidŰme Rucphen
Baanvelden 13
4715 RH Rucphen
T +31(0)165 - 34 31 34

E info@skidome.nl

I www.skidome.nl

 

SkÓdome sneeuwarrangementen groepen
SkÓdome IJskarten Brabant

 


 

Landgoed de Biestheuvel Hoogeloon - sportieve indoor & outdoor activiteiten, regio Eindhoven


Activiteiten en arrangementen voor groepen van 10 tot 750 personen

Landgoed de Biestheuvel biedt vele mogelijkheden voor een geslaagd en gezellig bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag!

We verzorgen verschillende outdoor activiteiten zoals paintballen, boogschieten, vlot bouwen, touwbaan survival, giant swing, zeskamp, highland games en klompengolf maar ook Solex rijden, een DAF-tocht of zelfs Quadrijden en het uitdagende Powerturn rijden! Mocht u het wat rustiger aan willen doen, er worden ook workshops gegeven zoals bijvoorbeeld Salsa dansen, drummen of “The Cooking Adventure”.

Landgoed de Biestheuvel heeft vier feestzalen tot haar beschikking waar uw personeelsfeest op een fantastische manier gevierd kan worden, zonder zaalhuur! De ruimtes zijn verschillend van afmeting en hebben elk hun eigen karakteristieke sfeer. U kunt tijdens de diverse onderdelen van het feest van locatie wisselen, waardoor verschillende accenten gelegd kunnen worden.
De zalen kunnen uiteraard ook ingericht worden naar eigen wens. Ook is het mogelijk verschillende vormen van entertainment in te huren, bijvoorbeeld in de vorm van een DJ.

Dit alles is mogelijk in combinatie met overnachting in een van onze vijfsterren groepsaccommodaties. Deze 9 groepsverblijven zijn gelegen op het unieke Landgoed achter de Hoeve en bieden plaats aan 12 tot 43 mensen, met een totale capaciteit van 245 personen en deze vakantiehuizen zijn zowel gezamenlijk als afzonderlijk te huur. Wij bieden u maaltijdverzorging, maar het is ook mogelijk om voor zelfverzorging te kiezen.

Landgoed de Biestheuvel is gelegen op een uniek landgoed in de Brabantse Kempen, een streek in het Zuidoosten van Nederland.
Deze regio strekt zich uit van Eindhoven tot Tilburg tot aan de Belgische grens. Met een optimale mix van een ongedwongen sfeer, flexibiliteit en vooral persoonlijke aandacht van onze werknemers zijn wij in staat u een onvergetelijk verblijf te bieden

Wij hopen u graag binnenkort persoonlijk te mogen begroeten!

Landgoed de Biestheuvel
Hoogcasteren 25
5528 NP Hoogeloon
T 0497 591257
F 0497 592145

E info@biestheuvel.nl

I www.biestheuvel.nl

 

Landgoed de Biestheuvel handboogschieten
Landgoed de Biestheuvel Giant swing

Sportief uitje

Home

Avontuurlijk uitje

Sportief uitje

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Strandsport

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Teambuilding